Skip to content Skip to footer
Coaching 1:1

Inner Alignment for High Performance in Business

În acest proces te însoțesc să vezi cu claritate nivelul următor al afacerii tale, să îl simți în corpul tău, ca și cum ai fi singurul menit să împlinească acea misiune, să îți identifici resursele ca să poți să atingi nivelul țintit și să elimini blocajele care te împiedică să crești exponențial. 

Nu sunt consultant de business și nici expert în productivitate, nu am să îți dau sfaturi concrete despre ora la care să te trezești sau cum să îți organizezi munca. Însă, te susțin să identifici superputerea ta, te susțin să îți clarifici viziunea și să ai certitudine 100% legat de ea. Dacă îmi dai voie, descopăr geniul din tine și nu mă las până acesta nu se manifestă plenar în viața ta, în afacerea ta, ca să poți să atingi rezultate extraordinare.

Tot în acest proces te susțin să îți identifici tiparele mentale, emoționale și comportamentale, care te țin pe loc, și să adopți sau să dezvolți tipare care te duc la creșterea exponențială a afacerii tale, odată cu creșterea mindsetului personal.

Beneficiul major al acestui proces este să vezi și să crezi cu toată ființa ta că ești capabil de lucruri extraordinare și să găsești locul interior din care acestea să curgă de la sine.

Coaching 1:1

Inner Alignment with Your Mission

După ce am lucrat cu peste 1000 de clienți individual și în procese de grup, am convingerea fermă că fiecare persoană are o misiune divină, prin care poate să aibă impact semnificativ și să trăiască o viață împlinită. 

Uneori, nu vezi această misiune, pentru că  ești prins în ce „trebuie” să faci sau pentru că alegi să nu îți asumi puterea reală, deoarece așa ai fost condiționat prin educație

Nu ești aici ca să fii mic, ești aici ca să îți manifești puterea reală, deplină și misiunea care te împlinește.

Te însoțesc să găsești firul roșu al vieții tale și să vezi cum toate întâmplările și experiențele din viața ta fac parte din misiunea ta și îți dau talentul unic care formează baza misiunii tale. 

Te susțin să vezi că poți si cum poți să ai impact global, dar și să poți să alegi conștient nivelul la care vrei să îți duci misiunea: de la familie la tot globul.

Îmi permiți să văd geniul din tine și să ți-l oglindesc?

Coaching 1:1

Inner Alignment for Financial Wealth

Acest program se adresează în special antreprenorilor care au atins deja primul milion de euro/dolari.

Te însoțesc să găsești conexiunea dintre misiunea ta și bani, în așa fel încât să vezi cum poți să ai impact global și să crești exponențial din punct de vedere financiar. 

Te voi susține să elimini, să dizolvi și să transformi blocajele ce stau în calea creșterii tale financiare, să îți crești nivelul de merit și să dizolvi convingerile limitative pe care le ai legat de bani.

Te susțin să dizolvi durerile aferente creșterii afacerii în așa fel încât să crești exponențial, iar banii să fie consecința naturală a acestei creșteri.

De asemenea, în acest proces te voi susține să fii în locul acela de detașare în raport cu obiectivele tale financiare, de unde manifestarea este ușoară și curge de la sine.

Acest program este foarte puternic transformațional și te invit să te înscrii numai dacă ești cu adevărat pregătit să crești lucrând cu tine însuți.

Beneficiul major al acestui proces este alinierea cu o misiune globală care aduce prosperitate pe măsură. 

Inner Alignment for Financial Wealth monica ion
Coaching 1:1

Inner Alignment for entrepreneurial couples

Inner Alignment for entrepreneurial couples

Este dedicat cuplurilor care lucrează împreună în afacere sau acelora unde unul dintre parteneri este antreprenor și celălalt este angajat sau nu lucrează. 

Una dintre frânele majore în creșterea afacerii este dată de faptul că partenerii percep că vor lucruri diferite în loc să vadă magia complementarității dintre ei. Adesea, pierd ore sau zile pe a-și convinge partenerul să aleagă calea lui sau altă cale, se consuma că celălalt gândește sau acționează diferit și acumulează resentimente față de partener. Iar acest lucru se răsfrânge în limitarea creșterii afacerii, pentru că afacerea va fi asociată cu mai multă durere decât plăcere. Mai mult, energia de a-l convinge pe partener să adopte calea celui care vrea să-l schimbe este o energie irosita, care ar putea foarte bine să fie folosită pentru creșterea business-ului.

Beneficiul major al acestui proces este alinierea partenerilor pentru și înspre o viziune comună, care sa îi inspire pe fiecare în parte și să devină de neoprit.

Coaching 1:1

Inner Alignment for business partners

Acest proces este exclusiv pentru asociați care conduc împreună o afacere și pentru relația dintre proprietarul afacerii și managerul ei.

Procesul clarifică contribuția fiecăruia la scopul și viziunea comune și susține partenerii să se aprecieze unul pe celălalt pentru talentul lor unic pe care îl manifestă în companie. 

O temă importantă este controlul și libertatea fiecăruia de manifestare, astfel încât nici unul să nu simtă că lucrează cu frâna de mână trasă ci că își împlinește misiunea în companie, făcând acele lucruri care duc la creșterea exponențială a afacerii. 

Un alt element esențial de aliniere este legat de recunoașterea și prețuirea complementarității dintre parteneri, în loc să vrei să-l convingi pe celălalt să acționeze ca tine.

Dacă partenerii și-ar investi întreaga energie în creșterea afacerii în loc să o investească în conflicte, frustrări, nemulțumiri dintre ei, businessul ar crește exponențial.

Beneficiul major al acestui proces este că partenerii sunt perfect aliniați cu misiunea companiei și unul cu celălalt, iar afacerea înflorește tocmai din această dinamică armonioasă.

Coaching 1:1

Inner Alignment to overcome anxiety

Inner Alignment to overcome anxiety monica ion

Este un proces dedicat antreprenorilor care au atacuri de panică, stres acut sau cronic, anxietate, insomnii. 

Pas cu pas, te însoțesc să îți găsești liniștea interioară, să echilibrezi cauzele anxietății (care cel mai adesea sunt legate de teama de a nu îți atinge obiectivele) și să găsești locul de conectare cu tine care te inspiră să trăiești cu bucurie fiecare zi.

Nu cred că viața a fost făcută pentru ca oamenii să sufere, cred doar că oamenii uneori nu au instrumentele necesare să facă față stresului și să se detașeze de poveștile mentale (adesea neadevărate) pe care și le spun. Aceasta creează un murmur continuu al minții, care te împiedica să îți savurezi viața și să faci ceea ce faci cu inspirație.

Beneficiul major al acestui proces este că deja după câteva ședințe vei dormi liniștit, va scădea stresul din corp și vei începe să te bucuri de viață.

Coaching 1:1

Inner Alignment to overcome depression or burnout

Acest proces este dedicat antreprenorilor care sunt dezamăgiți de viață, de afacerea pe care o conduc, de oameni importanți din jurul lor sau de sistemele în care trăiesc și din care fac parte.

Depresia este dată de percepția că lucrurile ar trebui să fie într-o formă anume, considerată ideală, și de percepția că nu ai suficientă putere să duci lucrurile în acea direcție. De aici vine o senzație de apatie și de lipsă de putere, compensată de puterea voinței. Însă, și aceasta din urmă se termină, iar atunci se instalează simptomele de burnout.

Când transformi depresia și te reconectezi cu sursa energiei tale și îți dai voie să fii autentic în felul în care acționezi zi de zi în conducerea afacerii tale, vezi că ai acces la resurse interioare inepuizabile. Iar dacă la asta adaugi un mod echilibrat de a vedea obiectivele și pe cei din jur, cu plusuri în mod egal cu minusurile, ai tot ce-ți trebuie să trăiești împlinit.

Beneficiul major al acestui proces este că îți găsești sursa energiei în interior și lași în urmă depresia, trăind în afacerea ta cu împlinire și bucurie. 

Coaching 1:1

Inner Alignment for (financial or other) crisis situations in business

Momentele de transformare accelerată sau de creștere accelerată pot să determine crize în afacere. Ca să poți să gestionezi aceste situații fără să te copleșească și fără să te îmbătrânească cu 10 ani, poți să îți echilibrezi mintea și să găsești pe unde curge apa ta. CE!? Da 🙂 

Obișnuiesc să spun că apa întotdeauna își găsește calea și nu se lasă oprită  de nimic. Atunci când se întâmplă o criză în viața ta, vei învăța să vezi oportunitățile pe care le aduce, oportunități care demult voiau să fie scoase la suprafață de tine și manifestate. 

Când vezi binecuvântare crizei și vezi cum este ea o călăuză, poți să pui frâie acestei energii transformaționale incredibile și să te duci împreună cu ea în direcția în care îți manifești viziunea cel mai eficient și potențialul cel mai curat.