Skip to content Skip to footer

Descoperă-ți lumea interioară

Rulează videoul

Te invit să mă însoțești, pe mine și pe Anna, în procesul ei de vindecare, pentru a afla povestea și puterea transformării ei

Practic, este pentru prima dată când dezvălui ce lucrez cu o clientă.

Îți voi spune pas cu pas cum am însoțit-o pe Anna și îți povestesc ce am lucrat împreună cu ea, cum am gândit, și cel mai prețios, care au fost conștientizările ei.

Vei avea posibilitatea să privești în culisele unei ședințe de coaching și îți voi arăta:

Povestea vieții ei a atins o coardă sensibilă a inimii mele. Venise înaintea mea cu o întreagă listă de dureri, frici și credințe ce le dorea rezolvate. Și îmi erau atât de familiare…

Știi, și tu poți să ai parte de aceeași transformare prin care a trecut Anna, dacă știi ce fel de întrebări să îți pui.

Când am văzut-o pe Anna pe Zoom mi s-a înmuiat inima

Aveam în fața mea o femeie care se vedea că suferă.

La fiecare cuvânt pe care îl rostea simțeam cum îi tremură vocea, ca și cum era gata gata să plângă.

După toate standardele trebuia să fie fericită: trăia o viață prosperă, avea un business de success și o relație cu un bărbat care o adoră. 

Cu toate astea era în pragul unei căderi libere într-un hău întunecat ce stătea să o înghită. Părea că nu mai are speranță.

Se simțea copleșită de responsabilități, încercând din răsputeri să echilibreze așteptările celorlalți cu propriile aspirații, și avea senzația că duce tot greul pe umerii ei.

Mai mult, făcea tot ce știa că trebuie și tot ce se aștepta lumea de la ea, dar tot nu avea sentimentul acela de împlinire pe care îl căuta. 

De foarte multe ori își pierdea răbdarea și se enerva, și era precum o bombă cu ceas, care la cea mai mică scânteie explodează. 

Însă lucrurile se complică… pentru că Anna este și mamă

Știi, majoritatea femeilor, mai ales cele care aleg să facă un copil sau doi, și stau acasă o vreme ca să le poarte de grijă până cresc și merg la grădiniță, trec printr-un soi de criză identitară. 

Și e normal asta.

Ai dedicat ani întregi vieții de mamă, ai crescut, ai îngrijit, ai iubit necondiționat, încât ideea de a te întoarce în business sau la cariera ta, te face să te simți ca și cum ai încerca să porți o haină care nu ți se mai potrivește. 

Și Anna se întreba pe bună dreptate „Cine sunt eu? Ce vreau să fac cu adevărat? Cum să le duc pe toate ca mamă și femeie de business?”

Comentariile, adesea aruncate fără a gândi de către ceilalți: „Ce faci? Cum să nu stai acasă cu copilul!?” răsună în mintea ta ca un ecou al valorii pe care societatea pare să ți-o atribuie. 

Și chiar dacă tu știi în adâncul sufletului că a fi mamă este una dintre cele mai complexe, provocatoare și frumoase misiuni pe care le poate avea o femeie, aceste cuvinte te fac să simți că ceea ce faci nu e de-ajuns.

Iar dacă cumva îndrăznești să vrei să fii ceva mai mult decât „doar” mamă…  și atunci ești judecată.

Hai cu mine în lumea ei ca să ți-o descoperi pe a ta

Chiar dacă povestea ta de viață nu este precum cea a Annei, sunt sigură că multe din lucrurile pe care le-am lucrat cu ea te vor susține și pe tine.

„Povestea Annei” este o serie de înregistrări audio în care îți voi prezenta harta universului ei interior și procesul ei de transformare.

Fiecare episod este o cheie ce îți va deschide inima și te va susține să te regăsești, să te redefinești și să afli cine ești tu cu adevărat – cu toate visurile, speranțele și aspirațiile tale.

Această serie de audio-uri este găzduită într-un grup exclusiv de WhatsApp, cu un număr limitat de locuri, și este dedicată acelor doamne care caută să facă schimbări și transformări semnificative în viețile lor.

Am creat un cadru intim și sigur, unde suportul, challenge-ul și împărtășirea se îmbină armonios, tocmai pentru a te susține să descoperi o nouă dimensiune a ființei tale.

Înscrie-te acum și nu pierde nici un episod.

Dă click pe butonul de mai jos și urmează pașii de acolo!

Numele Anna este fictiv - clienta mea nu dorește să își dezvăluie identitatea, dar am consimțământul ei să vorbesc despre experiența ei, în speranța că povestea ei te va inspira și pe tine să începi propriul parcurs de vindecare.
Procesul ei de transformare este redat cu cel mai mare respect, fără a dezvălui înregistrările ședințelor și păstrând confidențialitatea clientei mele, de aceea am eliminat orice aspect i-ar putea divulga identitatea.

;