Skip to content Skip to footer
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

Cea mai mare reușită a meu din timpul cursului Putere pe Tocuri a fost în seara cu echilibrarea traumei în care am învățat să îi dau drumul durerii. Și practic viața mea emoțională s-a schimbat în momentul acela, aveam foarte multă durere înăuntru și frustrare și de atunci simt că pur și simplu sunt mai ușoară.

Ani Marincean

Ani Marincean

Este o mare reușită pentru mine că am devenit observatoare a propriei vieți și vă mulțumesc din tot sufletul că am reușit să scap de complexe, pentru că aveam un mare complex pentru că nu am copii. Și în perioada asta a cursului Putere pe Tocuri s-a ivit ocazia să am o fetiță de 12 ani lângă mine și m-am entuziasmat, m-am angajat în a fi o viață întreagă mama ei. Mulțumesc ție Monica că m-ai învățat să echilibrez o situație și să nu mă las dusă de val în a folosi suflețelul acesta ca o insignă.

Daniela Ciurescu Florentina

Cel mai mare progres pentru mine a venit aseară fără să mă gândesc că eu pot schimba istoria familiei legata de apropiere mamă copil prin durere. Și e atât de profund lucrul ăsta pentru mine. Și practic îi mulțumesc fiicei mele pentru că ea mi-a dat cea mai mare lecție. Marțea trecută după ce am terminat cursul, de acolo a pornit așa un tăvălug și aseară efectiv i-am trimis toată dragostea mea posibilă. Efectiv am simțit cum iau presiunea de pe ea pentru că eu puneam presiune. 

Simona

Întreg cursul m-a fascinat pentru ca am aflat „instrumentele” pe care o sa le folosesc toata viața, sincronicitate pentru mine a fost cheia, sapa viitorului.

Mihaela Gheorghe

Mihaela Gheorghe

 Cea mai mare reușită pe care am identificat-o a fost că am putut să-mi răspund la întrebarea de ce am avut de-a lungul timpului anumiți oameni lângă mine și faptul că în sfârșit am reușit să îmi răspund la această întrebare este un lucru foarte important.

Ana Topircean

Ana Topircean

Cea mai mare reușită este faptul că am reușit să fac pace cu părinții mei cu tot ce mă deranja la ei, este minunat și am reușit sa vad toate părțile bune în ceea ce mă deranja foarte mult înainte.

Iuliana Grosu

Iuliana Grosu

Cel mai mare reusita a mea este faptul că am realizat cât de mult m-au iubit părinții mei în modul lor și faptul că am reușit să văd acest lucru.

Florenta Daniela Gosman

Simt o schimbare din interior vis a vis de propria mea persoană. Mă percep diferit, când mă uit în oglindă mă văd mai luminoasă. Înainte mă vedeam rigidă, închistată, închisă, întunecată. Acuma simt lumina, simt că vreau să împărtășesc lumina. 

Smaranda Iordache

Cea mai mare reușită a mea este faptul că simt să împărtășesc cu părinții mei reușitele mele, lucru pe care nu l-am mai simțit sa il fac cred că de peste 10 ani și atunci când am o bucurie lor le trimit primii, ceea ce e foarte fain pentru că nu se întâmplă absolut nici un scenariu apocaliptic pe care mi-l imaginam înainte. Simt că mi-am asumat părțile din ei, în special partea de admirație cu tata, îl aveam pe tata pe un piedestal. Și mai simt ca acum am  claritate legat de ce îmi doresc.

Alina Zamfir

Cea mai mare reușită a fost fapul că mi-am descoperit adevărata putere pe care o aveam în interior și nu o lăsăm să iesa din cauza fricii, aveam foarte multe frici. Mi-era teamă de criticile oamenilor din jur, că dacă fac acel lucru mă critică și nu știam să-mi asum acest lucru și îmi consuma foarte multă energie.

Mia Onofrei

Cel mai mare progres pentru mine este faptul că am început să vorbesc și să spun pe nume unor lucruri care mă deranjaza fără să-mi mai fie frică de reacția celorlalți și că poate deranjez sau poate supar. Fără să mai gândesc am spus și spre uimirea mea reacțiile nu au fost cum imi imaginam eu. Reacțiile au fost foarte liniștite. Știam multe lucruri citite de prin cărți și auzite numai că în cadrul cursului acuma efectiv le-am simțit. 

Ana Maria Totoiu

Ana Maria Totoiu

În primul rând sunt recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat de când m-am născut, nu știam că pot fi recunoscătoare pentru momentele grele și negative după cum le vedem eu. În al doilea rând un progres foarte mare este că pot să fiu eu indiferent de cum sunt ceilalți.

Felicia Vintila

Felicia Vintila

Cea mai mare reușită a fost când am reușit să dau drumul la o traumă pe care nici nu mi-o asumat-o, nu o recunoșteam nici măcar în fața mea.

Petruta Lambuca

Consider o reușită faptul că m-am deschis în față voastra, să vă spun adevărul despre părinții mei despre familia mea. Lucru pe care ani de zile nu l-am spus, în afară de soțul meu, lumea nu știa lucrul ăsta, doar cei din familie. Prin faptul că am reușit să accept situațiile care au fost și să îmi dau seama că fiecare lucru care s-a întâmplat de fapt pentru mine a fost un progres. Am reușit să văd că fiecare moment prin care am trecut, că fiecare lucru care s-a întâmplat de fapt era foarte bine gândit spre un pas următor. Sincer astăzi sunt recunoscătoare pentru fiecare moment nu aș șterge nimic, absolut nimic din viața mea.

Mis Florentina

Mis Florentina

Progresul meu este în legătură cu părinții mei. Părinții mei erau foarte departe de inima mea, dar i-am adus inapoi. Am ajuns într-un punct în care nu credeam că e posibil în viața asta, am reușit să-i aduc în inima mea și în sufletul meu, să-i iubesc, să le mulțumesc și să le fiu recunoscătoare pentru tot ce mi-au dăruit.

Monica Stefanescu

Cea mai mare realizare pentru mine a fost faptul că mi-am dat seama cum am reușit să stau într-o relație toxică timp de 12 ani și asta a fost incredibil.

Andreea Neda

Andreea Neda

Reușita mea cea mai mare se duce în direcția mamei mele. O iubesc și îmi vine să o îmbrățișez și îmi vine să îi spun cât sunt de recunoscătoare că este mama mea. Chiar nu îmi vine să cred cât de mult s-a schimbat relația noastră și câte aha-uri am avut împreună,cum comunicăm, cum ne înțelegem, cum gândim, sunt de-a dreptul uimită. 

Sanziana Bucsa