Skip to content Skip to footer

O perspectivă asupra vibrației Pământului la care și TU poți avea acces.

Din acest spark vei afla cum mă conectez cu Pământul și cum reușesc să am acces la informații despre locurile în care trăiesc.

De asemenea vei afla:

👌🏻Despre diferitele frecvențe, inclusiv frecvența Pământului

👌🏻Ce semnifică aceste frecvențe la care creierul tău poate funcționa și cum sunt ele atunci când sunt echilibrate; 

👌🏻Care este legătura între aceste frecvențe și frecvența Pământului;

👌🏻Care este explicația științifică din spatele faptului că poți să obții informație din câmpul în care ești sau la câmpul energetic și informațional la care poți să ai acces

Am să încep prin a-ți reaminti că mintea umană și creierul pot să acceseze trei stări. 

1️⃣ Prima stare este atunci când ești îndrăgostit de ceva, pui ceva sau pe cineva pe un piedestal. Ai în admirație acel lucru sau acea persoană. În situația aceasta vezi pozitivele persoanei respective sau ale acelui lucru și ești complet ignorant asupra negativelor persoanei sau lucrului respectiv. 

În situația aceasta, creierul tău funcționează la frecvența delta, adică 1-3 hertzi și este momentul în care persoana care are această frecvență a creierului percepe suportul. În această stare a creierului, mintea se concentrează sau este activată partea de odihnă și digestie, adică mintea, creierul, corpul funcționează după odihnă și digestie. 

Și acum hai să facem legătura. 

Momentul în care ai pe cineva pe un piedestal și vorbim de o persoană, vrei să consumi persoana respectivă și spui: «dulceață» sau îi spui nume care sunt consumabile: «prăjiturica mea» sau vrei să te culci cu persoana respectivă adică partea de digestie. 

Deci creierul, în momentul în care percepi suportul și momentul în care ești îndrăgostit și pui pe un piedestal pe cineva, funcționează în frecvența delta 1-3 Hertzi, funcționează după principiul odihnă și digestie și ai percepție de suport.

2️⃣ În cealaltă parte, cealaltă extremă, nonechilibrată este situația în care percepi provocări sau «challenge-uri» cum le mai zicem.

În situația asta, creierul percepe ca fiind o amenințare acea persoană sau situație, are o judecată negativă, vede doar negativele situației sau ale persoanei, este ignorant asupra pozitivelor și beneficiilor asupra situației sau persoanei. Și creierul funcționează în «fight or flight mode», adică luptă sau fugi. Funcționează la nivel de supraviețuire. 

În această situație, creierul este în frecvența beta, care este între 10 și 30 de hertzi. 

Deci atunci când percepi o judecată negativă asupra cuiva, atunci creierul tău intră în «fight or flight mode», «luptă sau fugi» și se calibrează la frecvența beta. Deci, pe de-o parte, ai suportul în care ai frecvența delta a creierului între 1 și 3 hertzi și de cealaltă parte ai frecvența beta a creierului atunci când ai challenge între 10 și 30 de hertzi. 

Asta înseamnă că practic, la diferite percepții pe care le ai, creierul are o vibrație și deci o frecvență diferită în care percepe lucrurile, în care funcționează.

3️⃣ În momentul în care mintea superioară integrează aceste extreme și le aduce la mijloc, atunci ai frecvențele alpha și theta, care sunt: alpha în jur de 8 hertzi și theta, 4 – 7 hertzi. 

În situația aceasta creierul este la nivelul de echilibru, percepe echilibrul simultan, adică vede plusurile și minusurile simultan, iar în acest spațiu te ridici asupra suportului și lui, care sunt date de mintea inferioară și de provocările pe care mintea inferioară le interpretează pentru supraviețuire. Treci peste acest nivel și te calibrezi la o frecvență mai înaltă în care ai acces la alt tip de informație.

În această stare a creierului, alpha, theta nu este neapărat o stare meditativă. Poți să fii în această stare și poți să ai această frecvență a creierului nu doar când ești într-o stare meditativă. Poți să fii și inspirat și entuziast și să ai aceeași frecvență a creierului.

Acum, în momentul în care ești în această frecvență alpha – theta te calibrezi, de fapt, cu frecvența Pământului sau rezonanța Schumann. S-a constatat că Pământul are o frecvență, o anumită vibrație la care funcționează, care se numește rezonanța Schumann și aceasta este constantă. Este 7,83 hertzi. 

În momentul în care integrezi opuse le complementare, ești într-o stare meditativă, vezi simultan plusurile și minusurile unei situații, te regăsești în starea alpha sau în starea theta și te calibrezi cu frecvența Pământului.

Mai sus de această stare alpha și theta este frecvența gamma, care este aproximativ la 60 de hertzi între 30 și 100, de fapt, în medie este să zicem 60, unde ai o percepție și mai înaltă, globală, în care poți poate să îmbrățișezi Pământul cu întreaga ta iubire și să vezi plusurile și minusurile simultan, la un nivel mult mai mare.

Îți spuneam la început că am să-ți vorbesc despre cum mă conectez cu Pământul și cum reușesc să obțin informații despre spațiile în care sunt. 

Și am să-ți dau două exemple.Mai întâi am să spun ce fac, apoi am să-ți spun informațiile la care am avut acces și cum aceste informații m-au făcut să mă înțeleg profund locurile în care am stat.

Din a doua jumătate a anului trecut, mai precis, am început să lucrez cu coach-ul Brenda, împreună cu care am avut un webinar, poate o știi de acolo. De la ea am învățat un exercițiu de conectare cu Pământul, dar sunt mai mulți coach cu care am lucrat care folosesc aceeași tehnică, inclusiv Kim folosește o tehnică similară. 

Poți să stai întins sau întinsă pe pat și să ridici genunchii ca să ai tălpile orientate către Pământ. Sau poți să șezi pe scaun și să ai tălpile pe podea și cu intenția îți deschid chakrele tălpilor și lași niște rădăcini adânci, adânci, adânci, ce pleacă din tălpile picioarelor tale până în mijlocul Pământului. Te conectezi cu Pământul prin asta.

Aceste rădăcini străbat strat cu strat, mai întâi clădirile, clădirea în care stai mai apoi ce este sub clădire: pământ, piatră, nisip, apă, pietriș, stâncă până adânc la centrul fierbinte al Pământului. 

Și în acest spațiu de conectare lași ca să te umpli de energie și să te cureți de energie în același timp. E ca și cum te conectezi cu o sursă în care primești energie și se duc lucrurile care nu mai sunt utile pentru tine. E ca un ciclu în care pe partea stângă intră energie, pe partea dreaptă iese energie și anume ies acele lucruri de care nu mai ai nevoie. 

Mai târziu te umpli la nivelul corpului fizic și energetic cu energie de jos în sus, adică lași ca din prin tălpile picioarelor în interiorul corpului tău să urce această energia a Pământului până îți cuprinde tot corpul. Acesta este unul din exercițiile pe care le-am făcut cu regularitate în ultimele luni de zile și nu am crezut-o pe Brenda când mi-a spus că acest exercițiu este unul care dezvoltă intuiția. 

Nu îți pui niciun fel de întrebări. Pur și simplu stai în această stare de conectare cu Pământul și îți pui o intenție de conectare.

Începând cu șederea noastră în Dubai, anul acesta și poate a apărut un pic și înainte de anul 2023, această stare, în momentul în care m-am conectat cu spațiul în care m-am dus, respectiv Dubai, am avut surpriza ca să vină informații către mine din acel spațiu în care am stat.

Inițial, anul trecut când am fost acolo și am stat într-un anume loc în Dubai, nu am reușit să trec, să intru în Pământ cu aceste rădăcini, pentru că mă bloca ceva, ca și cum ar fi un strat negru întunecat de ceva. Nu i-am pus niciun fel de etichetă ca fiind rău sau bun. Pur și simplu nu am reușit să mă conectez în locul acela cu pământul, cu locul și s-a și văzut din felul în care am trăit atunci, pentru că nu pot să spun că am fost foarte bine în pielea mea. A fost o experiență. A fost obositoare acea ședere în Dubai.

Însă anul acesta, când am fost în Dubai și m-am conectat cu același Pământ, am stat altundeva. În momentul în care am intrat cu rădăcinile până în pământ, a venit informația că sub mine, sub noi în momentul acela era ca o apă cristalină și am spus: OK! Ce senzație faină! Era apă cristalină, ușor curgătoare, liniștită, foarte, foarte faină. Asta era imaginea vizuală pe care am avut o în momentul în care m-am conectat cu Pământul. Și am spus: Ce loc curat și ce loc fain!

Nu am dat altă interpretare acelei informații. Doar atât. 

Însă practicând exercițiile acesta în mai multe rânduri și observând ce este în jurul meu acolo, în Dubai, am văzut că accesând pământul de sub mine și ca librându-mă cu rezonanța Schumann, am înțeles profunzimea faptului că femeile poartă burka și sunt îmbrăcate de sus până jos și se protejează. 

Trebuie să spun că nu am avut o judecată față de aceste femei, poate a contribuit și acest lucru la a obține această informație. Nu am nici percepția că sunt obligate să se îmbrace așa, pentru că am văzut suficientă libertate de manifestare și nici nu cred că ele în general sunt oprimate în Dubai. 

Nu spun că nu sunt, spun că percepția mea nu este asta. Și în momentul în care m-am conectat cu Pământul, am avut o percepție profundă asupra semnificației faptului că femeile sunt îmbrăcate de sus până jos și anume: este vorba despre protecția lor energetică.

Aceasta a fost informația care a venit către mine: Imaginează-ți este că aceste femei țineau triburile. Bărbații erau adesea plecați, fie negustoreau, fie căutau perle, fie erau pe mări și pescuiau. Femeile erau cele care țineau tribul. În contextul acesta, există o putere extraordinară pe care aceste femei o au, de care sunt conștiente și prin care astăzi construiesc clanuri, construiesc triburile proprii, construiesc comunitatea din care fac parte.

Iar faptul că poartă burka și sunt îmbrăcate de sus până jos nedezvăluind nimic, nepermițând nimănui să intre în spațiul lor, este o modalitate de protecție energetică. Adică, le permite să aleagă către cine merge energia lor și o dau în mod conștient și voluntar și către cine nu. 

Și acum hai să ne imaginăm că două persoane, două femei merg în mall. Una e îmbrăcată normal, european, poate ușor sexy, cealaltă este îmbrăcată în stilul lor clasic al arabilor. 

Cele două femei trec prin mall. Mai multe priviri va atrage femeia îmbrăcată european decât femeia îmbrăcată cu burka, în contextul lumii arabe. Nu vorbesc de lumea noastră. 

Ca atare, mai mulți au acces la energia femeii îmbrăcate în stil european și mult mai puțin vor avea acces la energia femeii îmbrăcate de sus până jos, în stil tradițional arab. 

Pur și simplu nu pot să penetrezi dincolo de acea haină de culoare neagră la care ai acces și atât. Nu poți să treci de spațiul acela protejat energetic. Iar aceste femei au o putere extraordinară prin faptul că pot să-și canalizeze energia înspre ce vor. O fac accesibilă doar anumitor persoane pe care ele le aleg din viața lor. 

Și e incredibil cum s-a schimbat percepția mea asupra a ceea ce se întâmplă acolo, asupra femeilor. Pentru că am fost tentată să interpretez că ele nu au putere în acea societate. În schimb, nu e așa!

Au un alt tip de putere care nu este accesibil minții formate în stil european și care vine cu judecățile tradițiilor europene. Au alt fel de putere și aleg să și-o manifeste într-un fel specific.

Aceasta a fost informația pe care am primit-o în momentul în care m-am conectat cu rezonanța Schumann și m-am conectat cu Pământul acolo. 

Și acum, am să continui povestea și am să spun ce percepție am avut în Thailanda.

În Thailanda, după ce am venit, foarte ușor am reușit să mă conectez cu Pământul. E ca și cum e un spațiu foarte deschis și accesibil. Însă prima conectare cu Pământul mi-a adus o informație de zarvă mare, foarte multă culoare, varietate, diversitate, ca și cum este foartă multă informație acolo. Nu neapărat încărcată ca pozitiv sau negativ, dar nu poți să distingi ce e important acolo. 

Și am zis: Stai un pic, că mai trebuie să fie ceva! Nu este suficient la ce am ajuns. 

Sigur că această zarvă si varietate este explicabilă prin felul lor de a fi mai puțin structurat decât în Europa, de exemplu, foarte orientat către libertatea individuală de manifestare, mult mai puțin cu judecăți, mult mai puțin încărcat de vină și rușine, dar fiecare e liber, în esență, să facă aproape tot ce vrea.

Însă la un nivel profund, când am accesat un nivel mai profund de percepție, ce am văzut acolo a fost că toată această varietate de manifestare este susținută de modul profund de existență al călugărilor budiști din această țară. 

Aceste temple budiste și călugării aduc o liniște și o bază pentru toată varietatea de mișcare. Și cumva a avut sens după aceea în interpretarea logică, pentru că trebuie să fie această liniște și această stabilitate ca să poată diversitatea și zarva vibrantă să se manifeste. E ca și cum ar fi doi poli opuși care creează această societate.

Însă în momentul în care m-am conectat cu acea liniște pe care o aduc călugării budiști, am fost profund impresionată de puterea pe care ei o dau acestei societăți. E incredibil!

Imaginează-ți că toată toată societatea aceasta se bazează pe fundația dată de acești călugări budiști, care în esență caută o viață echilibrată, care în esență sunt în frecvența alpha, theta și poate gamma în călătoriile lor interioare și care fac posibil ca toată viața agitată, colorată, plină de natură și de vibrație, variată să se manifeste. 

Așa că, vezi? 

Conectându-te cu această stare interioară de liniște și găsind-o în tine, poți s-o accesezi doar atunci când nu ai judecată, doar atunci când ești cu mintea centrată și echilibrată, poți să ai acces la informații care altfel nu ți-ar fi accesibile. 

Așa că, dacă te-a atins cu ceva acest material, am să te rog pur și simplu:

1️⃣ Să îmi spui cu ce ai rămas din materialul acesta.

2️⃣ Te invit să faci acest exercițiu de conectare cu Pământul o dată pe zi, seara, înainte să te culci. Și pe urma povesteste-mi ce rezultate spectaculoase sau ce informații ai reușit să accesezi în momentul în care ai practicat suficient de mult această tehnică. 

Te îmbrățișez cu multă recunoștință și iubire, 

Monica

PS: Abia aștept să aflu de la tine ce te-a atins și ce rezultate ai în urma folosirii acestei tehnici

Leave a comment