În acest Spark am să-ți vorbesc despre felul în care am lucrat cu un client care avea nevoie foarte mare să încaseze bani ca să poată să plătească salariile și nu avea bani pe cont, iar în două zile a încasat 195.000 de euro, mult mai mult decât ar fi avut nevoie ca să poată să acopere salariile și să facă lucrurile să meargă în firmă.
M-a sunat clientul și mi-a spus, „Iarăși sunt în aceeași situație, în acel impas. Sunt într-un context în care știu foarte clar că mă învârt în jurul unor situații în care sunt foarte mulți bani. Semnez contracte de milioane de euro și cu toate acestea, când mă uit în contul meu, contul meu este la nivel de supraviețuire. Nu-mi ajung banii să plătesc salariile, nu-mi ajung banii să fac lucrurile să meargă și nu știu cum ajung din nou și din nou în aceeași situație.”
Așa a început discuția mea cu clientul, care era evident supărat, frustrat că e din nou în aceeași situație.
Și mi-a povestit că recent fuseseră părinții lui la el în vizită și că, în contextul acela în care părinții lui erau în vizită, a reprodus exact același tipar pe care-l avea acasă când era mic: nu erau suficienți bani.
Și energia de conectare, în contextul acesta, cu părinții, era din spațiul acesta de: ne chinuim, nu ne merg lucrurile așa de bine cum am fi vrut.
I-am spus clientului meu că poate aceasta este modalitatea în care se conectează cu părinții lui, pentru că dacă ar avea bani, ar fi la o distanță extraordinar de mare de ei și ar simți că nu se poate conecta cu părinții. Iar dacă e în acea situație, în care părinții au fost atunci când el era copil, e o modalitate în care-i onorează pe părinți, desigur, într-un mod subconștient, prin faptul că are mai puțini bani.
Și aici o să spui, „Monica, dar cum e posibil așa ceva? Părinții se bucură când copiii au bani.”
Da, dar dacă un copil face mult mai mulți bani decât părinții lui, le demonstrează părinților, implicit, că ei nu au fost suficient de buni, nu au fost capabili de mai mult. Și niciun copil care își iubește părinții nu ar vrea să facă treaba asta. Și la nivel subconștient aceasta este una dintre principalele modalități de autosabotare, ale oamenilor, legat de bani.
Am început ședința cu clientul meu lucrând pe subiectul banilor și am intrat destul de repede în lucru.
L-am rugat pe clientul meu să închidă ochii și să-mi spună ce înseamnă banii pentru el.
Și a început să povestească că vede o imagine în care el este acasă cu mama, și tata este departe și lucrează. Și mama se plânge că nu au bani, dă vina pe tata că nu face destule, iar tata este undeva departe de ei doi, într-un context în care muncește din greu, lucrează din greu.
Și a spus că vede în acea imagine foarte multă suferință, a tatălui, și că toată asocierea din mintea clientului meu cu banii, este legat de suferință. Banii înseamnă suferință. Să lucrezi pentru bani înseamnă suferință. Să lucrezi pentru mai mulți bani înseamnă mai multă suferință.
Acesta este locul din care am pornit în explorarea cu clientul meu.
Și vedea clientul, în ochii minții lui, imagini în care tata suferea, el suferea, familia suferea în situația în care era vorba despre bani. Și pentru asta ajungea din nou și din nou în același loc în care el suferea că nu sunt suficienți bani, pentru că acest loc îi era lui familiar.
Vedea banii ca fiind ceva negru întunecat, noroi, greu, cenușiu, asociat cu multă trudă și durere.
Ce am făcut după ce am identificat această percepție legată de bani și energia asociată cu ideea de bani?
Am făcut meditația de conectare cu sinele și de recentrare. Am început prin conectare cu Pământul, apoi conectare cu Dumnezeu și formarea oului în jurul clientului. După care, l-am invitat să aducă imaginea care i-a venit în minte – în care tata lucra din greu pentru bani și în percepția că nu sunt bani, că nu există bani acolo.
Iar această imagine era întunecată, grea, cenușie și non-cursivă. Nu curgea această imagine. E doar o imagine blocată.
Și l-am invitat pe clientul meu să vadă care e forma în care tatăl lui și-a împlinit valorile cele mai înalte lucrând din greu pentru bani. Ce valoare își împlinise el de fapt, atunci când lucra din greu pentru bani?
L-am invitat pe clientul meu ca în aceeași imagine să vadă care este forma în care ei aveau o bogăție, în contextul acela. Nu aveau sub formă de bani, care era forma în care au avut bogăția? Să vadă cum tata, prin faptul că nu câștiga suficient de mulți bani, servea întregii familii și să vadă ce a dat întregii familii prin acest acest mod de lucru, prin care lucra din greu pentru bani, de supraviețuire.
Și încet încet imaginea respectivă a început să se desțepenească din mintea clientului meu, să fie un film care curge și o imagine care era vizual cursivă, luminoasă, curată, până a lăsat să plece imaginea respectivă din mintea lui, și până, practic s-a echilibrat percepția de lipsă din momentul acela.
Apoi l-am invitat să revizuiască mai multe asemenea imagini care erau blocate în mintea lui, asociate cu banii ca fiind ceva dureros.
Și clientul a luat imagine după imagine, și a văzut care e forma în care aveau bogăția, care e forma în care fiecare își sublinia valorile, care era forma în care lipsa banilor, în forma de bani efectiv, contribuia ca fiecare dintre ei să își împlinească valorile și contribuia la unitatea lor ca familie.
Și a trecut în felul acesta prin mai multe imagini și a echilibrat mai multe asemenea momente, care erau cu o încărcătură emoțională foarte grea, negativă legată de bani.
Apoi l-am invitat pe clientul meu ca să ducă în afara oului creat din energia divină, Energia Universală, să ducă în afara oului banii, și să cheme practic energia banilor în spațiul lui.
Și clientul a tăcut o bucată de vreme, fiind atent la care-i forma în care vin banii? A văzut de unde vin bani în interacțiunea cu el, din ce direcție au venit banii, și i-a văzut ca fiind luminoși, cursivi, ușori, ca o energie aurie, dar care nu voia să interacționeze cu el.
Și atunci l-am invitat pe clientul meu să aibă o conversație cu banii. Să vadă ce anume e nevoie să rezolve, să recalibreze în relația lui cu banii, în așa fel încât banii să-i fie accesibili.
Și în momentul în care l-am întrebat asta, clientul meu a tăcut profund, după care mi-a spus: „Monica, banii au intrat în energia mea, au intrat în oul meu, sunt una cu banii, sunt în spațiul meu. Am văzut cum s-a întâmplat asta și am simțit că asta se întâmplă. De fapt, sunt extraordinar de bogat, și acuma simt că sunt în spațiul meu. Simt că sunt una cu mine.”
Așa am încheiat ședința cu clientul meu, cu o stare de pace interioară, echilibru și armonie în relație cu banii. Era bucuros că a reușit să facă pace cu banii.
În două zile mi-a trimis o poză cu extrasul de cont.
Și l-am întrebat, „Ce este asta?”
Și mi-a spus, „Extrasul de cont. Am încasat banii. Am bani pentru salarii și mult mai mult de atât.”
Am fost extrem de bucuroasă pentru el, pentru că, vezi, se poate schimba foarte ușor relația cu banii: dacă lași în urmă trecutul dureros legat de bani și dacă te calibrezi cu frecvența lor, într-un spațiu de împrietenire cu ei, într-un spațiu de a fi una cu banii.
Acum spune-mi care e acel obiectiv financiar pe care tu ți-l dorești cu adevărat.
Poate am să creez audio-uri care să te susțină să-ți atingi aceste obiective financiare, dându-ți soluții de cum poți să ajungi să-ți atingi obiectivele.
Îți mulțumesc frumos că m-ai ascultat.
Like și share la acest FRIDAY Spark cu prietenii tăi.
Îți mulțumesc!