Skip to content Skip to footer

Școala de legi universale

Puterea transformării interioare

Poți să trăiești viața pe care ți-o dorești dacă acționezi la cauza cauzelor. Schimbă-ți realitatea prin Legile Universale.

Ceva din tine face să reproduci același tipar

Probabil că ți s-a întâmplat să mergi la un curs, training ori seminar și să te simți plin de energie și abia aștepți să ajungi acasă să aplici în business, în viața personală ceea ce ai învățat.

Îți faci un plan de aplicare, știi exact ce ai de făcut. Ești gata să pui în practică!

În primele zile (la unii chiar săptămâni) e ușor să aplici lucrurile învățate, dar încet-încet motivația scade. În doar câteva zile, începi să uiți angajamentul, te plictisești, nu te mai simți așa de motivat sau pur și simplu găsești raționalizări care să susțină delăsarea ta.

Apar situații tensionate, angajații sunt sceptici, ești obosit, devi stresat…și fără să realizezi, nu mai aplici ceea ce ai învățat și te întorci la obiceiurile tale.

Vrei o transformare sustenabilă, adevărată în business viața ta

Vrei o schimbare sustenabilă, adevărată în viața ta. Poate vrei să-ți duci businessul la următorul nivel sau vrei să-ți ajuți clienții să-și atingă obiectivele, vrei să ai angajați motivați care să-și iubească locul de muncă însă nu-ți poți da seama de ce nu se întâmplă.

Lucrurile acestea nu se întâmplă pentru că nu știi…dimpotrivă, tu știi exact ce ai de făcut! Ai informațiile necesare, ai citit o mulțime de cărți, ai fost la cursuri, webinarii… dar ceva te oprește să mergi la nivelul următor. Nu reușești să depășești acel prag care să-ți aducă un progres semnificativ în business și în viața ta. Ceva din tine face să reproduci același model, aceleași rezultate din nou și din nou…

Cum poți face o schimbare cu adevărat sustenabilă și de durată în viața ta sau a celor din jur?

Problema este că trainingurile/cursurile nu schimbă oameni. Da, îi influențează să își schimbe anumite obiceiuri…dar puterea voinței funcționează doar în situațiile în care nu ești sub presiune. Când apar crizele în viața ta nu te poți baza doar pe puterea voinței.

Persoanele care merg la training-uri au rezultate pe moment sau pe o perioadă scurtă, iar apoi se întorc pe calea cunoscută. Poate că ai ținut și tu cursuri/training-uri, ai încercat să-i faci pe oameni să crească, să aibă schimbări în viața lor dar nu s-a întâmplat așa cum ți-ai dorit. Poate că ai căzut în capcana de a te trage la răspundere pentru rezultatele lor. Te-ai judecat, auto-analizat să vezi unde ai greșit…dar…schimbarea comportamentului vine ca și o consecință a schimbării interioare.

Ca să ai o schimbare adevărată, sustenabilă ai nevoie să acționezi direct la cauza cauzelor.

Sistemul de Legi Universale îți permite să acționezi asupra cauzei cauzelor și să obții o schimbare consistentă dinspre interior spre exterior care rămâne și este sustenabilă în timp.

Aplicarea Legilor Universale în business sau în viața ta, îți va aduce schimbări sustenabile în relația cu tine, în relație cu angajații, clienții tăi, raportat la tiparele mentale și comportamentale pe care le ai. Aceste tipare pot bloca business-ul sau îl pot duce la nivelul următor. Prin Legile Universale vei face schimbări direct la cauză, nu la efect. Te vei putea bucura de viață pe care ți-o dorești. Îți vei atinge obiectivele dorite, și-i vei putea ajuta și pe cei din jurul tău. Nu vor mai fi doar pe o foaie de hârtie, ci vei ajunge să le trăiești.

Știința din spate

Sistemul Limbic este o parte subconștientă a creierului, compusă din mai multe glande care au legatura cu procesarea emoțiilor, învățarea, stocarea memoriilor, motivația, frica, etc. Rolul principal al sistemului limbic este să asigure supraviețuirea organismului.

Atunci cand vrei să adopți un obicei sănătos, care ar putea să-ți îmbunătățească sau prelungească viața, Nucleul Accumbens (o glanda din Sistemul Limbic) eliberează o cantitate mică de dopamină, o substanță implicată puternic în motivație.

Asta înseamnă că pentru început vei avea un boost de motivație pentru a începe implementarea unui nou obicei.

Dar la scurt timp după ce începi (câteva ore sau zile), intră în acțiune un alt mecanism de asigurare a supraviețuirii din sistemul limbic: homeostazia – sau menținerea echilibrului.

În principiu, asta înseamnă ca Hipotalamusul, glanda care se ocupă cu menținerea echilibrului, nu vrea ca noi sa adoptăm un comportament sau obicei nou, pentru că asta ar putea însemna un pericol ce ne periclitează supraviețuirea. Pentru că nu are capacitatea de analiză a consecințelor pe termen lung, va încerca sa respingă orice obicei sau comportament nou – fie constructiv, fie distructiv.

Tiparul este un proces pe care îl repeți

Partea creierului care decide dacă un obicei merită instalat sau nu, este Cortexul Prefrontal

Practic, Creierul nu poate să rezolve problema cu „aceeași minte” cu care a creat-o. Problema în sine te ține în același tipar. Nu poți să rezolvi problema decât dacă îți transformi tiparul.

Mintea ta „conștientă” ar trebui să bată programarea subconștientului și aceste procese după care mintea rulează. Acest lucru este posibil doar în condițiile în care nu intervine nici un factor suplimentar de stres. În momentul în care intervine un factor stresor, te vei întoarce la tiparele mentale care au funcționat în trecut, pentru că ele sunt SIGURE. Le știi foarte, foarte bine! Te întorci la forme de gândire care la un moment dat au funcționat și cu care ai supraviețuit în trecut.

Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci schimbarea, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci.

Nu trata simptomele, transformă cauzele!

Tiparul este un proces pe care îl repeți. Este ca  și cum ai alerga pe o roată de hamster, chiar dacă alergi mai repede nu poți ieși din ea, din contră, ajungi mai repede în același punct din care ai plecat.

Pentru ca mintea să nu fie copleșită de decizii la fiecare moment, învață secvențe de acțiuni, pe care le repetă până nu mai trebuie să gândească. E exact ca atunci când știi deja să conduci și nu mai e nevoie să GÂNDEȘTI în ce viteză e schimbatorul, unde e accelerația, cum semnalizezi stânga sau cum te oprești la semafor când indică roșu.

Tiparele au la baza beneficii puternice pentru subconștientul tău. Ele pot fi schimbate prin Legile Universale, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează.

Poți să-ți schimbi fractalul, tiparul, mergând la rădăcina problemei. Nu trata simptomele, transformă cauzele! Pentru a rezolva o dată pentru totdeauna cauzele și pentru a ieși din povestea care ți se tot repetă ai nevoie să lucrezi cu tine și cu cei din jur folosind Legile Universale.

Ce sunt și care sunt Legile Universale?

Legile Universale sunt cele mai înalte legi, peste care nimeni și nimic nu poate trece. Aceste legi se regăsesc în fizică, chimie, biologie, în felul în care interacționează oamenii unii cu unii cu alții, până la felul în care Universul evoluează.

Deci, le vezi de la scară foarte mică (micro), până la scară foarte mare (MACRO) și tot ce se întâmplă în lumea asta se subordonează Legilor Universale. Ele nu sunt contextuale, ci sunt Universale, adică se regăsesc peste tot, și nu poate nimeni sau nimic să trăiască în afara acestor Legi.

Există șapte legi sau principii universale prin care totul este guvernat în Univers. Pe acestea le predau și le folosesc. Este foarte posibil să existe și mai multe, dar acestea sunt cunoscute până în acest moment. Aceste Legi Universale au fost demonstrate cu ajutorul științelor și le folosesc în mod particular tocmai pentru acest motiv. Nu sunt de acord cu Legi care nu pot fi demonstrate! Aceste legi pe care le regăsești aici, sunt legi care au fost demonstrate inclusiv științific.

În Programul "Scoala de Legi Universale" vom lucra cu 7 Legi Universale.

Legea polarității sau a dualității;

Legea sincronicității;

Legea gravitației sau a atracției;

Legea transparenței și a reflecției;

Legea escalării eristice;

Legea transformării;

Legea fractalilor.

Vom lucra pe fiecare Lege în parte.

Vom analiza partea științifică și cum se aplică ele în viața de zi cu zi. Vom avea exemple practice și exerciții practice pentru a putea înțelege profund aceste Legi.

În cele peste 10.000 de ore lucrate cu clienții, am observat că folosind întrebări (potrivite) puse la momentul potrivit, o persoană poate să aibă un shift de perspectivă atât de mare , încât schimbarea comportamentului vine de la sine. Această schimbare este sustenabilă și clienții care au lucrat cu mine au acum instrumentele necesare pentru a introduce orice schimbare/ obicei în viața lor. Asta se întâmplă cu ajutorul Legilor Universale.

De ce funcționează Scoala de Legi Universale?

Am creat programul Școala de Legi Universale bazat pe experiența a peste 10.000 de ore de lucru cu clienții, pornind de la rădăcina rădăcinilor, adică, pornind de la tiparele pe care le-au dobândit și le-au învățat în copilărie.

Acest program funcționează pentru că nu tratam simptomele, ci mergem direct la cauză. Nu se face push pe comportament, nu ne concentrăm pe efecte. La traininguri/cursuri, schimbările se întamplă foarte greu sau aproape de loc.

Dacă nu funcționeaza metoda sau procesul, vina e aruncata de la coach la client, de la manager la angajat. Dacă apar schimbări ele nu sunt sustenabile – faci comportamentul atât timp cât ai un coach langa tine.

Scopul programului este să-ți dea puterea de a face transformările pe care ți le dorești în viața ta și a celor din jur. Să-ți redea libertatea să fii tu însuți, să trăiești viața pe care ți-o dorești.

Vei fi capabil să îți implementezi obiceiurile dorite, să-ți atingi obiectivele, vei știi cum să-ți transformi tiparele, îi vei susține și pe cei din jur să facă asta. Vei avea angajați împliniți care își vor iubi munca. Vei putea deveni un coach/antreprenor/manager/părinte/soț care nu doar inspiră, ci aduce o schimbare adevărată în viața oamenilor.

Cu ajutorul Legilor Universale vei avea controlul asupra percepțiilor, deciziilor și acțiunilor. Acțiunile sunt consecința a gândurilor și emoțiilor. Prin Legile Universale acționăm asupra percepțiilor care determină gândurile și emoțiile, adică direct la cauza.

Programul Școala de Legi Universale funcționează pentru că:

Identifică cauza cauzelor.

Mergem la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime, problema va tot apărea, ca și o plantă care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci ea se reface.

Legi Universale.

Folosește Legile Universale.

Transformare reală.

Asigură o transformare reală, adevărată și pentru totdeauna a tiparului. Nu e doar o senzatie de un pic mai bine dar peste două săptămâni ești la fel.

Pe scurt, Programul Scoala de Legi Universale îți redă puterea și libertatea de a alege varianta cea mai eficientă pentru a-ți atinge țelul.

Mod de lucru…

Programul durează 14 săptămâni.
Va fi o întâlnire o data la 2 săptămâni, timp de 14 săptămâni. Fiecare întâlnire va începe de la 9.00 dimineața și se va încheia la ora 17.00. Pe parcursul zilei vor fi și pauze 😀

Vei primi în fiecare săptămână materiale video sau audio, plus niște fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei fi invitat să lucrezi cu colegii din program, pentru ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: ”da, am să fac după ce termin!”, și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. Vei putea ajunge la LIBERTATE și CONTROL numai dacă faci cu adevărat aplicațiile și exercițiile.

Pe lângă aceasta, vom avea o întâlnire o dată la 2 săptămâni, în care voi răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Practic vei dobândi acces la instrumente pe care vei fi capabil să le folosești fără ajutor din exterior, și pe care le vei putea folosi în orice fel de context al existenței tale ca să-ți transformi experiențele.

Programul cursului

Tema: LEGILE UNIVERSALE

Sesiune de grup online: ora 9.00, 8 ore

Tema: LEGILE UNIVERSALE

Sesiune de grup online: ora 9.00, 8 ore

Tema: LEGILE UNIVERSALE

Sesiune de grup online:  ora 9.00, 8 ore

Tema: LEGILE UNIVERSALE

Sesiune de grup online:  ora 9.00, 8 ore

Tema: LEGILE UNIVERSALE

Sesiune de grup online: ora 9.00, 8 ore

Tema: LEGILE UNIVERSALE

Sesiune de grup online: ora 9.00, 8 ore

Tema: Review & celebration

Sesiune de grup online:  ora 9.00, 8 ore

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

0
clienți
0
programe
0
ore de coaching
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

Creează realitatea pe care o vrei, cu ajutorul Legilor Universale.

Nu trata simptomele, rezolva odată pentru totdeauna cauzele.

Fie că ești Coach/antreprenor/manager te simți responsabil pentru rezultatele clientului/angajatului. Dacă nu mai vrei să ai senzația că trebuie să porți clientul/angajatul în spate, nu mai vrei să te simți responsabil pentru progresul clientului, ci îți dorești să-i susții să ajungă singuri la rezultate vino la curs.

Meriți să obții autonomie și independență prin folosirea Legilor Universale!