Termeni si conditii2019-01-15T11:40:13+00:00

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.monicaion.ro apartine Monicai Ion – denumita in continuare “Monica Ion”. Folosirea site-ului www.monicaion.ro presupune acceptarea termenilor si conditiilor urmatoare. Site-ul www.monicaion.ro ofera utilizatorilor informatii referitoare la serviciile lui Monica Ion, informatii referitoare la consultatiile lui Monica Ion, testimoniale acordate de clientii lui Monica Ion. Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta termenii de utilizare, sau in caz contrar inceteaza folosirea site-ului. Prin intermediul site-ului www.monicaion.ro utilizatorii o pot contacta pe Monica Ion prin formularul de programari online sau prin live chat.

Monica Ion are obligatia de a respecta legislatia in vigoare.
Modul in care utilizatorii folosesc informatiile prezentate pe acest site nu cade in sarcina administratorului. Utilizatorii sunt de acord ca acesta din urma sa fie scutit de orice raspundere, in situatia aparitiei unui prejudiciu ca urmare a utilizarii informatiilor sau serviciilor furnizate.
Daca din orice motive, serviciile site-ului sunt indisponibile pentru o perioada nedeterminata, administratorul nu isi asuma nicio raspundere.

Pentru facilitarea relatiei cu utilizatorii, pot fi solicitate informatii personale ale acestora, prin intermediul site-ului – nume, telefon, e-mail etc, cu pastrarea confidentialitatii respectivelor date.
Utilizatorii consimt in mod expres la efectuarea eventualelor prelucrarilor de date cu caracter personal (conform prevederilor Legii 677/2001).

Administratorul isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment. Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si conditiile fara notificarea persoanelor care il utilizeaza.