Skip to content Skip to footer

Când ești aliniat cu tine însuți și cu Universul primești exact ce ai nevoie atunci când ai nevoie

aliniat cu tine

Când îți îndrepți atenția către realitatea vieții, descoperi că nu este doar o succesiune de evenimente întâmplătoare, ci un frumos fractal, o expresie a conexiunilor profunde cu Universul care, prin fiecare detaliu, prin fiecare întâlnire, îți vorbește.

Plimbându-mă pe aici, prin cartierul în care locuim în Buenos Aires, am dat de un magazin ezoteric cu tot felul de lucruri: cărți de spiritualitate, carduri de tarot, carduri oracol, cristale, bijuterii pe bază de cristale, pandantive, anse și așa mai departe. 

Am decis să intru. 

În magazin, la tejghea, era un client care rezolva ceva cu vânzătorul de acolo. Când vânzătorul a terminat cu clientul respectiv a venit către mine și m-a întrebat ce vreau, la care eu i-am spus: „Uite, am văzut niște carduri oracol interesante și niște cristale interesante, și am intrat în magazin. Aș dori să văd ce aveți.” 

Și stau și mă uit, cred că mai puțin de un minut, după care vânzătorul îmi spune, „Vă rog frumos să plecați!” 

Și l-am intrebat: ”V-am ofensat cu ceva?”, la care el răspunde cu un simplu nu, dar mă roagă frumos să plec.

Apoi, pur și simplu s-a dus undeva în spate, a stins lumina în magazin, iar eu am ieșit din magazin. 

Nu reușeam să înțeleg ce se întâmplă și de ce am fost dată afară.

Vânzătorul era cam livid la față și deloc încântat că eram în magazinul cu pricina. 

Înainte sa plec l-am întrebat între ce ore e deschis magazinul, iar acesta mi-a arătat un orar pe care scria între orele 10 și ora 19. Era ora 13.30 🙂

Am plecat de acolo nedumerită, și i-am povestit lui Ștefan toată întâmplarea, care mi s-a părut oarecum amuzantă, pentru că am notat și eu un first, și anume prima dată când am fost dată afară dintr-un magazin.

Am mai fost dată afară de la cursuri, acolo unde mi-am exprimat destul de puternic opinia când consideram că trainerul vorbește lucruri care nu sunt adevărate și nu este stăpân pe conceptele pe care le folosește. 

Acolo, am înțeles de ce, dar acum chiar n-am înțeles. Și am căutat tot felul de interpretării în mintea mea pentru „de ce”.

Peste câteva zile mă reîntorc la magazinul cu pricina, Esoterico se numea, și părea că povestea se repetă, doar că de data asta era o vânzătoare în magazin, la fel ocupată cu o clientă cu care a stat destul de multă vreme de vorbă, povestind. 

În timpul acesta eu am avut suficientă vreme să mă uit în tihnă la pietrele pe care le avea, pentru că asta mă interesa în mod deosebit. 

M-am uitat și la cărțile oracol, să văd ce fel de cărți au, dar doar ca titluri și din curiozitate, pentru că oricum nu citesc în spaniolă. 

După ce doamna vânzătoare a terminat cu persoana cu care era ocupată am început să o întreb de pietre, mai ales despre un cristal pe care l-am găsit fascinant – un muscovit.

Mi-a povestit mai multe despre pietrele pe care le avea, dar și despre rodocrozit care este piatra națională a Argentinei. Însă piatra asta, muscovit-ul, mi-a atras atenția în mod deosebit și mi-a plăcut foarte, foarte mult. 

Și am cumpărat-o fără să știu care este însemnătatea ei spirituală. 

Abia cand am ajuns acasă, și am făcut un research mai aprofundat, am aflat două lucruri interesante despre ea: 

 1. Stimulează sharpness-ul mental, adică promovează gândirea și rezolvarea eficientă a problemelor.
 2. Aduce independizare în relație, ajutându-te să descoperi sentimentul propriei identități 

Și de amândouă am nevoie.

Am nevoie să fiu focusată mental când mă ocup de acele lucruri care sunt cu adevărat importante, și am nevoie este să ies din rolul de copil pe care îl joc adesea în relație. Și nu e doar rolul de copil pe care îl joc, pentru că joc tot felul de roluri în relație, dar simt că e cazul să mă maturizez din rolul de copil din relație și să-l joc mai puțin, pentru că „I’ve outgrew it”.

Așa că piatra a venit cu o binecuvântare ascunsă. 

Am ales-o pentru că pur și simplu mi s-a părut fascinantă dar doar ulterior, am înțeles de ce și cum a avut rost în viața mea.

Am înțeles de ce a fost nevoie să lucrez la relație și să revizitez momente de mare încărcătură emoțională pentru mine , și de ce trebuia să mă duc înapoi la magazinul cu pricina: să-mi primesc mesajele. Asta face parte din fractalul meu.

Oricât de mult m-am luptat să obțin ceea ce mi-am dorit atunci când mi-am dorit, nu se întâmpla decât în și la momentul potrivit.

Oricât te-ai lupta cu viața și oricât ai bate din picior că vrei acel lucru atunci când îl ceri, va veni doar la momentul potrivit. Dacă te împotrivești nu faci decât s-aduci mai mult stres și neîmplinire în viața ta.

Atunci când ceri ghidaj, îl primești în forma potrivită și la momentul potrivit. Trebuie doar să ai încredere că-l vei primi.

Cu certitudine, nu am rezonat cu prima persoană pe care am întâlnit-o. Însă am rezonat cu doamna vânzătoare și cu felul în care am primit mesajul de la ea.Și asta înseamnă că în umblarea ta poți întâlni diverse persoane care transmit același mesaj, dar din diverse motive ești mult mai deschis să primești doar de la o anumită persoană și nu de la alta.

Acum, lasă-mi un mesaj cu „Am primit” dacă simți că ai primit la momentul potrivit, de la persoana potrivită, mesajul potrivit vreodată în viață.

6 Comments

 • Elena
  Posted 27 noiembrie 2023 at 16:26

  Oh, daa, „am primit”! Multumesc Monica pentru toate scrierile tale care pun punctul acolo unde e nevoie sa schimbe ceva!

 • David
  Posted 27 noiembrie 2023 at 19:40

  Am primit chiar de la tine, aseară 🤗

 • Ina
  Posted 27 noiembrie 2023 at 21:01

  Am primit de mai multe ori, unele mesaje ai venit chiar de la tine Monica, cu mare conștientizare ! Îți mulțumesc!

 • Diana Suciu
  Posted 27 noiembrie 2023 at 23:02

  Am primit azi…dar o veste ingrijoratoare….pe plan financiar.

 • Iuliana
  Posted 29 noiembrie 2023 at 7:31

  Am primit.

 • Paula Alixandrov
  Posted 10 ianuarie 2024 at 17:05

  Am primit

Leave a comment