Skip to content Skip to footer

Putere pe Tocuri

Grounding

TRANSFORMĂ TRECUTUL ÎN SUPER PUTEREA TA

Poți să trăiești viața pe care ți-o dorești dacă ești liberă de trecutul tău.
Schimbă povestea despre trecutul tău ca să-ți schimbi viitorul.

Care e povestea pe care ți-o spui?

Probabil că ai auzit de multe ori următoarele cuvinte: trecutul tău te definește sau ești suma tuturor experiențelor din trecut…dar dacă ți-aș spune că e fals? Nu trecutul te definește, ci povestea pe care ți-o spui TU despre trecut!

Ți s-a întâmplat vreodată să-ți simți viața ca și o rochie care nu ți se potrivește? Pe aici este strâmtă, pe acolo e largă… lungimea nu ți se potrivește. Nu îți place culoarea, modelul, decolteul nu te avantajează, lungimea la fel. Parcă a fost făcută la comandă pentru altcineva. 

Dar… zi de zi imbraci acea rochie – viața ta –  și mergi mai departe chiar dacă simți că nu asta te definește, simți că nu ți-ai împlinit potențialul cu ea.

Îți porți viața ca și cum ar fi o rochie care nu a fost făcută pentru tine. Orice ai face nu te simți bine în ea, nu te simți împlinită, nu te simți frumoasă sau atrăgătoare în rochia respectivă pentru că nu e a TA.

Dimineață începi din nou aceași alergare

La locul de muncă faci tot ce îți stă în putință pentru a obține rezultate și a fi remarcată și cu toate astea ai senzația că nu poți să progresezi mai departe, că nu poți să-ți manifești potențialul, că nu poți fi valorizată și să-ți valorifici întreaga ta ființă. 

Ai senzația că oricât investești, creșterea pe care o ai nu e la nivelul investiției mentale, emoționale și fizice pe care o depui la muncă. Iar când termini programul de lucru fugi acasă ca să ai grijă de casă, de familie și de soț. Dimineață începi din nou aceași alergare. 

Tot alergi dintr-o zonă în alta a vieții încercând să-i mulțumești pe toți: familia, casa, și pe părinți, și clienții, șefii și așa mai departe… La final de zi când tragi linie te simți obosită, epuizată, ai făcut tot ce ai putut pentru toți cei din jurul tău și totuși cineva este nemulțumit, cineva are să-ți reproșeze ceva. 

Mai mult, la final de zi când tragi linie și ai făcut tot ce trebuia pentru ceilalți îți dai seama că nu ai făcut nimic pentru tine și te simți obosită, sleită de puteri cu speranța că de mâine o să ai din nou puterea să o iei de la capăt și cu speranța că mâine va fi o zi diferită.

Ai aceleași rezultate!

Însă nu e așa… mâine vei purta aceeași rochie care nu ți se potrivește, care nu te avantajează. Vei continua să-i mulțumești pe cei din jurul tău și la final de zi tot tu vei fi cea epuizată și neîmplinită. Vei avea grijă ca soțul tău să fie bine, ai grijă de relația cu el, ai grijă de copii, mergi la ședințele cu părinții, dar te învârți în același cerc care se repetă. 

Dacă te uiți la viața ta vezi că le ai pe toate și cu toate astea nu ești fericită. Ai bifat toate căsuțele posibile legat de ce ar trebui să faci și cu toate astea nu simți că ești împlinită. 

Chiar dacă vrei să faci diferit ajungi în același punct. Ai senzația că ți se întâmplă aceleași lucruri cu alte fețe, alți oameni.

Îți sună familiar? 

Ce te-a adus până aici nu te duce mai departe

Ai senzația că repeți aceleași cicluri, aceleași situații…cu alți oameni, alte fețe. Dai peste același tip de șef abuzator, același tip de partener care nu este disponibil emoțional pentru o relație sau peste parteneri abuzatori, persoane care te umilesc, care te fac sa te simți mică, inutilă.

Adesea vrei să pui piciorul în prag, vrei să-ți ceri drepturile, să stabilești limite dar ajungi în același punct în care cei din jur pun presiune asupra ta, nu țin cont de timpul tău, spațiul tău, limitele tale, cer să-i prioritizezi, sa-i servești înaintea ta și nu-i poți refuza…. ajungi să faci exact ce ai făcut și anul trecut, și cu un an înainte.
Și știi din nou că ai ajuns în același punct în care ai fost și ultima dată.

De ce se întâmplă toate acestea?

Pentru că mintea ta și-a format un tipar, își spune o poveste despre trecut la care nu vrea să renunțe.

Ce te-a adus până aici nu te poate duce mai departe!
Chiar dacă știi ce ai de făcut și ce e mai eficient să faci, mintea alege înainte ca tu să poți alege. Acesta este un tipar al minții, și este valabil pentru orice situație în care NU POȚI să alegi cu adevărat, chiar dacă ȘTII exact ce ai de făcut.

De ce mi se întâmplă asta?

Motivul pentru care ți se întamplă asta?! 

„Simplu”: ai preluat modele din relația cu mama (sau modelele feminine din copilărie) și din modele din relația cu tata (sau modele masculine din copilărie). 

Aceste modele sunt adânc înrădăcinate în tine și nu se pot schimba pur și simplu cu puterea voinței. E ca și cum ai o rochie pe care o porți și e o rochie croită din credințele, gândurile, emoțiile, dinamica părinților și a persoanelor care ți-au marcat copilăria. Pe aceea o porți și nu poți s-o schimbi pur și simplu cu puterea voinței, deoarece în programarea primilor 6 ani din copilărie ai preluat și absorbit automat modelele, tiparele emoționale și mentale ale părinților. Da, toate sunt în tine!

Te simți blocată, nu poți să-ți schimbi rochia. Parcă e ca-n visele sau mai bine zis coșmarurile acelea în care dorești să fugi, să țipi…dar ești total blocat, paralizat, nu? Vezi calea de ieșire, dar parcă nu te poți schimba…. și obosești… nu mai ai energie să începi o nouă relație, să încerci un nou job sau să-ți deschizi afacerea ta. Știi deja unde o să ajungi și încet, încet renunți la visurile tale, la familia pe care ți-o dorești, la relația de cuplu, la carieră.

Vrei să îți dai o șansă reală?

Poate ai încercat să mergi la psiholog, ai citit cărți, ai cumpărat cursuri și totuși problema este încă acolo.

Motivul pentru care ți se întâmplă asta este pentru că ai preluat modelul, tiparul unor modele feminine sau masculine și nu îl poți schimba doar cu putere voinței. Singurul lucru este să transformi, dizolvi impactul tiparelor emoționale, mentale și comportamentale ale părinților (persoanelor care te-au crescut) care e programat în tine. 

îți este greu să o iei de la capăt, pentru că știi de la început cum se va încheia ai senzația ca nu mai dorești să investești energie acolo unde e degeaba.

De ce mi se intampla toate astea???

Creierul nu poate să rezolve problema cu „aceeași minte” cu care a creat-o. Practic, problema în sine te ține în același tipar. Nu poți să rezolvi problema decât dacă îți transformi tiparul. Transformarea are loc atunci când îți vei spune o altă poveste despre copilăria ta.

Obiceiul și repetiția

Mintea ta conștientă ar trebui să suprascrie programarea subconștientului și aceste procese după care mintea rulează. Acest lucru este posibil doar în condițiile în care nu intervine nici un factor suplimentar de stres. În momentul în care intervine un factor suplimentar de stres, te vei întoarce la tiparele mentale care au funcționat în trecut, pentru că ele sunt SIGURE. Le știi foarte, foarte bine! Te întorci la forme de gândire care la un moment dat au funcționat și cu care ai supraviețuit în trecut.

Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci schimbarea, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci.

Tiparul este un proces pe care îl repeți

Este ca și cum ai alerga pe o roată de hamster, chiar dacă alergi mai repede nu poți ieși din ea, din contră ajungi mai repede în același punct din care ai plecat.

Pentru ca mintea să nu fie copleșită de decizii la fiecare moment, învață secvențe de acțiuni, pe care le repetă până nu mai trebuie să gândească. E exact ca atunci când știi deja să conduci și nu mai e nevoie să GÂNDEȘTI în ce viteză e schimbatorul, unde e accelerația, cum semnalizezi stânga sau cum te oprești la semaforul roșu.

Tiparele au la baza beneficii puternice pentru subconștientul tău. Ele pot fi schimbate prin tehnici de remodelare a creierului, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează. Toate aceste procese de a construi și deconstrui tipare se leagă de valorile tale cele mai înalte.

Știința din spate

Poți să îți schimbi fractalul, tiparul mergând la rădăcina problemei. Nu trata simptomele, transformă cauzele. Pentru a rezolva odată pentru totdeauna cauzele și pentru a ieși din povestea care ți se tot repetă ai nevoie să lucrezi la rănile din trecut și la modelele care te-au format, folosind Legile Universale.

În Programul "Putere pe Tocuri" vom lucra cu 2 Legi:

Legea Escalării Eristice

„Impunerea ordinii generează haos!” este principiul de bază al acestei Legi Universale. Ce înseamnă asta? Simplu: cu cât mai mult îți dorești un lucru, cu atât mai mult, vei atrage opusul său în realitate. Dacă îți dorești o relație și faci tot posibilul să o obții vei genera opusul. Cu cât vrei mai mult o relație într-un anumit fel, de exemplu non abuzivă cu atât mai mult o să creezi și o să atragi un partener abuzator. Cu cât mai mult vrei să nu fii ca cineva din copilărie sau să ai un partener altfel decât tata, de exemplu, cu atât mai mult vei recreea aceeași situație.

Legea escalării eristice este strâns legată de Legea dualități și a polarității. Aceasta din urmă spune că orice întreg este format din opuse complementare și că orice lucru se află în echilibru doar că atunci când proiectezi asupra lui valorile tale personale, el va deveni pozitiv sau negativ. Legea escalării eristice intervine în viața ta în situația în care vrei să vezi doar jumătatea pozitivă a unui lucru și să scapi de jumătatea negativă. Adică vrei doar partea pozitivă, partea roz a relației, dar nu îți asumi și partea negativă.

Teama de un eveniment va genera însuși evenimentul de care te temi. De aceea este important să lucrezi cu această lege pentru a ajunge la echilibru.

Legea Fractalilor

Această Lege spune că: așa cum faci un lucru, așa le faci pe toate. Toți avem tipare după care trăim. Oricare și fiecare partea a întregului reflectă întregul, precum o picătură reflectă oceanul.

Felul în care începi o relație, felul în care începi un proiect, construiești o casă e similar cu felul în care conduci mașina sau cu felul în care îți conduci business-ul. Adică, structura pașilor, procesul este același chiar dacă conținutul este diferit. Vei avea același tipar în toate aspectele vieții tale și oricare tipar îl observi în orice aspect al vieții tale, el va reflecta și celelalte aspecte ale vieții tale, va arăta procesul și în celelalte procese ale vieții tale.

Fractalele se formează în copilărie când a folosi un anumit tipar de comportament – fie copiat de la altcineva, fie dezvoltat ca sistem de apărare – ne-a fost de folos și l-am repetat atât de mult că ne-a intrat în mecanismul de reacție, a devenit practic un reflex. Acest fractal, pe care îl ai acum, ți-a marcat relația cu tine însuți ceea ce înseamnă că se va manifesta pe mai multe niveluri ale vieții tale.

Dacă vrei să transformi tiparele, să scapi de problemele care se tot repeta și să nu mai lași trecutul să îți definească prezentul, vino în Programul Putere pe Tocuri.

Meriți să-ți creezi realitatea pe care o vrei, fără să te mai simți vinovată pentru ea. Ieși din povestea care ți se tot repetă și crează prezentul pe care TU îl vrei cu adevarat.

De ce funcționează Programul Putere pe Tocuri?

Am creat programul Putere pe Tocuri bazat pe experiența a 10.000 de ore de lucru cu clienți, pornind de la ”cauza cauzelor”, adică de la tiparele pe care le-au dobândit și le-au învățat în copilărie. 

În momentul în care începi să lucrez cu un antreprenor, invariabil lucrez pe relația lui cu părinții pentru că felul în care îți conduci businessul, oamenii pe care-i angajezi sunt determinate de felul în care ai avut relația cu părinții. 

Scopul programului este să te elibereze de condiționările trecutului și să îți redea libertatea să fie fii tu însuți, adică să porți acea rochie care te avantajează, care te face să fii strălucitoare, atrăgătoare și să te simți bine în pielea ta. 

Am creeat Programul Putere pe Tocuri la solicitarea doamnelor din programele Inspired Money Program, care au spus: 

Avem nevoie să lucrăm la rănile noastre din trecut, la traumele din trecut pentru că știm că acelea ne condiționează și ne determină alegerile financiare relaționale. Ba chiar alegerile de carieră în fiecare secundă. 

Așa este! Povestea pe care o spunem despre trecut ne condiționează viitorul, așa că mulțumită doamnelor din Inspired Money Program am creat acest program.

Programul Putere pe Tocuri funcționează pentru că:

Identifică cauza cauzelor.

Mergem la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime problema va tot apărea, ca și o plantă care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci, ea se reface.

Legi Universale.

Aplicând Legile Universale.

Transformare reală.

Asigură o transformare reală, adevărată și pentru totdeauna a tiparului. Nu e doar o senzație de ”un pic mai bine”, care dispare peste două săptămâni.

Pe scurt, Programul Putere pe Tocuri îți redă puterea și libertatea de a alege varianta cea mai eficientă pentru a-ți atinge țelul.

Programul este structurat în 3 Module care te vor aduce în punctul în care vei fi capabilă să dizolvi și să ieși din acele cicluri care te țin blocată, care nu te lasă să ai relația pe care ți-o dorești, cariera, viața pe care o vrei.

1. Echilibrează modelului Feminin

Rezultatul acestui modul este că îți vei da libertatea să fii tu însăți fără să copiezi pe mama, să iei de la mama sau de la modelul feminin acele lucruri care îți servesc și să le dai drumul celorlalte lucruri cu iubire și cu recunoștință. Să-ți dai voie să fii tu însăți în varianta ta eliberată de trecut în ceea ce privește modelele feminine. 

În relație cu modelul feminin preiei fără să vrei tipare comportamentale de la mama. Asta înseamnă că în relația cu soțul tău, vei avea comportamente pe care le-ai învățat de la mama. Vei ”face” acele comportamente în relație cu șefii tăi sau cu angajații tăi, comportamente pe care le-ai învățat în relația cu mama. Că să poți schimba această dinamică este nevoie să lucrezi pe relația cu mama sau cu modelul feminin din copilărie. 

Practic, să poți să te oprești din a mai manifesta aceleași tipare mentale emoționale sau să joci aceleași roluri, cum ar fi rolul de victima sau rolul de super femeie. Ca să poți să încetezi să faci lucrurile astea e nevoie să echilibrezi modelul feminin. 

De asemenea, tot ce judeci la mama vei replica în viața ta, deși poate îți promiți la un moment dat că ”nu o să fac ca mama”, vezi că ajungi exact în același punct la care a ajuns mama, folosești exact același limbaj pe care l-a folosit mama… Cu cât vrei mai mult să scapi de asta, să nu fii ca mama cu atât mai mult vei deveni ea. Ca să poți să ieși din acest ciclu e nevoie să echilibreze modelul feminin. 

1. Echilibrează modelul Masculin

Rezultatul la echilibrarea modelului masculin este ieșirea din ciclurile care se repeta în relația ta cu bărbații. Fie că este vorba despre partener, fie că este vorba de șef, fie că este vorba inclusiv de relația ta cu banii sau cariera. Să poți să fii capabilă să-ți construiești acel tip de relație în care să fii respectată și care să fie o relație echilibrată și lucrurile să se întâmple pentru tine – în egală măsură, cât dai să și primești. Practic îți garantează un schimb echitabil cu modelul masculin.

Invariabil relația ta cu tata sau cu modelul masculin dominant din copilărie este relația ta cu partenerul tău, cu viitorul tău șef și cu felul în care îți vei crește băieții. Relația cu modelul masculin este în același timp relația ta cu cariera ta, este relația ta cu banii și relația ta cu creșterea dezvoltarea mentală și puterea mentală pe care ți-o asumi. Dacă ai avut modelul masculin în admirație vei căuta o persoana similară cu modelul masculin și adesea nici un bărbat, partener, șef nu o să fie la nivelul la care a fost tata și o să fie foarte greu să poți să aduci pe cineva în viața ta de care să fii mulțumită. Adică o să fii permanent nemulțumită de bărbații din jurul tău dacă ai fost îndrăgostită de tata.

Dimpotrivă, dacă-l judeci în mod negativ pe tata, sunt șanse mari să fii atât de empowered încât cei din jurul tău sunt prea mici pentru tine și îți vei alege un bărbat care este disempowered în relație cu tine, este mai slab decât tine. E posibil de asemenea, să atragi o persoană care să fie abuzator mental, emoțional, chiar fizic, dacă ai avut niște traume cu tata.

3. Echilibrarea traumelor

Echilibrarea traumelor este cel mai important punct din acest curs. Aici vom lucra la echilibrarea traumelor – abuzuri de orice fel: sexuale, mentale, emoționale, fizice, orice fel de lucruri pe care le percepi ca traume. Rezultatul acestui modul este că ajungi să-ți dai voie ca aceste experiențe din trecut să nu mai conducă deciziile din prezent și să fii liberă să-ți creezi prezentul pe care-l vrei, fără să mai fi apăsată de acel trecut pe care cauți să-l eviți și pe care, de fapt îl recreezi. 

Practic toate trei modulele te ajută să ieși din ”rotița de hamster” și să îți dai voie să alegi tu ce rochie să porți, nu să porți o rochie pe care ți-a croit-o altcineva. Poate mama sau tata au conceput o rochie pentru tine, care nu-ți place și nu ți se potrivește. Să fii autentică, așa cum îți dorești.

Mod de lucru…

Programul durează 8 săptămâni. Va fi o întâlnire în fiecare săptămână timp de 8 săptămâni.

Vei primi în fiecare săptămână materiale video sau audio, plus niște fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei fi invitată să lucrezi zilnic cu o parteneră din program, pentru ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: ”da, am să fac după ce termin!”…și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. Vei putea ajunge la LIBERTATE și CONTROL numai dacă faci cu adevărat exercițiile și aplicațiile.

Pe lângă aceasta, vom avea o întâlnire săptămânală în fiecare MARTI, în care voi Răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Pe scurt: vei dobândi acces la instrumente pe care vei fi capabilă să le folosești singură, fără ajutor din exterior, și le vei putea folosi în orice context ca să-ți transformi experiențele.

Programul cursului

Tema: Tell me about yourself…

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Transformarea

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Transformarea modelului masculin

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Transformarea modelului feminin

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Transformarea modelului feminin

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Echilibrare si transformare traume

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Echilibrare si transformare traume

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Echilibrare si transformare traume

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Review & celebration

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

0
clienți
0
programe
0
ore de coaching
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

Care e povestea ta?

Ca să poți să faci o schimbare importantă, e nevoie, în primul rând să-ți dai seama care este povestea pe care ți-o spui, acea poveste din trecut pe care ți-o tot repeți. Da, toți avem una, suntem într-o poveste și ne-o spunem iar și iar!

Doar după ce o descoperi, îți vei da seama că poți să alegi altceva.

Nu trata simptomele, transformă cauzele. 

Rezolva odată pentru totdeauna cauzele și ieși din povestea care ți se tot repetă. Crează realitatea pe care o vrei, fără să te mai simți vinovată pentru ea.