Skip to content Skip to footer

"Te-ai născut cu dreptul de a fi prosper, exact cum te-ai născut cu dreptul de a fi iubit",

Inspired Money

Expansion

PROGRAMUL CARE ÎȚI ASIGURĂ PROSPERITATEA

IMF Monica Ion

Dacă ai parcurs programul Inspired Money Foundation, ai făcut primul pas către a împlini potențialul tău de prosperitate

Ai lucrat cu cele mai mari piedici în drumul tău către libertatea financiara, ai dizolvat sentimentele de vină și rușine și ai închis bucle legate de bani și datorii.

Dacă ai parcurs programul cu seriozitate și ți-ai făcut temele, ai ajuns să îți crești veniturile, noi oportunități au apărut în viața ta, poate ai eliminat surse, persoane din viața ta care te țineau departe de creștere… Pe scurt, ai început să trăiești în prosperitate.

Ai ajuns să ai o înțelegere mai profundă asupra banilor și a prosperității. Acestea te-au făcut să crești, și nu vrei să te oprești aici. Vrei mai mult…și știi că poți!

Calea către împlinirea potențialul tău de prosperitate continuă...

Așa cum știi, drumul către prosperitate financiară nu s-a încheiat aici, provocări noi au apărut și poate simți nevoia să crești, să atingi următorul nivel. Știi că poți mai mult, ai instrumentele necesare…simți că poți trece la nivelul următor, știi că există mai mult pentru tine. Poate simți că încă mai ai bariere care te țin încă departe de obiectivele tale financiare, de prosperitatea pe care ți-o dorești.

De ce se întâmplă toate acestea?

Știi deja răspunsul: mintea ta și-a format un tipar, și încă mai sunt modele, credințe, gânduri, mentalități care trebuie dizolvate.

Ce te-a adus până aici NU te duce mai departe!

Chiar dacă știi ce ai de făcut și ce e mai eficient să faci, mintea alege înainte că tu să poți alege. Acesta este un tipar al minții, și este valabil pentru orice situație în care NU POȚI să alegi cu adevărat, chiar dacă ȘTII exact ce ai de făcut.

Asta vom face în Inspired Money Expansion, vom lucra pe credințele preluate din copilărie legate de bani, bogăție, prosperitate care sunt adânc înrădăcinate în subconștientul nostru. Acele tipare, gânduri, mentalități legate de bani pe care le știi foarte bine:

Toate acestea s-au imprimat în subconștientul tău și au devenit un obicei, un tipar pe care îl repeți și vei putea să materializezi doar în limita tiparului pe care îl trăiești.

Obiceiul și repetiția

Creierul nu poate să rezolve problema cu „aceeași minte” cu care a creat-o. Din acest motiv ai nevoie să lucrezi pe tiparele tale.

Tiparul este un proces pe care îl repeți pentru că în trecut a funcționat, e sigur. Tiparele au la baza beneficii puternice pentru subconștientul tău. Tiparele se formează din experiență proprie sau din experiențele celorlați învățate în mod direct sau preluate prin imitație. Acestea se stochează în creier sub forma de credințe/convingeri. 

Credințele ajung să să-ți guverneze viața pentru că la nivel subconștient iei decizi pe baza lor. Din acest motiv este esențial să lucrezi la transformarea lor dacă vrei să ajungi la nivelul dorit de prosperitate.

Credințele pot fi schimbate prin tehnici de remodelare a creierului, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează.

Pentru ca mintea să nu fie copleșită de decizii la fiecare moment, învață secvențe de acțiuni, pe care le repetă până nu mai trebuie să gândească. E exact ca atunci când știi deja să conduci și nu mai e nevoie să GÂNDEȘTI în ce viteză e schimbatorul, unde e accelerația, cum semnalizezi stânga sau cum te oprești la semaforul roșu.

Poți să îți schimbi fractalul, tiparul mergând la rădăcina problemei. In Inspired Money Foundation am lucrat la nivelul 1 în tratarea simptomelor și la transformarea cauzelor, însă pentru a rezolva odată pentru totdeauna cauzele și pentru a transfoma aceste gânduri, mentalități ai nevoie să dizolvi credințele șl modelele care te-au format.

Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci schimbarea, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci.

De ce funcționează Inspired Money Expansion?

Am creat programul Inspired Money Expansion bazat pe experiența a 10.000 de ore de lucru cu clienți pornind de la ”rădăcina rădăcinilor”, adică pornind de la tiparele pe care le-au dobândit și le-au învățat în copilărie.

În momentul în care începi să lucrezi cu un antreprenor invariabil lucrezi pe relația lui cu modelele din copilărie pentru că felul în care își conduce businessul,  oamenii pe care-i angajează, felul în care câștiga bani, economisește sunt determinate de credințele pe care le-a preluat de la părinți, modele din copilărie.

Inspired Money Expansion funcționează pentru că:

  1. Lucrăm pe credințe/convingeri care limitează prosperitatea;
  2. Aliniem banii cu misiunea ta; 
  3. Aliniem dorința de a servi  cu misiunea ta;

Scopul programului este să te elibereze de condiționările legate de banii, prosperitate și bogăție preluate de la modelele din copilărie. Vom lucra pe mindset și pe plan concret de atingere a obiectivelor financiare care te susțin în misiunea ta.

Am creat  Inspired Money Expansion la solicitarea celor din programele Inspired Money Foundation, care au vrut să meargă mai în profunzime și să dizolve toate acele lanțuri, condiționari care îi țin pe loc.

Programul Inspired Money Expansion funcționează pentru că:

Identifică cauza cauzelor

Mergem la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime problema va tot apărea, ca și o plantă pe care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci ea se reface

Folosește Legile Universale

Asigură o transformare reală

adevărată și pentru totdeauna a gândurilor, credințelor legate de bani. Nu e doar o senzație de ”un pic mai bine” care dispare și peste două săptămâni revine

Prosperitate

Crește nivelul de a servi care este fundamental în prosperitate

Pe scurt, Programul Inspired Money Expansion îți redă puterea și libertatea de a nu mai fi condiționat în ceea ce privește prosperitatea și bogăția.

Programul

Programul este structurat în 3 Module care te vor aduce la următorul nivel de prosperitate și bogăție. Așa cum știi Normalul este să ai bani, să trăiești în prosperitate.

1. Dizolvarea credințelor limitative legate de bani, bogăție și prosperitate

Rezultatul acestui modul este că vom echilibra percepțiile tale directe și indirecte asupra acestor credințe și legătura lor cu trecutul tău și felul în care te au impactat în așa fel încât să fie liber de aceste credințe formate încă din copilărie

Vom lucra in mod special asupra credințelor care au avut impact și care au impact asupra relației tale cu banii. Acele credințe preluate de la părinți, profesori, persoanele care au avut un impact major asupra ta.

În esență credințele se formează pe baza unor percepții neechilibrate când fie tu în mod direct ai perceput mai multă durere decât plăcere, fie ai văzut la cineva apropiat ție, cum ar fi de exemplu părinții mai multă durere decât plăcere în relație cu banii.

Oricare ar fi aceste experiențe pe care le ai perceput asupra felului în care relaționezi cu banii și asupra credințelor pe care tu le ai despre banii ele își pun amprenta asupra deciziilor tale financiare fără ca tu să fii conștient de ele. Ca să devii liber este necesar să echilibrezi relația ta cu trecutul și prezentul, să nu mai lași aceste convingeri și credințe limitative legate de bani să îți împachetează prezentul.

2. Creșterea banilor în valori - creșterea importanței acțiunilor legate de bani (economisire, invesții, etc)

Rezultatele acestui modul sunt vizibile în pași concreți pe care îi faci pentru a crea prosperitate financiară. Practic, îți vei învăța mintea să creeze oportunități financiare, să economiseasca bani, și să vadă un scop spiritual pentru bani, astfel încât să nu plece din mâinile tale pentru chestiuni materiale.

In Inspired Money Program am făcut primii pași în creșterea banilor în valori. Acum mergem mai in profunzime. Mergem în mod specific și bazat pe planul și obiectivele tale financiare. Vom crea conexiuni și vei face legături în mod specific între acțiunile concrete care te duc către prosperitate financiară și intre valorile tale cele mai înalte.

Persoanele care au lucrat în mod specific pe acest lucru au legat de exemplu acțiunea de a economisi sau acțiunea de a învăța despre investiții în mod specific de top trei-patru valori.  Pentru ca aceste acțiuni să înceapă să aibă loc în realitatea ta e nevoie ca ele să fie conectate cu valorile tale cele mai înalte în mod specific. Deci practic aici vom porni de la obiectivul tău  financiar. Îl vom descompune în acțiuni și vei lega, vei crea legături între acțiunile respective și valorile tale cele mai înalte în așa fel încât mintea ta să vrea să te susțină în atingerea obiectivelor tale financiare.

Activitatea aceasta e foarte importantă. Banii sunt un scop și un mijloc în același timp. Dacă nu ai un scop mai mare pentru bani, ești prins în mijloace. Însă dacă ai un scop mai mare pentru bani, scop cu adevărat aliniat cu valorile tale, mintea nu va mai crea metode de a cheltui banii aceia, ci de a-i acumula.

3. Conectare cu misiunea și creșterea dorinței de a servi

Rezultatul acestui modul este că îți vei concretiza și clarifica viziunea, misiunea și vom lucra la conectarea dorinței de a servi cu misiunea și cu viziunea ta în așa fel încât să fii inspirat să-ți aduci serviciul în folosul umanității în schimbul unei averi financiare care să depășească existența ta.

Majoritatea programelor legate de bani se focusează pe a aduce banii în valori și este perfect. Însă dacă nu există dorința de a servi suficient de puternic înrădăcinată în tine și nu există dorința de a impacta și de a ajunge la un număr mai mare de oameni, indiferent care sunt mijloacele prin care vrei să ajungi la ei, sunt șanse foarte mici ca obiectivele tale financiare să se materializeze.

Dacă această dorință de a servi nu e conectată cu misiunea ta, viziunea ta obiectivele tale financiare vor rămîne doar un vis, o dorință. Este esențial să existe dorință de a servi pe baza căreia apoi să generezi un schimb echitabil cu cei din jur.

Mod de lucru…

Programul durează 8 săptămâni. Va fi o întâlnire în fiecare săptămână.

Vei primi în fiecare săptămână materiale video sau audio, plus niște fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei fi invitat să lucrezi zilnic cu un partener din program, pentru ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: ”da, am să fac după ce termin!”, și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. Vei putea ajunge la LIBERTATE și CONTROL numai dacă faci cu adevărat aplicațiile și exercițiile.

Pe lângă aceasta, vom avea o întâlnire săptămânală, în care voi răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor crea contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Practic vei dobândi acces la instrumente pe care vei fi capabil/ă să le folosești fără ajutor din exterior. Să știi că le vei putea folosi în orice context al existenței tale ca să-ți transformi experiențele.

monica ion coaching 1 la 1

Programul cursului

Tema: Tell me about yourself. Diagnostic si identificare surse credinte.

Sesiune de grup online: 2,5 ore

Tema: Dizolvarea credințelor limitative

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Dizolvarea credințelor llimitative

Sesiune de grup online: 2,5 ore

Tema: Dizolvarea credințelor limitative

Sesiune de grup online: 2,5 ore

Tema: Creșterea banilor în valori

Sesiune de grup online: 2,5 ore

Tema: Creșterea banilor în valori

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Conectare cu misiunea si crestearea dorintei de a servi

Sesiune de grup online: 2,5 ore

Tema: Conectare cu misiunea si crestearea dorintei de a servi

Sesiune de grup online: 2,5 ore

Tema: Review & celebration

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

clienți
0
programe
0
ore de coaching
0
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

Ai finalizat primul nivel în creșterea prosperității din viața ta.
Ca să poți atinge obiectivele dorite, să ai acel nivel de prosperitate care să atingă nu doar viața ta, ci și viețile altora, ai nevoie să treci la următorul nivel.

Viața îți va aduce multe provocări, așa că fă acest pas pentru creșterea ta financiara. Meriți mai mult, meriți bogăție și prosperitate!

Nu trata simptomele, transformă cauzele.

Rezolva o dată pentru totdeauna cauzele și ieși din povestea care ți se tot repetă.
Crează acum realitatea pe care o vrei!

error: Content is protected !!