Skip to content Skip to footer
1 item - 10,710.00€ (inclusiv taxe) 1

Inspired Leaders Program

PROGRAMUL CARE ÎȚI da putere de creștere accelerată.

Poți să duci antreprenoriatul la următorul nivel dacă ai libertate de a-ti alege cu adevărat tiparul.

Așa cum faci un lucru, așa le faci pe toate.

Sunt sigură că ai mai auzit vorba aceasta de cel puțin câteva ori. Dar ce-ar fi dacă ți-aș spune că:
Așa cum faci un lucru, așa îți conduci și afacerea?

Te uiți la rezultatele de la final de an și vezi că ele nu s-au schimbat radical față de anul trecut. Ai aproximativ același număr de clienți, aceeași cifră de afaceri, aceeași rată de profit, aproximativ același număr de angajați sau aceleași puncte de lucru deschise. Ideea e că deși îți dorești la începutul fiecărui an se faci un salt semnificativ în business-ul tău la final de an când evaluezi rezultatele și le confrunți cu obiectivele tale inițiale îți dai seama că progresul a fost mai mic decât ai fi putut să-l faci.

Lucrurile acestea nu se întâmplă pentru că nu știi…știi exact ce ai de făcut. Ai informațiile necesare, ai citit o mulțime de cărți, ai fost la cursuri, webinarii… dar ceva te oprește să mergi la nivelul următor. Nu reușești să depășești acel prag care să-ți aducă un progres semnificativ în business și în viața ta. Ceva din tine face să reproduci același model, aceleași rezultate din nou și din nou…

Faci exact ce ai făcut și anul trecut, și cu un an înainte.

Ai încercat să dai afară oameni și să-i înlocuiești cu alții mai productivi. Ai încercat să lucrezi cu un consultant, ai încercat să asculți sfaturile cuiva sau să aplici un sistem de management sau un sistem de lucru care să te ducă la eficiență. Cu toate acestea schimbările nu au fost radicale.

Deși știi toată teoria de care ai nevoie, te uiți cu tristețe la sfârșit de an că după atâta muncă, implicare și transpirație, rezultatele nu au fost alea care ar fi putut să fie. Te-ai zbătut să le obții. Ai muncit din greu să le obții. Rezultatul final este o îmbunătățire față de ce-ai avut anul trecut DAR…nu o creștere exponențială și știi că ai potențial. Știi că se poate mai mult, ai făcut o analiză a pieței și știi unde poți ajunge.

De aceea rezultatul pe care îl vezi la final de an este trist pentru că ai depus tot efortul pe care ai putut să-l depui. Ai senzația că te învârți în același cerc. Îți pui o mulțime de întrebări, analizezi ce ai greșit…rezultatele la care te uiți la final de an sunt potențialul neîmplinit pe care l-ai avut în fiecare zi a anului care se încheie.

Ce te-a adus până aici nu te poate duce mai departe!

Faci exact ce ai făcut și anul trecut, și cu un an înainte.

Și știi din nou că ai ajuns în același punct în care ai fost și ultima dată. De ce se întâmplă toate acestea? Pentru că mintea și-a format un tipar

Chiar dacă știi ce ai de făcut și ce e mai eficient să faci, mintea alege înainte ca tu să poți să alege. Asta este un tipar al minții, și este valabil pentru orice situație în care NU POȚI să alegi cu adevărat, chiar dacă ȘTII exact ce ai de făcut.

Ce este un tipar?

Problema cu tiparele este ca NU MAI PUTEM sa alegem

Problema cu tiparele este ca NU MAI PUTEM sa alegem, pentru că deciziile și reacțiile sunt condiționate de subconștient și nu mai sunt în alegerile conștiente ale fiecăruia dintre noi.

Ele devin o condiționare a unor circuite neuronale care există la nivelul creierului pe care e aproape imposibil să îl suprascrii cu puterea voinței sau cu argumentele raționale. E un automatism obținut din repetarea aceluiași proces de foarte multe ori, pana nu mai trebuie să îl gândești.

Pentru ca mintea să nu fie copleșită de decizii la fiecare moment, învață secvențe de acțiuni, pe care le repetă până nu mai trebuie să gândească. E exact ca atunci când știi deja să conduci și nu mai e nevoie să GÂNDEȘTI în ce viteza e schimbatorul, unde e accelerația, cum semnalizezi stânga sau cum te oprești la semaforul roșu.

Tiparele pot fi schimbate prin tehnici de remodelare a creierului, invatand mintea ca are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează. Toate aceste procese de a construi și deconstrui tipare se leagă de valorile tale cele mai înalte.

Tiparele Antreprenoriale

1. Working Hard

lucrează din greu, nu are timp pentru nimic și nimeni dar le face el pe toate. Este disponibil oricand pentru a rezolva o problema din afacere

2. Being Nice

Vrea sa facă pe plac și să nu supere pe nimeni. Este people pleasing. Afacerea se învârte în jurul oamenilor.

3. The Blamer

Are dreptate în “tot ce spune sau face” și dacă se firma sa are un rezultat pozitiv si-l asuma, dacă are unul negativ va da vina pe alții.

4. The Smart One

Este expert în domeniul lui, și are foarte multe informații din domeniul sau în profunzime.

5. The Dreamer

Este vizionar idealist prin definiție. Adică, vede cum va fi lumea în viitor, care sunt lucrurile de care lumea va avea nevoie în următorii 100-500 de ani, înțelege de ce vor avea nevoie oamenii din generațiile următoare.

6. The VIP

Este varianta publica, careia ii place sa iasa in fata a lui The Smart One. Îi place sa fie pe scena, sa fie fotografiat, sa i se ceara autografe, sa vina lumea la el cu intrebari. Îi place sa fie admirat și se hrănește din asta.

7. The Saviour

Ii place sa se arunce în foc și în tot felul de situații dificile ca să își salveze firma, clienți, prietenii sau angajații.

8. Neo

Este atat de versatil incat poate să își asume oricare dintre tipare nefiind atașat în mod particular de vreunul dintre ele.

Obiceiul și repetiția

Mintea ta conștientă ar trebui să bată programarea subconștientului și aceste proceduri după care mintea rulează. Acest lucru este posibil doar în condițiile în care nu intervine nici un factor suplimentar de stres pentru că oricând intervine un factor suplimentar de stres te vei întoarce la tiparele mentale care au funcționat mai demult. Adică, la forme de gândire care la un moment dat au funcționat și cu care ai supraviețuit în trecut.

Tiparul este un process pe care il repeti. Este ca  și cum ai alerga pe o roată de hamster, chiar dacă alergi mai repede nu poți ieși din ea, din contra ajungi mai repede în același punct din care ai plecat.

Tiparul pe care îl are antreprenorul determina tipul firmei. Dacă tu ai tiparul working hard, oamenii pe care-i vei alege vor avea același tipar.

Oprește-te din a reacționa condus fiind de tiparele în care ai trăit până acum, da-ti voie sa alegi cu adevărat ce este cel mai eficient pentru tine dincolo de tiparul tău. Fii atent la comportamentul tău, dar și la al celorlalți. De multe ori, tu ca antreprenor dai tonul: tiparul pe care îl ai tu, îl va avea și firma pe care o conduci.

Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci schimbarea, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci.

De ce, adesea, nu e suficient sa angajezi un consultant sau sa aplici ce ai invatat la un curs?

Așa cum faci un lucru așa le faci pe toate. Așa cum te trezești dimineața, așa îți începi un proiect… așa cum iti gestionezi un proiect, asa iti gestionezi afacerea. Toate acestea au în spate strategii ale subconștientului care mențin situația așa cum este … pentru că ea nu poate să fie schimbată doar prin puterea voinței.

De ce nu e suficient sa angajezi un consultant? Dacă angajezi pe cineva care vine cu cele mai bune soluții și cu cele mai bune intenții și acel lucru nu corespunde tiparelor tale, vei sabota ceea ce te sfătuiește consultantul să faci ca să revin la tiparele tale. Asta o faci inconștient.
Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci schimbarea, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci. Adică, să înțelegi motivele subconștientului tău pentru care a creat acel comportament.

De ce funcționează Inspired Leaders Program?

Programul te susține să creezi noi circuite neuronale care îți dau posibilitatea de alegere și de a avea control asupra existenței tale. Altfel spus, programul îți dă posibilitatea să te surprinzi înainte de a alege un tipar și să poți să-ți pui întrebările: ce e tipar îmi servește cel mai bine în acest context? Ce tipar e potrivit pentru mine, acum? Ce vreau să fac cu adevărat?

Să-i oferi minții posibilitatea de a alege altfel decât din condiționările pe care le-a avut până atunci. Programul funcționează pentru că ai sa construiești noi circuite neuronale, îi dai creierului alternativa să aleagă, îți da putere de control asupra existenței tale. Mintea ta va avea alternative pe care să le ruleze în loc de comportamentul obișnuit.

Pe scurt, Inspired Entrepreneur Program îți redă puterea și libertatea de a alege varianta cea mai eficient pentru a-ți atinge țelul.

Programul

Programul este structurat în 4 Module care te vor aduce în punctul în care vei fi capabil să folosești cel mai eficient tipar de comportament pentru afacerea ta.

1. Diagnoză - descoperă ce tipare antreprenoriale ai

Rezultatul acestui modul este că devii conștient de tiparul tău. Înțelegi tiparul și vezi care sunt cauzele lui. Prin faptul că îl cunoști și îl înțelegi , începi să-l stăpânești.

Prima parte este despre diagnoză și înțelegerea tiparului pe care îl ai și pe care îl alegi preponderent. Aici vei descoperi dacă folosești tiparul corespunzător. Dacă apelezi la el atunci când îți servește cel mai mult sau îl folosești pentru că asta e varianta care îți convine cel mai mult – te ține în zona de confort – și vei descoperi ce să faci cu tiparele respective adică vei înțelege ce este în spatele alegerii tiparului și ce te-a dus ca tu să le folosești cu preferință față de altele. Vei vedea că tiparele nu sunt bune sau rele ci cel mai important este să vezi dacă folosești cel mai eficient tipar pentru rolul pe care-l ai în momentul respectiv companie.

Nu poți schimba ceea ce nu poți controla. Nu poți controla ceea ce nu cunoști. Ca să poți să faci o schimbare, trebuie să înțelegi de ce faci ceea ce faci. Adică, să înțelegi motivele subconștientului tău pentru care a creat acel comportament.

2. Schimba tiparul

Rezultatul acestui modul este ca vei avea alternative comportamentale care poți să le folosești în locul tiparul curent. Aceste alternative vor fi bine ancorate în mintea ta pentru că vor fi legate de valorile tale cele mai înalte.

Poți să schimbi tiparul dacă ești conștient de el și dacă dezvolți alte cai neuronale – alte alternative pentru minte ca sa reacționeze diferit.

Dacă tu folosești un tipar este pentru că ți-a servit la un moment dat și ca să îl poți înlocui, schimba sau să devii stăpân pe el și nu el pe tine ai nevoie să vezi clar în ce momente din viața ta a fost eficient.

În programul Inspired Entrepreneur Program vom merge în trecut în situațiile în care tu ai învățat/preluat acest tipar și vom dizolva acele contexte. Aici nu este vorba despre faptul că tiparul tău nu e bun, dar atâta vreme cât îl faci doar pe ăla înseamnă că nu ai putere de alegere asupra lui. Dacă îți dai voie sa dizolvi cauzele care au creat acele tipare o sa ai putere asupra lor și o sa poți alege conștient dacă vrei să-l folosești sau nu.

3. Dizolva tiparul vechi si pune tiparul nou la lucru

Rezultatul acestui modul este că îți dai voie să testezi alternativele comportamentale în viața reală. Îți iei angajament ferm pentru a le testa în viața ta ca să vezi care sunt cele mai eficiente strategii prin care poți duce comportamente diferite în concret.

Altfel spus cum pot face ca în situații în care în mod normal ai alege tiparul pe care îl ai, să alegi un alt tipar și să-l duci în concret în viața ta de zi cu zi.

Vei putea simți pe propria piele care sunt cele mai eficiente tipare pentru tine în funcție de challenge-urile pe care le ai în viața reală.

Îți vei da voie să acționezi diferit, să experimentezi, să vezi ce este cel mai eficient în situațiile respective. Îți vei trage propriile concluzii.

4. Învață cum să crești exponențial

Rezultatul acestui modul de creștere exponențială, este că vei ajunge să-ți imbogatesti mintea cu un palmares de tipare și comportamente pe care le vei putea folosi în funcție de situațiile în care te aflii. Acest lucru te va propulsa să ai rezultate exponențiale deoarece mintea ta a învățat să fie flexibilă și să poată lucra cu alte tipare, diferite de cele cu care mintea ta era setată.

Vei ajunge la măiestrie în domeniul tău de activitate deoarece vei învăța cum să preiei tipare de la personalități, mentori sau modele după care te ghidezi, care manifestă tiparul pe care tu îl vrei în viața ta. Vei vedea că și tu ai trăsăturile, tiparele pe care le admiri.

În felul acesta vei putea ajunge, cu business-ul tău la nivelul pe care ți-l dorești.

Mod de lucru…

Programul durează 8 săptămâni. Va fi o întâlnire în fiecare săptămână timp de 8 saptamani.

Vei primi în fiecare luni, miercuri și vineri un material video sau audio, plus niște fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei fi invitat să lucrezi zilnic un un partener din program, pentru ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: ”da, am sa fac după ce termin!”, și nu mai ajungi sa aplici ce ai învățat. Vei putea ajunge la LIBERTATE și CONTROL numai dacă faci cu adevărat aplicațiile și exercițiile.

Pe lângă aceasta, vom avea o întâlnire săptămânală în fiecare Luni, în care voi Răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

monica ion coaching 1 la 1

Programul cursului

Tema: Tell me about yourself…

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Diagnoza – identificare și înțelegere tipar

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Diagnoza – identificare și înțelegere tipar

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Schimbarea/ practică

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Practică/ Crestere exponentiala

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Crestere exponentiala

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Tema: Review & celebration

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

clienți
0
programe
0
ore de coaching
0
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

Ca sa poti sa faci o schimbare importantă, e nevoie să poți în primul rand sa iti dai seama care este rotita de hamster în care alergi. Toți suntem intr-una!
După ce o vezi, îți dai seama că poți sa alegi altceva.
Iar cand ieși din conditionarile tiparelor tale, îți dai voie sa fii cu adevărat liber să iti atingi potențialul.