Inspired Money Foundation

Programul care îți dublează veniturile.

Inspired Money Foundation

Programul care îți dublează veniturile.

"Normalul este să ai bani, să trăiești în prosperitate"

Programul contine:

Dizolvarea sentimentelor de vina si rușine.

Rezultatul acestui modul din program este ca îți vei da voie să vezi că meriți mai mult și să acționezi în consecință. Vei îndrăzni să ceri cu curaj ce consideri că meriți, fie că este vorba de bani, relație, sau job.

Îți vei da voie să te prioritizezi pentru că vezi că nu ai greșit cu nimic și pentru că meriți.

Vom folosi două Legi Universale pentru a echilibra vina și rușinea: Legea polarității sau a dualității și Legea sincronicității.

Inchiderea buclelor legate de bani.

Rezultatul acestui modul este că ai spațiu în minte pentru noi oportunități de a face bani în loc să îți preocupi mintea cu datorii neinchise, care nu fac decât să adune resentimente în tine. Acest modul este esențial! 

Fie că percepi ca ți se datorează sau că datorezi bani cuiva, acestea ocupă spațiu și timp în mintea ta. Și aduni resentimente ca nu ai primit banii înapoi, sau te judeci ca nu ai avut puterea să pui piciorul în prag, sau te judeci pe tine că ai rămas dator cuiva și acumulezi Vină sau Rușine din cauza aceasta. Iar toate aceste emoții sunt inamicii prosperității. 

Ca să ai spațiu pentru oportunități noi, e nevoie să închizi în mintea ta buclele deschise care nu fac altceva decat să te țină în aceleași capcane mentale și te împiedica sa vezi noi oportunități și să le abordezi cu curaj și inspirație.

Creșterea banilor în valori.

Rezultatele acestui modul sunt vizibile în pași concreți pe care îi faci pentru a crea prosperitate financiară. Practic, îți vei învăța mintea să creeze oportunități financiare, să economiseasca bani, și să vadă un scop spiritual pentru bani, astfel încât să nu plece din mâinile tale pentru chestiuni materiale.

Acest modul se face după ce am eliminat cauzele majore ale lipsei de prosperitate. Aceste aplicații te ajuta sa vezi oportunitățile din jurul tău și să le spui DA, precum și să ai o viziune, să ajungi la o avere financiară care depășește nivelul existenței tale.

Activitatea aceasta e foarte importantă. Banii sunt un scop și un mijloc în același timp. Dacă nu ai un scop mai mare pentru bani, ești prins în mijloace. 

De exemplu, economisești de dragul de a economisi dar nu ai un scop mai mare, o viziune mai mare, pentru banii economisiți, sunt șanse bune ca ei sa fie cheltuiți pentru lucruri pe termen scurt: cum ar fi accidente, un televizor nou, un eveniment neprevăzut. 

Însă dacă ai un scop mai mare pentru bani, scop cu adevărat aliniat cu valorile tale, mintea nu va mai crea metode de a cheltui banii aceia, ci de a-i acumula.

Mod de lucru…

Programul durează 9 săptămâni. Vor fi 9 întâlniri săptămânale începând cu 1 Octombrie.

Vei primi în fiecare luni și în fiecare miercuri un material video sau audio, plus niște fise de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimba mindsetul. 

Vei fi invitat sa lucrezi zilnic un un partener din program, pentru ca sa te asiguri ca nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui, da am sa fac după ce termin, și nu mai ajungi sa aplici ce ai învățat. Vei putea ajunge la dublarea veniturilor numai dacă faci cu adevărat aplicațiile și Exercițiile.

Pe lângă aceasta, vom avea o întâlnire săptămânală în fiecare Vineri, în care voi Răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa sa aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate

Programul care îți dublează veniturile.

Programul cursului

Grupa Octombrie-Noiembrie

Tema: Introducere

Sesiune de grup online: 1 Octombrie, ora 19.00, 2,5 ore

Tema: Vina si Rusine

Sesiune de grup online: 8 Octobrie ora 19.00, 2,5 ore

Tema: Vina si Rusine

Sesiune de grup online: 15 Octobrie, ora 19.00, 2,5 ore

Tema: Vina si Rusine + bucle bani

Sesiune de grup online: 22 Octobrie, ora 19.00, 2,5 ore 

Tema: Bucle bani – indatorare, cei care s-au sacrificat pentru altii.

Sesiune de grup online: 29 Octobrie ora 19.00, 2,5 ore

Tema: Întroducerea banilor în valori

Sesiune de grup online: 5 Noiembrie, ora 19.00, 2,5 ore 

Tema: Întroducerea banilor în valori

Sesiune de grup online: 12 Noiembrie, ora 19.00, 2,5 ore

Tema: Întroducerea banilor în valori

Sesiune de grup online: 19 Noiembrie, ora 19.00, 2,5 ore

Tema: Review & celebration

Sesiune de grup online : 26 Noiembrie, ora 19.00, 2,5 ore

Grupa Inspired Money Foundation

Beneficii:

investiția

!!! Număr limitat de participanți: 30 de Persoane

Primul venit primul servit! Ocuparea locului este finalizată odată cu efectuarea plății.

Nu știm dacă mai vine un al doilea val de criza sau nu, dar vremurile care urmează știm ca nu sunt predictibile. Poate vrei sa fii pregătit, să vezi oportunități, sa iti crești veniturile și să ai siguranța financiară. Dacă da, înscrie-te acum! Nu amâna!

P.S. Amânarea este un alt mod în care nu te prioritizezi și în care îți arăți ca nu meriți. Când acum e cel mai bun moment sa te prioritizezi și să-ți demonstrezi că meriți?

Completeaza formularul de mai jos pentru a te inscrie in Inspired Money Program Foundation