Skip to content Skip to footer

Cu cât mai mult vrei să îți controlezi business-ul, cu atât mai jos setezi limita până la care poate crește

Cum am lucrat cu Ramona, ca să o susțin să-și transforme tiparul «Working Hard» 

Dă-mi voie să-ți spun cum am cunoscut o pe Ramona. 

Prima întâlnire pe care am avut-o cu ea a fost pe zoom și am văzut-o în toiul lucrurilor, cu mânecile suflecate, ca și cum nu ar fi avut nici un pic de timp pentru ea, iar în jurul ei era zarvă și gălăgie, iar oamenii din jur cu care avusese ședință erau acolo ca și cum fiecare ar mai fi vrut ceva de la Ramona. Nu se lăsau duși, Ramona nu avea timpul acesta ca să aibă liniște, să putem să avem prima conversație de explorare. 

Ca atare, primă ședință am reprogramat-o cu Ramona. Dar trebuie să îți spun că de la început am văzut fractalul ei.

Adică, face multe lucruri, sunt mulți oameni care depind de ea, oameni care au nevoie de răspunsurile ei ca afacerile ei să funcționeze. Prima discuție pe care am avut-o m-a surprins prin cât de multe obiective avea și cât de multe probleme de rezolvat. 

De obicei, când am o discuție cu un client, mă focusez pe două aspecte

1️⃣ Problemele pe care le are acum, acele dureri pe care le are acum, pe care vrea să le rezolve. 

2️⃣Obiectivele pe care le dorește, ce vrea să atingă.

Cele două, de cele mai multe ori vin la pachet. Sunt niște probleme datorită cărora un client nu poate să atingă obiectivele. 

Însă Ramona avea foarte multe obiective de rezolvat și foarte multe probleme. E ca și cum își punea foarte multe lucruri pe farfurie, foarte variate și ca atare aveam multe de făcut. 

Când am vorbit prima dată cu ea la ședința de explorare, pe zoom avea deja trei afaceri care îi mergeau foarte bine în trei orașe diferite și voia să deschidă încă cel puțin atâtea afaceri, adică cel puțin încă trei în alte orașe și voia să meargă și în alte țări. 

Însă se simțea copleșită de cât de multe lucruri are de făcut și când te uiți la ea o vezi că este puternică, isteață, neobosită, are o minte briliantă. Nu pare nimic imposibil pentru ea. Are un soț care o adoră, două fete pentru care nu prea are timp. 

Și motivul pentru care m-a căutat a fost că vrea să aibă o viață mai liniștită, vrea să iasă din vârtejul lucrurilor.  Foarte repede ne-am dat seama împreună că face și are tiparul «working hard», adică «să lucrezi din greu»

Și lucrul care o durea și care o deranja sau care nu funcționa așa cum ea ar fi vrut în viața ei erau că soțul îi reproșa că ea lucrează prea mult. Ceea ce era adevărat, pentru că ajungea la 11 noaptea acasă sau la miezul nopții, nu își vedea fetele treze, pentru că ele se trezeau după ce a pleca de acasă și ele se culcau înainte ca ea să ajungă acasă. 

Avea o judecată mare de sine pentru kilogramele în plus pe care le-a acumulat, înainte fiind din categoria Miss. Mânca când apuca, nu avea ordine legat de asta. 

Avea un stres continuu și trăia într-un stres continuu, iar tu probabil că știi că unul dintre principalele lucruri pe care trebuie să le faci atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus este să nu-i transmiți corpului tău stresul. Pentru că atunci când ești în stres, corpul percepe că ești la nivel de supraviețuire, ca atare, ține de toate resursele pe care le ai, inclusiv kilogramele în plus, și nu le dă drumul pentru că nu știe cât de grele vor fi vremurile care vin.

De asemenea, Ramona voia să fie în controlul lucrurilor și asta îi limita creșterea, creșterea afacerilor. Afacerile ei aveau succes, dar în momentul în care ne-am întâlnit noi, ajunseseră la limită, în sensul în care aveau succes, pană la nivelul la care ea putea să controleze ce se întâmplă în afaceri. 

În momentul în care trebuia să dea drumul la control, lucrurile nu mai funcționau așa de bine și avea teamă să dea drumul la control pentru că nu avea oameni care să ducă mai departe lucrurile. Acest control pe care îl manifesta, era pozitiv pentru afacerea ei, dar limita creșterea și ducerea afacerii la nivelul următor. 

De asemenea, și-a dat seama dintr-una din discuțiile noastre de la începuturi, că în firmă a reprodus familia, adică și-a angajat tatăl, nu tatăl real, tatăl biologic, ci a avut un angajat care îl reprezenta pe tatăl ei și în relație cu care nu putea să ia decizii obiective sau să impună limite clare. 

Așa că, sub aparențele liniștii pe care o transmitea Ramona atunci când vorbeam cu ea și a vocii ei blânde, de fapt, stătea mult stres financiar pentru ca să aibă un cash-flow care să permită creșterea afacerilor. 

Avea mult stres legat de oameni, pentru că și-a reprodus familia în afacere. 

Avea mult stres legat de organizare și management pentru că dorea să fie în control. 

De aceea ajungea târziu acasă și când ajungea acasă și cât apuca să vorbească cu soțul ei, vorbea de cele mai multe ori despre business, lucru care îngreuna și relația lor. 

Acum am să spun pas cu pas, cum am susținut-o pe Ramona să schimbe tiparul și să vezi care au fost legile pe care le-am folosit pentru ca ea să schimbe tiparul. 

1️⃣ În primul rând, și primul lucru pe care îl fac de cele mai multe ori este că lucrez pe modelele de părinți, modelele de adulți din copilărie. 

Situația Ramonei a fost un pic mai specială, pentru că ea, la scurtă vreme după ce s-a născut, a fost trimisă pentru creștere și educație către bunicii ei. Deși părinții stăteau în același oraș, ea a fost trimisă la bunici, lucru care pe ea aparent nu a durut-o, dar cu toate acestea avea o dorință de a fi apreciată și văzută de părinți. Și pentru că ea a reprodus modelul de familie în business și a angajat tatăl ca manager. Vorbim aici nu despre tatăl biologic, ci despre un domn care avea trăsăturile tatălui. 

Și pentru că ea voia să fie cum nu a fost mamă pentru ea, adică să ofere suport angajaților, să crească, să fie așa pentru angajații ei, cum ar fi vrut ca mamă să fie pentru ea și cum a fost bunica pentru ea, în fapt.

Ea a reprodus aceste modele din familie, din trecutul ei, din condiționările și programările de acasă în business-ul ei. 

Ca atare, lucrurile pe care le-am făcut, a fost să echilibrăm percepția față de părinți și bunici

Și am echilibrat trăsăturile admirate la tata și trăsăturile judecate la tata, trăsături admirate la mama, trăsături judecate la tata. 

N-o să întru în detalii despre cum am făcut aceste echilibrări. Pot să spun că am aplicat Legea Transparenței și ReflexieiLegea Dualității și a Polarității și Legea Sincronicității ca să facem aceste echilibrări. Și scopul acestor echilibrări a fost, în esență că acele lucruri pe care le-a admirat la tata, pentru care l-a angajat pe “tata” la ea în firmă, a fost să vadă că aceste trăsături pe care le admiră la tata, de exemplu, le are și ea în ea. Pentru asta am folosit Legea Transparenței și Reflexiei și nu doar atât. 

Am văzut și ce dezavantaje au acele trăsături pe care le-a admirat la tata, ca să nu fie ea îndrăgostită de acele trăsături când le manifestă ea și mai degrabă să se dezîndrăgostească de trăsăturile pe care acest domn le manifesta în firmă. Dar care domn nu era potrivit pentru afacerea ei, era nemulțumită de el și pur și simplu nu putea să îl dea afară pentru că era “tata”. 

Era nemulțumită de el. Aducea un tip de energie foarte rigidă, care nu se potrivea nici cu stilul ei și care nu se potrivea nici cu stilul angajaților și, în contrapartidă, față de care ea era mama flexibilă, înțelegătoare și care oferea suport.

Acesta a fost primul lucru pe care l-am făcut în relație cu Ramona atunci când am început să lucrăm împreună. 

2️⃣Al doilea lucru a acționat asupra schimbării tiparului, iar aici unul dintre primele exerciții pe care le fac cu clienții mei este să vadă 👉🏻 care sunt beneficiile tiparului că lucrează din greu

Dacă întreb pe cineva, păi tu de ce faci tiparul ăsta? De ce naiba lucrezi din greu? Răspunsul pe care o să îl dea o să fie defensiv: “Știi? Că sunt foarte multe de făcut.” și nu ajungi, de fapt, să vezi care este cauza acelui tipar, manifestării acelui tipar. 

Nu vezi practic cum s-a format și care este rădăcina acelui tipar.

De ce acea persoană face ceea ce face? 

Și atunci, în loc să întreb pe cineva: “Hei, de ce faci tiparul ăsta?” întreb: 

“Ce ai de câștigat că faci acest tipar?”, 

“Ce beneficii ai când manifești acest tipar?” 

Și, pe urmă, am văzut de acolo care sunt cauzele cauzelor acestui tipar. 

Una dintre cauze era că, clienta mea, Ramona, se poziționa în admirație, își demonstra zilnic prin acest tipar de a face din greu lucrurile, că ea poate, ea știe, ea este puternică.

Adică acele trăsături pentru care voia ca mama să o vadă, să o aprecieze sau pe care le-a format, ca mama ei să o vadă și să aprecieze și părinții, să o vadă și să o aprecieze și care o țin captivă în firmă, în locul acela în care ea lucrează din greu. 

Dacă ea poate, înseamnă că toate lucruri pe care nu le pot face ceilalți, vor veni la ea, pentru că ea poate. 

Dacă ea știe întrebările angajaților, acolo unde nu se descurcă, vor veni la ea. 

Dacă ea este puternică, cele mai grele provocări le va rezolva ea, ca atare prin «EU POT, ȘTIU ȘI SUNT PUTERNICĂ» stătea în locul acela de a lucra din greu. 

Aceste trăsături pe care ea le admira la ea o țineau în tiparul «a lucra din greu»

Ca să echilibrăm aceste trăsături, am folosit Legea Dualității și a Polarității prin a vedea care sunt dezavantajele:

👉🏻când ea poate; 

👉🏻când ea știe; 

👉🏻când ea este puternică. 

Care sunt dezavantajele ei, care sunt dezavantajele firmei și care sunt dezavantajele oamenilor din business, inclusiv ale familiei, atunci când ea poate, ea știe sau ea este puternică?

Când vezi asta, parcă nu mai ești îndrăgostit de trăsătura de «EU POT, EU ȘTIU, EU SUNT PUTERNICĂ»

Apoi am folosit tot Legea Dualității și a Polarității pentru a vedea unde are ea, clienta mea, opusul. Adică pe de o parte are «EU POT», hai să vedem:

👍🏻Care sunt acele lucruri pe care ea nu le-a putut face ca să nu se creadă atotputernică și să poată să iasă din rolul acela care o ține în tiparul «working hard»?

✌🏻Unde are opusul lui «ȘTIU»? Când au fost momente în care ea nu a știut?

Legea Dualității și a Polarității spune că plusul și minusul coexistă și se creează reciproc.

Ca atare, dacă o persoană are o trăsătură, va avea și trăsătura opusă în egală măsură. Ca atare, am folosit această Lege a Dualității și a Polarității mai întâi pentru a vedea latura întunecată a lui «EU POT, EU ȘTIU, EU SUNT PUTERNICĂ» iar mai apoi pentru a vedea opusul, adică unde are persoana Ramona, clienta mea, trăsătura opusă? 

Ca să nu aibă percepția că ea știe întotdeauna, ea poate întotdeauna, ea e puternică întotdeauna. 

Până aici, când am echilibrat aceste lucruri, până când ea a obținut următoarele:

1️⃣ S-a reașezat relația cu soțul, în sensul în care au început să comunice, să se înțeleagă mai bine, fiecare ce vrea, ce e important pentru el.

2️⃣ A început să aloce timp fetițelor ei. 

​​3️⃣Managerul “tată” din firmă a plecat el de la sine. Nu a fost plecat, ci a plecat el, iar angajatul care juca rolul de frate și-a regăsit locul în organizație, într-un spațiu în care să fie mai degrabă el, fără ca a mea clientă Ramona să ducă și greul lui. 

Aceste lucruri s-au întâmplat pentru că am acționat asupra cauzei cauzelor. 

Și o să spui: “Cum e posibil, ca să nu fi lucrat pe relația cu soțul, să nu fi lucrat relația cu fiica, relația cu tatăl angajat, pe relația cu fratele, ci să fi lucrat asupra relației cu părinții și asupra tiparului. 

“Cum e posibil ca să fi avut aceste schimbări?” 

Tocmai pentru că am acționat asupra cauzei cauzelor.

Atunci când acționezi asupra cauzei cauzelor, schimbările sunt mari, puternice și sunt ca într-un lanț și, mai ales sunt consistente. 

Adică, nu se schimbă astăzi puțin, aici, ceva, ci e o schimbare profundă, care durează toată viața și nu mai trebuie să mergi înapoi să rezolvi aceeași problemă din nou și din nou și din nou și această schimbare profundă nu ține de puterea voinței

Ea nu a făcut schimbarea pentru că și-a impus să facă schimbarea, ci a fost o consecință naturală a echilibrării felului în care gândește. 

Motivul pentru care a obținut aceste rezultate extraordinare, clienta mea a fost că am acționat asupra tiparului «working hard».

Însă până în momentul acesta, kilogramele în plus ale clientei mele, din păcate, se înmulțeau și asta era un semn că în continuare percepe că ea duce tot greul. În continuare percepe că trebuie să fie în control.

În continuare deși făcea sport, nu reușea să se țină de un program, deși făcea diete. După ce termina dieta, kilogramele în plus reveneau foarte repede înapoi și nu funcționa nimic pentru timp îndelungat. Ca atare, am aplicat cu o șmecherie și dacă vrei să știi șmecheria, te rog să-ți ciulești urechile. Am constatat din lucrul cu clienta mea și din a vedea care sunt cauzele cauzelor legat de tiparul «working hard» că: relația cu business-ul era o relație încărcată de durere.

Ce e o relație încărcată de durere?

Știi? Definești o relație toxică, într-o relație dintre o femeie și un bărbat atunci când ai percepția că în relația respectivă ai mai multă durere decât plăcere, ai mai multe emoții negative, ai mai multe trăiri negative, ai mai multe resentimente și durere și cu toate astea, nu poți să pleci din relația respectivă. Acesta este o relație toxică. 

Așa era și relația clientei mele cu afacerea ei. Percepea multă durere acumulată în business. 

Dureri în business înseamnă dureri pe care percepe că le are în relație cu business-ul ca și cum business-ul ar fi o persoană. Să zicem, persoana aceasta este mama sau este o prietenă business-ul și percepi că această relație ți-a adus mai multe deservicii decât beneficii și acesta este unul dintre motivele principale pentru care multe afaceri nu cresc, pentru că proprietarii de business asociază mai multă durere decât plăcere cu business-ul

“M-a durut, m-a dezamăgit, au plecat oameni.”

 “Uite ce mi-au făcut! Au crescut foarte mult prețurile. Mi-au stricat piața.”

“Clienții cumpără chinezării, cumpără mai ieftin…”

Sunt tot felul de dureri pe care le-ai acumulat cu business-ul. 

👉🏻Una dintre ele și una foarte simplă este că 👉🏻: ai angajați cu care pornește un trainingajung la un nivel de performanță și când să culegi roadele acestui training, angajatul respectiv pleacă

Când el cu adevărat să devină performant, angajatul respectiv pleacă. Și asta este o durere pe care foarte mulți proprietari de business sau manageri o acumulează în relație cu business-ul lor. 

Aici, în situația cu clienta Ramona și cu durerea ei, am aplicat Legea Dualității și a Polarității și Legea Sincronicității.

Legea Dualității și a Polarității, spune, după cum știi deja, că: plusul și minusul co-există în orice fel de sistem și sunt în egală măsură 

Și-atunci dacă businessul i-a cauzat ei mai mult negativ decât pozitiv, atunci merită să vedem 👉🏻: unde businessul are trăsătura opusă?

Deci, dacă businessul i-a cauzat durere și a dezamăgit-o, că oamenii au plecat, unde business-ul a manifestat față de ea opusul, adică unde a creat plăcere prin faptul că oamenii au fost loiali? 💡

Și când vezi că, practic business-ul are și o trăsătură și opusul ei, nu îl mai asociezi doar cu durere

La fel am aplicat Legea Sincronicități în momente specifice de durere cauzate de business. Când business-ul a manifestat o anumită trăsătură față de clienta mea, prin ce în același moment business-ul a manifest trăsătura opusă?

În felul acesta am dizolvat durerea pe care clienta mea o avea asociată cu businessul. 

Rezultatul a fost spectaculos!

A ales să renunțe la kilogramele în plus printr-o modalitate care nu a fost «working hard» pentru ea.  Deci nu a mai ales să facă o dietă, nu a mai ales să facă un proces foarte, foarte greu, îndelungat, complicat. 

A ales o metodă pe care ea să o perceapă că nu este o metodă de a lucra din greu. A dat drumul la kilogramele în plus, și-a creat o echipă de management, un sistem de management pe care l-a implementat, prin care permite ca oamenii să ia decizii și să funcționeze fără ea. 

Anul trecut a deschis trei afaceri noi, din care una deja anul trecut a avut rezultate spectaculoase. Altele, celelalte două sunt încă în fază de fașă, de start-up și are timp cu soțul, are timp cu fetițele ei, are timp cu familia și, ca niciodată, am văzut o implicată în proiecte sociale. Și nu ca niciodată, ci nu din momentul în care am cunoscut o, deși are strălucirea asta socială, nu a putut să o manifeste pentru că a fost atât de mult prinsă în business. 

Acum se implică în proiecte sociale, este prezentă în aceste proiecte continuu, contribuie, le creează ea. Efectiv e într-un spațiu de aliniere.🎯

A pierdut multe kilograme și astăzi pot să spun că trăiește inspirat, făcând lucrurile ca în joacă, cu ușurință. 

Dacă pe tine te-a inspirat povestea Ramonei și fie vrei tu schimbări în viața ta similare cu schimbările pe care le-a avut Ramona, fie ești couch, terapeut și vrei să poți să susții clienții ca să aibă ei transformări de genul acesta, atunci următoarea parte a mesajului meu este pentru tine. 

Am să-ți spun despre legile pe care le folosesc, principiile pe care le folosesc pentru a obține aceste transformări și am să-ți spun cum poți să obții și tu aceleași lucruri doar folosind Legile Universale și principiile după care funcționează mintea

Dacă te-a inspirat povestea Ramonei și vrei schimbări semnificative în viața ta sau poate vrei alte rezultate decât cele pe care le-ai obținut până acum din punct de vedere financiar, din punct de vedere al sănătății, din punct de vedere al creșterii business-ului tău, din punct de vedere profesional și ai văzut cum poți să aplici Legile Universale, e posibil ca ceea ce urmează să fie pentru tine și să te poată susține în a-ți atinge obiectivele. 

De asemenea, dacă ai senzația, dorința profundă de a-i susține pe alții, fie că e vorba de familie, prieteni, fie că vrei să faci o meserie din asta, Legile Universale și Școala de Legi Universale s-ar putea să fie o cale extraordinară pentru tine. De fapt, sunt o cale extraordinară pentru tine de a atinge aceste rezultate. 

Acum, dă-mi voie să-ți spun în câteva cuvinte despre Școala de Legi Universale și de ce funcționează ceea ce facem la Școala de Legi Universale.

În Școala de Legi Universale mergem pe două direcții:

1️⃣ O direcție este dată de principiile după care funcționează mintea, care sunt principii foarte, foarte simple. 

Unul din aceste principii este că: mintea caută să evite durerea și caută plăcerea. Cele două fac parte dintr-o Lege a Dualității. Amândouă se regăsesc în permanență la nivelul minții tale. 

Orice experiență din trecut care a purtat durere va determina o reacție față de prezent la nivelul corpului fizic, la nivelul minții și a emoțiilor tale, prin care în prezent vei face orice să eviți acel tip de durere. 

Acest lucru poate să să creeze aceleași tipuri de experiențe în viața ta.

👍🏻De exemplu, o durere pe care ai avut o relație cu părinții, poți să o regăsești în relație cu angajații sau în relație cu partenerul de business și să ți se întâmple același lucru din nou și din nou. Asta e o parte a problemei. 

✌🏻A doua parte a problemei este că prin dorința de a evita durerea, creezi niște blocaje în existența ta și niște limite ale businessului, limite financiare și te împiedică să poți să îți atingi potențialul. 

Iar cealaltă parte, de căutare a plăcerii poate să fie un termen de comparație pe care l-ai văzut în viața ta, în care ai avut doar plus fără minus. 

Spre exemplu, a idealizat cum a fost viața ta la bunici versus cu cât de nasoală a fost viața ta la părinți, iar asta va determina să tot cauți acel vis care nu există, pentru că nu există doar pozitiv, fără negativ. 

Să cauți să reproduci în afacerea ta acea armonie pe care ai simțit-o când ai fost mic în familie sau vei căuta să faci pe plac oamenilor și să ai grijă să se simtă bine și din cauza asta vei pierde bani. 

Deci, acesta este doar un exemplu de principiu pe care îl folosim în remodelarea minții. 

Pe lângă aceste principii după care funcționează mintea, pe care le înveți aplicat și înveți baza după care practic se remodelează creierul.

2️⃣Vei învăța și care sunt Legile Universale pe care le voi folosi în remodelarea creierului. Și nu doar Legile Universale, ci și sistemul de valori, care este un alt principiu după care funcționează mintea. 

Practic, în Școala de Legi Universale vei învăța despre:

1️⃣ Legea Dualității și a Polarității;

2️⃣ Legea Transparenței și Reflexiei;

3️⃣ Legea Escalării Eristice;

4️⃣ Legea Sincronicității;

5️⃣ Legea Transformării;

6️⃣ Legea Atracției și Gravitației; 

7️⃣ Legea Fractalilor;

Și vei învăța despre 7 Legi Universale care au legătură cu felul în care funcționează lumea, iar tu, ca om, mintea umană, în general, face parte din această lume fizică, ca atare se supune acestor legi, trăiește după aceste legi. 

Dacă înțelegi principiile după care funcționează creierul și după care remodelează mintea și cele 7 Legi universale, vei înțelege cum poți practic să obții aproape orice sau să-ți reformatezi felul în care gândești, ca să poți să obții lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru tine. 

Acum, dacă cunoști aceste principii după care funcționează mintea și Legile Universalepoți să rezolvi orice fel de problemă, pentru că orice fel de problemă se reduce la aceste principii.

Și poți să îți dezvolți propriile tale sisteme de rezolvare a problemelor cu care te confrunți sau cu care se confruntă clienții tăi. 

Mai mult, în Școala de Legi Universale, vei învăța să faci exact același lucru pe care l-am făcut cu clienta mea, Ramona, și anume să identifici cauza cauzelor, ca să poți să acționezi asupra cauzei cauzelor și să transformi felul de a gândi legat de cauza cauzelor, în așa fel încât să nu reacționezi la simptome, să nu cauți să pui plasture ci să acționezi asupra cauzei cauzelor. 

Dacă vrei, aici simptomul este: ai un ghimpe în braț, care este o durere pe care o ai în trecut. E o durere pe care o porți în suflet, poate din relație cu părinții, poate de când ai fost mic sau mică și îți creezi viață în așa fel încât să protejezi acel ghimpe care apasă pe un nerv și care, de câte ori este atins, te duce în cele mai întunecate și dureroase momente ale existenței tale. 

Și de cele mai multe ori, prin felul în care suntem educați este să acoperim această rană, acel ghimpe. Adică pui un plasture, pui un bandaj cu un sistem care să îl protejeze în așa fel încât să nu îl mai atingi, să nu mai pui degetul pe el.

Și a acționa asupra cauzei cauzelor înseamnă să poți să scoți ghimpele acela, în care ai un moment de disconfort maxim, după care ai scăpat de probleme.

Să acționezi asupra simptomelor, cum ar fi, de exemplu, în situația clientei mele, Ramona să fi lucrat pe relația cu soțul separat, pe relația cu copilul separat, pe relația cu managerul ei, care îl reprezenta pe tata separat, pe relația cu angajatul care care îl reprezenta pe frate separat. 

Am acționat asupra cauzei cauzelor, relația cu părinții și bunicii și acolo a fost momentul în care am scos ghimpele și s-au rezolvat. S-au rezolvat o mare parte a problemelor pentru că am acționat asupra cauzei cauzelor.

De foarte multe ori în situațiile de lucru cu clienții pe temă de dezvoltare personală, pe temă mindset, ce văd eu este că se acționează asupra efectelor, asupra simptomelor, nu asupra cauzei cauzelor. 

Un alt exemplu pe care ți-l dau este că în relația ta cu banii sunt câteva principii, de asemenea, care sunt cauza cauzelor.

Degeaba acționezi la nivel mai superficial să spui afirmații pozitive, cum ar fi de exemplu, că ai 1 milion de euro în cont când o parte din tine știe că nu ai banii aceia și o parte din tine se îndoiește că poți să ajungi acolo. 

În schimb, dacă în situația cu banii acționezi asupra cauzei cauzelor și îți crești nivelul de merit și vezi că tu meriți milionul, că tu ai deja milionul, atunci ai cu adevărat șanse să îți atingi milionul. 

Altfel, este foarte greu. 

În Școala de Legi Universale înveți cum să identifici cauza cauzelor și să acționezi asupra cauzei cauzelor. 

Toate aceste instrumente la care ai acces poți să le folosești în business pentru: 

👍🏻Atingerea mai rapidă, cu efort mai mic a obiectivelor; 

👍🏻Transformarea tiparelor;

👍🏻Creștere exponențială. 

Poți să le folosești în zona de sănătate. Vorbim aici despre sănătate mentală, de exemplu pe anxietate, depresie, atacuri de panică, psihoze și așa mai departe

Poți, de asemenea, să aplici aceste cunoștințe și aceste principii în transformarea tiparelor, care știi că e practic în orice aspect al vieții, că un tipar nu le îl ai într-o singură zonă. 

Legea Fractalilor spune că: așa cum faci un lucru, așa le faci pe toate

Și atunci, dacă ai un tipar, același va fi în relații, aceleași va fi în business, același va fi în relația ta cu banii. 

Poți și ai procese pe care poți să le folosești în a transforma relații. Vorbim aici de relații cu partener de viață, relația cu copil adolescent, relația cu angajații, să-ți reiei puterea în business, să poți să impui regulile sau să menții promisiunea de a aplica niște consecințe. 

Poți, de asemenea, să aplici aceste Legi Universale și principii după pe care funcționează creierul în sănătate fizică, boli și așa mai departe.

Și regula e simplă: dacă știi principiile și le înțelegi și le practici, poți să rezolvi orice fel de problemă.

Și așa este!

Practic, a participa la Școală de Legi Universale înseamnă să cunoști principiile după care funcționează minteaprincipiile după care funcționează Universul și să le îmbini pe acestea în așa fel încât să te susții pe tine și pe cei care sunt importanți pentru tine, de la cei apropiați până la clienți, să ajungă la locul acela din ei în care să vadă puterea reală pe care o au.

Și aici o să spun o altă poveste adevărată pe care am avut-o cu unul dintre clienții mei, la care țin foarte mult și pe care îl iubesc. 

Și da, da știu! Zic asta despre fiecare, dar efectiv dacă am lucrat cu cineva, îl iubesc pentru toată viața. Și la întâlnire cu el, mi-a spus plângând, știi, de fapt, plângând de bucurie, de inspirație: 

Mi-am dat seama ce putere am! Și sunt în momentul în care îmi dau seama de forța gândurilor mele, intențiilor, existenței mele, a minții mele și sunt copleșit de responsabilitatea pentru viața mea și pentru a celorlalți.” 

Când a văzut, de fapt, care este puterea lui reală. Și plângea de bucurie, pentru că acela era momentul în care și-a dat seama că practic poate să facă aproape orice. 

Și de ce nu zic orice?

Pentru că ne supunem legilor lumii fizice tridimensionale în care trăim, de aceea zic aproape orice. Nu este posibil să îți mai crești încă un braț, însă e posibil să îți atingi obiectivele pe care le dorești financiare, profesionale și așa mai departe. 

Totul este posibil în lumea aceasta tridimensională fizică în care trăim, dacă este aliniat cu legile fizicii care guvernează lumea noastră

Și atunci, când a văzut acest client, puterea incredibilă la care a avut acces a avut un moment profund de smerenie, de aliniere cu El, cu Dumnezeu, cu Universul și și-a dat seamă că este mic, mic, mic, mic, mic și în același timp mare. 

Și a fost un moment incredibil! 

Dacă te-a inspirat povestea clienților mei și dacă vrei și tu să obții rezultate similare sau dacă te simți inspirat și chemat de această meserie, te invit să stabilești o conversație telefonică, o ședință gratuită de consultanță cu unul dintre colegii mei.

Tot ce te invit să faci este să dai click pe linkul alăturat și să te înscrii la această conversație telefonică, la această ședință gratuită.  Link » aici 🎯

Mă înscriu 

În această ședință gratuită, colegii mei îți vor da mai multe detalii despre program, cum se desfășoară, datele și așa mai departe. 

Mă înscriu la o conversație cu un expert Inspired Life

Să știi că mai avem doar câteva locuri! 

La început de Aprilie începem Școala de Legi Universale, așa că suntem pregătiți. Și vreau să-ți spun că:

📣 Anul acesta și anul viitor sigur nu voi face Școala de Legi Universale și mă întreb dacă pentru următoarea perioadă este sau nu potrivită asta. 

Am și o mare responsabilitate. Am primit și critici legate de Spark-ul trecut, în care spun că nu pot să dau pe mâinile oricui asta și așa este. 

Ai o putere incredibil de mare dacă știi aceste lucruri și această cunoaștere cred că trebuie să ajungă la fiecare dintre noi. 

Însă, profunzimea cu care poți să aplici această cunoaștere aș vrea să pot să aleg cui o dau mai departe, pentru că, să știi câteva Legi Universale, da, cred că ar trebui să le știe toată lumea, dar să poți să obții transformări în realitatea ta fizică și în lumea din jurul tău mi se pare o responsabilitate foarte mare.

Și această responsabilitate vreau să o împărtășesc cu un număr limitat de oameni care sunt meniți să facă asta, care au intenție de a aduce o contribuție semnificativă pe lumea asta și care nu  folosesc doar în scop comercial aceste instrumente.

Adică chiar să aibă o contribuție la nivelul de conștiință pe care-l are globul în momentul acesta. 

Așa că, dacă ești tu această persoană, te invit să te programezi la o ședință gratuită cu unul dintre colegii mei. 

Mă înscriu la o ședință gratuită cu un expert Inspired Life

Această ședință durează o oră și vei vedea acolo, te vei convinge pe cont propriu dacă este calea potrivită pentru tine sau nu. 

Te îmbrățișez, îți mulțumesc frumos că m-ai ascultat și abia aștept să ne revedem și să ne reauzim!

Cu iubire, 

Monica Ion

Leave a comment

error: Content is protected !!