Skip to content Skip to footer

Eram un dezastru emoțional acum 10 ani. Ascultă povestea mea despre modul în care am reușit să mă transform total

Am fost un dezastru emoțional. 🎭

Da, da, eu, Monica Ion, acum 10 ani de zile sau în urmă cu zece ani de zile am fost un dezastru emoțional. Pur și simplu nu reușeam să înțeleg cum funcționează emoțiile. Nu reușeam să înțeleg forța acestor emoții atât de puternice în interiorul meu, care mă conduceau și pe care nu puteam să pun stăpânire. 

Fie că erau emoții pozitive, fie că erau emoții negative, acestea mă duceau dintr-o extremă în alta, într-un rollercoaster din care mi era foarte greu să ies. Adesea mă simțeam copleșită de gândurile și emoțiile pe care le aveam, indiferent dacă erau pozitive sau negative. 

Așa, acum mai bine de zece ani de zile au început căutările mele în a face pace cu mine însămi și în a găsi un sens la tot ce se întâmplă pe lumea aceasta. Voiam să înțeleg ce se întâmplă cu mine și ce se întâmplă pe lumea asta, ce înseamnă viața aceasta. 

Într-una din căutările mele, am ajuns la un terapeut care, după o evaluare pe care mi-a făcut-o, mi-a spus: “Monica, tu simți de zece ori mai puternic emoțiile decât le simte o persoană normală. Te recalibrezi repede, dar le simți foarte intens, de 10 ori mai intens decât o persoană normală.” 

Toate bune și frumoase pentru că am înțeles ce se întâmpla, însă nu am avut o soluție prin care să pot să pun un frâu pe emoțiile respective și să le conduc într-o direcție care îmi convenea mie sau încotro voiam să merg, în așa fel încât emoțiile acestea să nu mă mai saboteze. Să nu mă ducă să o iau de la zero în relație, să nu mă mai saboteze din punct de vedere financiar, ci să lucreze pentru mine. 

În momentele în care nu trăiam atât de intens emoțiile, mă simțeam foarte des deconectată de mine însămi, de corpul meu și de viața mea. Făceam lucrurile ca pe pilot automat, poți să zici ca un fel de zombi în care nu trăiam în conectare cu simțurile mele și nu aveam existența plină, colorată de ceea ce înseamnă viață, tocmai ca să pot să astup sau să atenuez puterea acelor emoții extrem, extrem de puternice. 

Și toate lucrurile acestea își au originea în copilăria mea.

Atunci când am fost copil, pe baza sensibilității enorme pe care am avut-o, am beneficiat de o mamă foarte critică, care voia perfecțiunea de la mine și de la noi și am beneficiat de un tată care mi-a administrat bătăi timp de ani de zile, până am făcut 18 ani și mă bătea la fundul gol cu cureaua. Timp de ani de zile asta a fost copilăria mea. 

Asta a determinat ca, pe lângă sensibilitatea pe care deja o aveam să mă închid mai mult în mine, să dezvolt foarte multă rușine în a vorbi, în a-mi asuma un punct de vedere și pe toate acestea am construit o existență care, de multe ori pot să spun că era șubredă. 

Viața era grea, era greu de dus. Nu percepeam că sunt fericită, nu mă simțeam bine în corpul meu, nu eram 🆗 din punct de vedere relațional, nu aveam capacitatea să mențin o relație și nu înțelegeam cum funcționează lumea aceasta. Nu înțelegeam cum pot eu să navighez prin tot acest amalgam de emoții, sentimente, trăiri, gânduri și fiecare om cu proiecțiile și așteptările lui. 

Și cum programarea de acasă a fost să mă facă mai docilă, mai supusă și să nu îmi expun punctele de vedere, prin critica pe care am primit-o de la mama și prin bătăile de la tata, căutam să fac pe plac celor din jur și nu reușeam să dau un sens la ce se întâmplă și să reușesc să fiu împlinită cu mine. 

Aveam adesea senzația că mă învârt în cerc și așa și era. 

Din punct de vedere financiar, eram aproximativ la același nivel, nivelul fiind acela de supraviețuire. 

Din punct de vedere relațional nu puteam să mențin o relație pe timp îndelungat. 

Din punct de vedere profesional, nu reușeam să cresc afacerea la nivelul la care aș fi dorit și mi-era teamă constant să nu greșesc. Îmi era teamă să nu-i supăr pe alții, îmi era teamă să îmi asum o opinie, să nu cumva să fie altcineva de o altă părere și să-l supăr prin asta, că na, așa am fost educată. Însă nu puteam să continui așa.

În momentul în care am devenit mamă și, mai apoi, după ce am devenit o mamă singură, am avut o responsabilitate deosebită față de Elena. Și îmi dădeam seama că nu vreau să-i dau ei mai departe acest bagaj emoțional atât de complicat și atât de f**k*d up honestly speaking

De asemenea, a apărut mai apoi și relația cu Ștefan, care a fost foarte importantă pentru mine. Am simțit că nu mai vreau să fac aceleași greșeli în această relație pe care le-am făcut în alte relații și nu mai vreau să dau cu relația aceasta de pământ.

În contextul în care eram atunci, din punct de vedere fizic, aveam o serie de simptome care îmi spuneau că nu sunt bine, că nu sunt în regulă. 

Aveam vertij la nivelul la care nu puteam să conduc sau îmi era frică să urc la volan, să nu cumva să mă apuce vreun vertij în timp ce sunt în trafic și să nu știu înspre ce să merg sau cum să merg mai departe. 

Aveam un grad înalt de anxietate și parcă nu trăiam viața mea. Fie trăiam foarte intens, fie eram amorțită, deconectată de mine și aveam reacții emoționale foarte puternice de pozitiv sau negativ. Când ceva era bine, eram orbită de cât de pozitiv era și când ceva era rău, era o dramă, era sfârșitul lumii. 

Te rog să mă înțelegi că așa eram acum peste 10 ani de zile sau până acum 10 ani de zile. 

Nu aveam timp de recentrare și mă consumam foarte mult emoțional și energetic. Efectiv trăiam într-o rotiță de hamster și ce era cel mai trist era că zilnic arătam acest model copilului meu și îmi dădeam seama că nu e funcțional, dar nu știam cum altfel poate să fie viața. Nu înțelegeam ce naiba să fac cu emoțiile mele atât de puternice. Nu reușeam să le dau un sens până acum aproximativ 10 ani de zile, când am intrat în contact cu Legile Universale și mai apoi cu sistemul de valori.  

Când am intrat în contact cu Legile Universale și cu sistemul de valori, viața a început să capete sens pentru mine. Am început să înțeleg, de fapt, cum funcționează lumea asta, pentru că, știi? Eram extrem de confuză, pentru că din poveștile pe care le-am învățat, din poveștile pe care mi le spunea mama, din ce am învățat la biserică, din ce-mi spuneau bunicii, viața trebuia să fie într-un anume fel.

Viața trebuia să fie fericită, viața trebuia să fie: «Să faci o muncă care să te împlinească, să ai un soț care te iubește și toate programările de rigoare, să-ți iei o casă, un apartament, să faci un copil, al doilea copil…» Să intri în sistemul acela în care practic ești în rotiță de hamster.

Cu toate astea, chiar când eram în sistemul acesta și îmi spuneam:« De ce, dacă am toate lucrurile acestea, nu pot să fiu fericită?» Nu avea sens pentru mine. 

Deci tot ce mi s-a spus până în momentul acela și am luat de bun, a fost de fapt confuzant pentru mine, pentru că viața nu era așa. 

Când am întâlnit sistemul de valori, foarte mare lumină s-a făcut în mintea mea prin faptul că am înțeles că fiecare persoană e diferităoperează după criterii diferite, aceste criterii fiind valorile

Ce e important pentru mine, ce m-a format pentru mine, mă face unică.

Ce e important pentru tine și ce te-a format pe tine te face pe tine unic. 

Tu nu ești bun sau rău pentru că ești diferit ca mine. 

Eu nu sunt bună sau rea pentru că sunt diferită de tine. 

Suntem pur și simplu valoroși exact prin felul în care suntem, exact prin felul în care funcționăm. Și am început să îmi dau libertatea și am început să îmi dau voie să fac lucrurile aliniate cu valorile mele. 

Și o mare, mare greutate s a ridicat de pe umerii mei pentru că mi-am dat seama că:

👍🏻nu e nimic greșit cu mine; 

👍🏻eu sunt 🆗 așa cum sunt; 

👍🏻nu fac lucrurile cum le fac ceilalți; 

👍🏻nu gândesc ca ceilalți; 

👍🏻alte lucruri sunt importante pentru mine;

👍🏻aleg să-mi cresc copilul după anumite criterii, după anumite valori care sunt relevante pentru mine; 

👍🏻nu aleg să trăiesc viața clasică în felul în care a fost definită de adulți sau de biserică. 

Și m-a ajutat enorm de mult să pot să îmi dau voie să fiu eu însămi, să mă accept așa cum sunt și să înțeleg că nu e nimic greșit cu mine și, mai mult, să înțeleg faptul că tocmai felul în care am structurate aceste valori și felul în care interacționez cu lumea prin perspectiva acestor valori, de fapt, este binecuvântarea existenței mele, unicitatea mea, locul meu pe lumea aceasta cu care nimeni nu concurează.

Când am înțeles, după niște ani de lucru, ce înseamnă de fapt sistemul de valori, am reușit să-mi revendic spațiul meu pe lumea aceasta, misiunea mea globală. 

Până atunci nu am reușit să o fac și deși auzeam că importanța e o misiune globală, nu îmi dădeam seama cum acest lucru ar putea să fie posibil. Deci sistemul de valori a adus lumină în mintea mea, pentru că am reușit să înțeleg cum funcționăm noi ca oamenii, cum ca oameni, cum interacționăm unii cu alții prin perspectiva valorilor, cum ne apăsăm butoanele unii altora și am reușit ca lucrurile pe care pe care le trăiesc zilnic să nu le mai iau atât de personal. Să înțeleg că cineva, pentru că acționează într-un fel anume, nu este că vrea să-mi pese mie butonul emoțiilor extreme, ci este că pur și simplu își urmărește valorile.

Și asta este treaba lui, precum treaba mea este ca fără scuze să îmi urmăresc valorile, să îmi împlinesc valorile. 

Apoi a urmat o perioadă de studiu în ceea ce privește Legile Universale și aici a fost extrem, extrem de iluminator pentru mine, pentru că în sfârșit am înțeles de ce se întâmplă ce se întâmplă în viața asta și cum funcționăm noi ca oameni. Și am înțeles în sfârșit dinamicile sociale, cum ne-au fost explicate de cei patru ani de socio-psiho-pedagogie pe care i-am făcut. Pur și simplu am înțeles cum funcționează omul, cum funcționează o familie, cum funcționează o organizație, cum funcționează o societate mai mare.

Printre aceste legi, o lege extrem de importantă în înțelegerea mea și în viața mea a fost Legea Dualității și a Polarității.

Legea aceasta spune că toate lucrurile pe lumea aceasta sunt într-un echilibru perfect format din pozitive și negative. Acest dans între pozitivele și negative ale unei situații face ca să avem în viață un echilibru, iar acest echilibru este într-o continuă transformare. 

Viața este într-un echilibru, iar tu, prin percepția ta, prin faptul că evaluezi viața sau cum se întâmplă viața prin perspectiva valorilor tale, vei da o conotație de plus sau minus acestor lucruri care se întâmplă. Și vei spune că e plus sau minus, e benefic sau este ceva negativ, nasol. 

În fapt, lucrurile sunt în echilibru. Doar felul în care tu pui etichetele faci să denatureze acel echilibruÎn momentul în care ai denaturat acel echilibru, în momentul acela îți creezi durere, fie prin faptul că spui că acel lucru este negativ și te doare

Faptul că ți a plecat un angajat, vei spune că este negativ și te doare, spre exemplu, sau prin faptul că ai o admirație față de ceva anume și îți este teamă că vei pierde lucrul acela.

E ca și cum ai în admirație un angajat și îți este frică să îl pierzi. Te va durea prin faptul că vei face concesii pentru angajatul respectiv. 

Când am înțeles Legea Dualității, nu doar am înțeles cum funcționează oamenii, dar am înțeles și cum pot să fac ordine în mintea mea și cum pot să readuc la echilibru poveștile pe care mi le-am spus, prin care mi-am creat eu cu mânuța mea existența mea haotică.

Și momentul în care m-am întrebat: «Care au fost beneficiile mele că mama a fost critică?»«Care au fost beneficiile mele că tata m-a bătut?», am început încet-încet, bucățică cu bucățică, să rescriu povestea trecutului meu și a și a transforma trecutul, dintr-o poveste care mă ține într-o căsuță de victimă, care mă ține într-o căsuță de nu pot, care mă ține într-o căsuță în care să fiu amorțită, în care să nu simt că îmi trăiesc viața, în care să fiu nefericită, să îmi iau puterea de acolo și să pot să transform această poveste în binecuvântările existenței mele și în super puterile mele. 

Legea Dualității m-a ajutat să pot să fac asta pentru viața mea. 

Apoi am învățat despre Legea Escalării Eristice, care spune că: impunerea ordinii generează haos

Dacă e să traduci asta într-o lume concretă, este că, în momentul în care vrei să impui o anumită regulă în firmă, vei crea cel mai probabil o revoltă, vei crea haos în implementare. 

Transpus pe chestiuni mai specifice legat de felul în care funcționăm noi ca oameni, cu cât vrei mai tare ceva, cu atât mai mult vei îndepărta lucrul acela de tine și invers, cu cât mai tare te temi de ceva, cu atât mai mult vei atrage și vei crea lucrurile acelea în existența ta

Nu o să intru în explicații ce țin de vibrație în ceea ce privește această Lege a Escalării Eristice, dar mi-am dat seama de ce am pierdut, atunci când am vrut ceva foarte tare. 

Mi-am dat seama cum prin gândurile și prin fricile mele m-am confruntat cu cei mai întunecați demonii ai mei, pentru că stăteam și spuneam: Oh, Doamne, să nu se întâmple asta! 

Apoi am intrat în contact cu Legea Transformării, care spune că, în esență, nimic nu se pierde și că toți avem toate trăsăturile în formele noastre unice. 

Această Lege a Transformării spune că, în fapt, tu ai în tine semințele pentru pentru tot ce vrei să manifești în lumea asta. Însă, ce poți să manifești ține de felul în care vezi că ai sau nu ai aceste semințe în tine. 

Și mai mult, Legea Transformării o folosești și în relația ta cu banii, pentru că Legea Transformăriieste aceea cu ajutorul căreia poți să transformi valorile tale cele mai înalte prin servicii prin care servești în unități monetizabile, în servicii monetizabile sau în produse monetizabile ca să ai un schimb echitabil 

Această lege dă o din nou o putere foarte mare în situațiile în care ești cumva menit să suferi. 

Am folosit Legea Transformării când a murit mama mea și am fost extrem de senină, recunoscătoare, prezentă din momentul în care a murit până când a trecut perioada de doliu. 

Nu pot să spun că am jelit. Pot să spun că am fost conectată cu mama mea, i-am simțit prezența și am văzut cum mi-a lăsat un cadou extraordinar și a creat spațiu pentru alți oameni care i-au preluat trăsăturile. 

Și astfel, în loc să sufăr 2 ani de zile, să aștept să trec peste experiență, am văzut darul extraordinar pe care mama mi l-a lăsat prin plecarea ei de pe lumea aceasta fizică. 

Și l-am luat, l-am îmbrățișat, și-am spus: «Îți mulțumesc frumos, mama!» ✨🙏🏻

Nu am jelit, nu am suferit pentru că se poate și așa. Am fost recunoscătoare pentru prezența ei în viața mea și recunoscătoare că a ales să plece atunci când a ales să plece.

O transformare importantă în căutările și în studiile mele a adus-o Legea Fractalilor

Legea Fractalilor este extrem, extrem de importantă și este ca un fel de super lege care leagă toate lucrurile împreună, pentru că, dacă înțelegi legea fractalilor, înțelegi cum funcționează o persoană, o societate, o organizație din foarte puține indicii și poți să prevezi comportamentul acelei persoane, organizații sau familii, spre exemplu. 

Legea Fractalilor spune că așa cum faci un lucru, așa le faci pe toate, dacă vrei, e expresia de «precum în cer, așa e și pe pământ» sau faptul că partea reflectă întregul și întregul reflectă părțile din care e compus. 

Acum, Legea Fractalilor este extrem de importantă, pentru că, înțelegând Legea Fractalilor, înțelegi dincolo de conținut și ești antrenat să înveți, să înțelegi lumea dincolo de ce face efectiv. 

Altfel spus, într-o ceartă, de exemplu, sau într-un conflict, în situația în care lucrezi cu clienți, nu o să urmăresc conținutul a ce a spus, pentru că dacă intri în conținut o să fie o luptă care nu are niciun fel de sfârșit:

  • Da, tu ai spus…
  • Da, eu am spus… pentru că tu ai spus… 
  • Da, eu am spus …pentru că tu ai spus că eu am spus…” și lucrul acesta nu se termină.

Însă poți să ai o schimbare cu adevărat semnificativă în viața unei persoane și să aduci o transformare semnificativă atunci când folosești Legea Fractalilor. Și aici, într-o situație de conflict, nu mă uit la ce spune fiecare, ci mă uit la dinamica dintre ei. 

Care sunt jocurile pe care le joacă? 

Când spun «care sunt jocurile pe care le joacă», mă refer la analiza tranzacțională, care spune că jucăm jocuri de genul acesta, al căror final este predictibil. În momentul în care înțeleg și am înțeles Legea Fractalilor, mi-am dat seama cum pot să îmi transform cu adevărat realitatea și să fac salturi exponențiale. Și aici un element foarte important a fost când am transformat realitatea mea legat de tiparul de a lucra din greu și necesitatea mea de a mă sacrifica, de a trudi, de a lucrat din greu ca să obțin orice.

Nu conta cât de mult obțin, nu conta dacă obțin 10 lei, 100, 1.000 sau 10.000. Conta că efortul meu este mult prea mare față de rezultatele pe care le aveam și am spus: « 🆗! No more! Nu mai vreau să fac asta mai departe.»

Dar despre asta cred că am să-ți spun într-un spark viitor, despre cum am folosit acest această Lege a Fractalilor în transformarea tiparului «working hard» la o clientă de-a mea. 

Pot să spun că la mine, nu aș fi conceput în existența mea ca să pot să îmi trăiesc viața așa cum o trăiesc acum, să călătoresc în diferite locuri din lume, să lucrez de acolo de unde sunt, dacă nu mă simt aliniată, să nu lucrez, dacă nu mă simt în formă maximă, să nu lucrez, să nu fac lucrurile din chin, ci să lucrez doar din spațiul de aliniere. Să creez dintr-un spațiu de aliniere, să servesc dintr-un spațiu de aliniere. 

Dacă aș fi fost Monica de acum cinci ani de zile, nici vorbă să fi încăput în mintea mea să fac așa ceva. Dar transformarea aceasta am obținut-o folosind Legea Fractalilor

Acum, știi? E un lucru foarte important aici. Nu este vorba doar despre a înțelege cum funcționează sistemul de valori și a înțelege cum funcționează Legile Universale. Și nu ți-am spus toate Legile Universale, mai sunt. Nu toate cu care lucrez.

Dar despre ce e vorba aici este, de fapt, în a le aplica în viața ta, zilnic, săptămânal, lunar, în așa fel încât să pot să transform piedicile care te țin pe loc, să poți să transformi acele lucruri care te blochează în a-ți atinge obiectivele și să poți să te transformi pe tine în acea persoană care va fi împlinit obiectivele pe care ți le-ai stabilit. 💡

Și când m-am hotărât că vreau să fac cu adevărat asta, a fost când am avut o călătorie împreună cu o prietenă cu care lucram, reprezentanta unei bănci cu care făceam cursuri în diferite locuri din România, în diferite orașe din România. Și într-una din aceste călătorii, încă nu eram certificată în metodele care au stat la baza a ceea ce fac astăzi și a sistemului de Brain Remodelling System, i-am pus o întrebare.

Știi? mama ei a părăsit-o când era ea adolescentă. Ea a rămas cu tată volatil emoțional, instabil emoțional și alcoolic și a fost o greutate pe care percepea că nu are cum să o ducă. Și îmi amintesc foarte clar că eram în mașină, treceam prin Pasul Tihuța. A fost un moment extraordinar, pentru că, trecînd din Transilvania în Moldova, am trecut prin aproape toate anotimpurile până când am trecut dincolo, în Moldova. Și îmi amintesc foarte clar unde era locul, îmi amintesc foarte clar discuția. 

Erau nori deasupra noastră și soarele care venea din dreapta și era o lumină specifică și specială. Și îmi amintesc că i-am pus prietenei mele întrebarea în mașină:

Ce a avut ea de câștigat? 

Am aplicat Legea Dualității, că mama ei a plecat și a lăsat-o cu tata. 

Și am repetat această întrebare de câteva ori și am lucrat aproximativ o jumătate de oră cu ea. Și la un moment dat am simțit că se produce un declic. 

Prietena mea a tăcut, nu mi-a mai spus absolut nimic și a început să proceseze în interior răspunsurile proprii și locul în care a ajuns. 

Știi? Cred că dacă ar fi avut libertatea din lume, toată libertatea din lume să se manifeste cum s-a simțit, eu cred că pur și simplu ar fi izbucnit în lacrimi și ar fi plâns. OK!

În momentul acela a fost o tăcere din aceasta profundă în mașină și cred că pentru 15 – 20 de minute ea nu a spus nimic. 

Apoi am început să vorbim despre alte lucruri. I-am respectat liniștea pentru că nu voiam să întrerup spațiul acelea de ordine în care a ajuns. 

Peste două săptămâni ne-am întîlnit pentru următoarea noastră călătorie și ne-am întâlnit în benzinărie. Îmi amintesc că mirosea a carburant. Eram în afara benzinăriei. A venit, mi-a sărit în brațe și mi-a spus: “Monica, îți mulțumesc foarte frumos pentru ce ai făcut pentru mine. Am reușit să rezolv probleme pe care nu le-am rezolvat în ani de terapii, folosind diverse instrumente și diverse tehnici. 

Și acela a fost momentul în care eu mi-am spus: «Eu asta vreau să fac! Eu din asta vreau să trăiesc. Asta este senzația pe care vreau să o am zilnic când lucrez cu clienții mei. Asta este recunoștința, pacea, liniștea, inspirația pe care vreau să o văd pe fața lor zilnic.» 🎇

Acela a fost momentul în care am luat decizia în mine că am să-mi iau toate certificările ca să pot să pornesc la drum și să las în urmă, așa cum a fost programat în mine, să fiu am siguranță, să am firmă, să am business și așa mai departe și să o iau efectiv de la zero cu ceva ce mă inspiră. 

Apoi am urmat o mulțime de certificări și calificări. 

Știu că în anul acela, în trei luni de zile sau patru luni de zile peste vară, am dobândit trei certificări internaționale legate pe tipare de limbaj și comportament, legate de Legile Universale, legat de metode prin care pot să transform felul de a gândi al unei persoane și certificări legate de felul în care funcționează mintea și cum pot să transform mintea.

Apoi am început să lucrez folosind aceste instrumente și am lucrat neoprită, neoprită, efectiv 7 zile din 7. 

Am lucrat obsesiv. Știu, știu! Așa e! 7 zile din 7, 10 – 12 ore pe zi, până Ștefan, mi-ai zis: “Mămica așa nu se mai poate!” 

Până acum am lucrat cu peste 1000 de clienți care au fost fie în programe de grup, fie în programe individuale. Am aplicat aceste principii în transformarea mea, în lucru cu mine în mod constant, lucrând și cu diferiti coach și cu mine însămi, dar și cu clienții mei. 

Am dezvoltat sisteme, metodologii, procese în care poți să obții folosind aceste Legi Universale și aceste principii, transformări consistente în mintea unei persoane și în rezultatele ei exterioare. 

Știi? Pentru mine rezultatele sunt importante. Dacă doar povestim despre Legi Universale sau doar avem AHA-uri, nu este deloc motivant pentru mine. 

Însă, mă motivează să fiu acolo, lângă tine, să te însoțesc, să obții acele transformări în mintea ta, care apoi să te ducă fără ezitare la rezultatele pe care le vrei. 

Așa, unul dintre clienții mei și-a crescut de opt ori business-ul în doi ani de zile

Altcineva, un alt client, a ieșit din datorii pe care le dusese cu ea timp de 10 ani de zile și a crescut exponențial pe parte financiară. 

O altă clientă într-un an de zile și-a crescut veniturile de 10 ori

Și zici: “Monica, nu se poate!” 

Ba se poate! Dacă lucrezi în mod consistent cu tine, «SE POATE». 

Apoi au fost clienții care au divorțat, au venit la mine divorțați și am lucrat mai întâi cu clienta, apoi cu soțul ei și s-au recăsătorit. În șase luni de zile s-au recăsătorit. Au și acum o viață incredibil de frumoasă și sunt foarte recunoscătoare pentru asta, pentru că aveau un copil și a fost important pentru mine ca să pot să-i susțin în cel mai eficient mod. 

Ce e important este că: am învățat pe parcursul acestei călătorii de 10 ani de zile că orice problemă sau aproape orice problemă poate fi rezolvată folosind Legile Universale și aceste Legi Universale pot fi aplicate în felul în care funcționează mintea pentru a aduce schimbări profunde acolo, care inevitabil sunt urmate de rezultate în exterior.

Și ce am făcut în ultimii 10 ani de zile este că am exersat, am practicat, am testat pe mine, am lucrat cu clienți, am rafinat procesele și astăzi pot spune că pentru aproape orice fel de problemă există o soluție care are în spate Legile Universale și care te poate susține să ai acele schimbări în felul în care funcționează mintea ta, ca mai apoi să ai rezultatele în afară. 

Dacă te inspiră aceste transformări pe care le-am avut și pe care le au clienții mei te invit să dai clic pe linkul alăturat și să te înscrii la o conversație cu unul dintre colegii mei care îți va povesti despre Școala de Legi Universale » Link » aici 🎯

Mă înscriu 

Pentru că, bazat pe experiența mea, pe munca mea cu clienții, pe rezultatele pe care le-am avut și pe eșecurile pe care le-am avut, am pus bazele Școlii de Legi Universale, în care ai acces la un sistem integrat prin care vei folosi Legile Universale și sistemul de valori în a învăța să rezolvi aproape orice fel de problemă cu care se confruntă o persoană. 

Așa că, dacă vrei asta pentru tine sau vrei asta ca să susții clienții sau prietenii în transformări, atunci acest call, această discuție de explorare este pentru tine. 

Tot ce te invit să faci este să dai click pe link și să te înscrii la o conversație cu unul dintre colegii mei în Școala de Legi Universale. ☎️

Mă înscriu la o discuție 

În Școala de Legi Universale vei învăța despre sistemul de valori și vei învăța despre cele 7 legi și vei învăța protocoale specifice care au rezultat din experiența mea prin care poți să rezolvi și poți să abordezi orice fel de problemă. 

Știi? 

Superputerea Școlii de Legi Universale este că te învață să acționezi asupra cauzei cauzelor și te învață să poți să ai instrumentele cu care să obții o transformare relevantă în timp scurt asupra minții, asupra percepției, iar această transformare se va vedea în zile, săptămâni, în viața reală a persoanei respective. 

Dacă cumva ești coach sau terapeut și vorbim aici de orice fel de terapeut, de la psihoterapeutpână la fizioterapeutterapeut care face masaje și vrei ca, pe lângă munca pe care o faci deja, să ai un set de instrumente prin care poți să susții clienții și să le vinzi rezultate, desigur, va fi nevoie să lucreze și ei cu ei înșiși, atunci Școala de Legi Universale este pentru tine.  Pentru că aici poți să înveți cum aceste legi îi susțin pe clienții tăi să obțină transformările și poți să garantezi rezultatele pentru că ai procese care duc la rezultate. 

Procesele înseamnă pasul A, pasul B, pasul C, care te duc automat la rezultatul acela.

E ca o rețetă de McDonald’s, doar că aplicată la mintea umană și o să zici: “Da, da, e prea simplu!” 

Chiar este simplu! Dacă înțelegi principiile și înțelegi bazele, atunci este simplu. 

Așa că, dacă vrei să îți îmbogățești instrumentele prin a înțelege cum funcționează mintea din perspectiva Legilor Universale și cum poți să aplici Legile Universale în a obține transformări incredibile, atunci Școala de Legi Universale este pentru tine și merită să ai o conversație cu unul dintre colegii mei. ☎️

Așa că doar dă click pe linkul acesta pe care îl ai alăturat și vezi. Înscrie-te la o conversație! 

Mă înscriu la o conversație cu un expert Inspired Life

Ce vei învăța în Școala de Legi Universale sunt cele 7 Legi Universale pe care le folosesc. Nu spun că le știu pe toate, dar pe acestea le-am folosit, le-am testat, am văzut că dau rezultate și sistemul de valori

Vei învăța:

⛳ să le folosești, să le aplici corect și complet;

⛳ pentru ce fel de situații le folosești;

⛳ când le folosești; 

⛳ ce fel de transformări poți să obții prin ele sau folosindu-le, aplicând aceste legi universale;

⛳ cum poți să dezvolți procese, ale tale, care pot să ducă la rezultate specifice pe acele probleme care te preocupă.

📣Acum, ce e important să știi este că: nu o să mai fac Școala de Legi Universale în 2023, sigur, și nici în 2024. 

Acum este singura grupă care va începe în luna Mai pentru Școala de Legi Universale și nu o să mai fac Școala de Legi Universale din două motive:

1️⃣ Unul este că încă, pentru o perioadă de doi ani de zile, vom călători în jurul lumii. 

Ca atare, îmi este foarte greu să susțin cursuri de o zi, de 8-9 ore dacă sunt pe un alt fus orar decât cel aproximativ aliniat cu România. 

2️⃣ Al doilea lucru pentru care nu mai vreau să fac Școala de Legi Universale, o vreme, este că oamenii, prin aceste instrumente au acces la o cunoaștere atât de profundă și atât de puternică, cu care pot să obțină transformări atât de puternice, încât aproape că și mie îmi este frică.

Cei care au terminat Școala de Legi Universale au fost de neoprit în rezultatele pe care le-au obținut ca și coach, ca terapeuți, în munca lor, în transformările pe care le-au avut și în felul în care au fost apreciați de clienți. 

Și, de aceea nu vreau ca oricine să poată să aibă acces la aceste instrumente extrem de puternice de transformare. 

🚥 Grupa următoare și singura pentru următorii 2 ani de zile începe în luna Mai 2023. 

Dacă vrei să afli mai multe, te invit să dai click pe linkul alăturat și să te înscrii la o conversație gratuită cu unul dintre colegii mei, care îți poate da mai multe informații despre Școala de Legi Universale. 🆓☎️

Mă înscriu la o conversație gratuită

Îți mulțumesc frumos din locul acesta în care suntem acum, aici, eu și cu tine, în care am avut o conversație onestă despre unde am pornit, despre de unde am pornit și unde am ajuns. 🙏🏻

Și eu îți spun că dacă eu, cu dezastrul emoțional cu care am pornit la drum în viața asta, reușesc să am o viață adunată și aș putea spune și de succes relațional, personal, profesional, dacă eu am putut asta «SE POATE» și tu nu mai trebuie să treci prin atâtea încercări și erori.

Pentru că există rețete și există principii după care poți să îți explici tot ce se întâmplă pe lumea asta și să obții transformările pe care le vrei. 

Așa că, dacă Școala de Legi Universale este pentru tine, te aștept cu drag să ne vedem în Mai, laultima grupă pe care o susțin.

Vreau să particip 

Cu drag,

Monica Ion

Leave a comment