Skip to content Skip to footer

Program Brain Remodeling for Men

Transformă frâna trecutului în accelerație ca să fii de neoprit

Ești de neclintit ca bărbat când trecutul nu îți mai cere tribut

Să le faci altora pe plac… e ca o gaură în barca cu care vrei să pleci în larg

Vâslele sunt bune, brațele puternice, dar cum rămâne cu apa?

Ești de neoprit ca bărbat când nu te mai subordonezi, pentru că puterea ta reală stă în a-ți onora promisiunea pe care ți-ai făcut-o ție și misiunii tale.

Lucruri care te-au deranjat sau lucrurile pe care le-ai admirat la ceilalți în trecut îți condiționează în prezent modul în care tu reacționezi și interactionezi cu lumea.

Dacă în trecutul tău au existat astfel de lucruri care te-au destabilizat, în special în copilăria ta, vei căuta să le eviți. Iar asta se va vedea în mod special în felul în care îți conduci afacerea, în felul în care relaționezi cu clienții, cu angajații tăi, dar și în felul în care relationezi cu familia

Spre exemplu, dacă ai avut un tată extrem de critic și dominant, iar pe tine această trăsătură a părintelui tău te-a făcut să suferi, vei duce și în business-ul tău durerea.

Vei fi prea blând cu oamenii din echipa ta și vei evita să le spui ce au de făcut, pentru că nu vei dori să fii ca tata. Vei ezita să iei măsuri dure și modul în care vei reacționa la lume va fi în așa fel încât să eviți cu orice preț acel lucru pe care l-a făcut tata cu tine.

La fel se întâmplă cu orice fel de condiționare de la primele persoane marcante ale copilăriei tale, mama și tata sau bunicul și bunica, acele persoane cu care ai crescut și care au avut cel mai mare impact asupra ta.

Al doilea lucru care poate să limiteze creșterea ta și capacitatea ta de a-ți asuma cu adevărat puterea ta reală și de a trăi pe calea ta sunt acele lucruri pe care le-ai admirat, în primul rând, la părinții tăi. 

Acestea te împiedică să fii cea mai bună variantă a ta, pentru că inevitabil vei dori să faci cum au făcut ei, să te ridici până la nivelul lor în loc să onorezi propriul tău fel de a face lucrurile.

Când ai persoane în admirație, vei deveni al doilea cel mai bun tată sau antreprenor, partener, coleg după persoana de la care preiei trăsătura respectivă, în loc să să onorezi felul unic în care să manifești trăsături cu care poți să servești.

Altfel spus, până nu îți echilibrezi relația cu trecutul, în special relația cu părinții, este foarte dificil să îți iei cu adevărat puterea în ceea ce privește manifestarea capacității tale mentale, financiare și profesionale, pentru că aceste 3 elemente sunt specific masculine.

Bărbatul este precum o stâncă peste care vin valuri ce o spală și, oricât ar fi de mari sau învolburate, această stâncă rămâne neclintită.

Stânca este un simbol pentru cine ești tu și misiunea ta, precum și pentru capacitatea ta de a sta pe calea ta fără să fii înmuiat sau deturnat într-o parte sau alta. 

Această deturnare uneori o fac, de fapt, femeile din viața ta prin tot felul de mijloace pe care le știm foarte bine. De la șantaj emoțional până la a te amenința sau a crea scandaluri.

Poți să conții femeia din viața ta în momentul în care nu mai ai probleme cu trecutul, pentru că soția sau partenera ta este în viața ta ca să-ți reamintească de acele lucruri din trecut pe care nu le-ai rezolvat.

O vei putea conține mai bine pe soția ta sau pe partenera ta dacă rezolvi problemele cu trecutul, iar soția sau partenera ta este doar un exemplu pentru toate persoanele care sunt în viața ta, inclusiv angajații tăi.

Iar aceasta este modalitatea în care poți manifesta în plan fizic mai mult din ceea ce-ți  dorești să obții, pentru că ești mai aliniat cu tine și cu calea ta.

brm3

Orice bărbat își dorește să fie stăpânul propriei sale vieți și să își manifeste potențialul pe deplin

Indiferent prin câte provocări ai trecut, poți fi de neoprit în a-ți împlini viziunea, iar puterea ta este pe măsură.

 

Te rog să citești în continuare ca să descoperi formula cu care poți să-ți recapeti puterea ta ca bărbat cu care mai apoi să accelezi în business.

Pe șosea sunt doar camioane la ora asta. E 4.00 AM iar tu conduci cu viteză pe centura orașului. Porțiunea asta lungă a drumului, plină de gropi și neluminată, te scoate din minți. Simți o presiune care îți apasă tâmplele, cu fiecare mașină de pe contrasens care trece pe lângă tine. Și trec din ce în ce mai multe, iar luminile farurilor parcă te amețesc.

Ești singur în mașina ta și te întorci spre casă. Acum realizezi, de fapt, că atunci când ai ales să deschizi businessul, nu ți-ai fi imaginat vreodată că tocmai tu, ca antreprenor, vei ajunge în situația să livrezi piese clienților tăi, noaptea. 

Ai plecat de ieri, de la ora 7 și până acum ai condus continuu, pentru că era urgent ca livrarea să ajungă în aceeași zi, în cealaltă parte a țării. Le-ai cerut-o mai întâi oamenilor tăi dar în final, pentru că i-ai văzut epuizați, ai hotărât să duci tu piesele, chiar dacă asta a însemnat să nu-ți vezi copiii și să nu dormi toată noaptea.

Ai vrea să oprești la o benzinarie să-ți iei o sticlă cu apă și o cafea, dar dacă faci asta, îți nu mai ai timp să ajungi la ședința de la 8. O oră îți rămâne în care să te schimbi, să îți săruți copiii în somn, apoi trebuie să te întorci la birou. 

Nu ți-e somn pentru că ești atât de furios și încărcat, încât nici nu-ți dai seama că apeși prea mult pedala de accelerație. Îți este extrem de sete și ai vrea să îți dezmorțești corpul, dar mai reziști până la următoarea oprire. Și cu cât înaintezi și viteza crește în bord, cu atât îți vin în minte problemele din business, care au ajuns să te macine.

Simți că ai ajuns la limita puterilor și că stresul ăsta e nedezlipit de tine, de cum deschizi ochii dimineața, în cursul zilei, până și noaptea în somn. Trăiești cu gândul că, fie că ai uitat să faci ceva, că mai e un telefon pe care ai omis să-l dai sau e ceva ce nu le-ai spus oamenilor să facă. În felul ăsta, uneori sunt nopți în care nu apuci să dormi deloc.

Nu te mai poți odihni pentru că ești numai cu gândul la probleme. Ai ajuns să nu-ți vezi copiii cum cresc, pentru că businessul te ține în focuri.

 

Aproape în fiecare zi te trezești cu această senzație că munca ți-a invadat viața. Indiferent unde ești sau cu cine ești, te gândești tot timpul la ce ai de făcut sau la ce nu ai făcut la birou, la masă când mănânci, când ești cu familia sau când ești la volan. 

Vezi cum o parte din oamenii tăi nu mai performează, pentru că sunt la fel de extenuați ca tine și din acest motiv ai ajuns să duci tu sarcinile lor pe umeri, ca să îi degrevezi.

Mai sunt și alții care nici măcar nu văd cât de mult te consumi. 

Ai vrea să știi cum să oprești vârtejul acesta care pare să nu aibă final pentru tine.

Nu mai știi cum să te aduni și să pui ordine în ce ai de făcut, pentru că presimți că imediat ce ajungi la birou, oamenii care nu știu ce au de făcut sau clienți cu urgențe așteaptă de la tine rezolvare.

Și, din nou, intri în acest iureș care ți se pare de neoprit….

Când apar tot felul de situații în care ai de ales între business și familie, cumva ești nevoit să faci un compromis care oricum nu te mulțumește.

Fie ai oameni în echipă pe care îi înțelegi când întâmpină dificultăți sau îi protejezi pentru că nu vrei să-i pierzi, clienți cu urgențe sau parteneri de business, care îți cer ajutorul, fie te ocupi de viziunea ta și obiectivele pe care ți le-ai stabilit.

Și de fiecare dată sari să rezolvi ce vine spre tine, chiar dacă asta îți dă peste cap prioritățile.

Așa ajungi să te enervezi instant pentru că iar faci ce vor alții și nu ce voiai tu. 

Ți-ai promis că vei reacționa altfel decât tatăl tău, că nu îți dezamăgești copiii sau soția, însă te regăsești în situații în care îți încalci cuvântul, ca să rezolvi ceva care “arde” și depinde numai de tine.

Te-ai săturat de acest frecuș și de rezolvat probleme pe ultima sută de metri ce nu îți lasă loc de întors pentru ce vrei tu, de fapt. 

Ai încredere în potențialul tău, dar când vezi că tot vin spre tine urgențele altora, ajungi să te îndoiești că poți să ai viața și rezultatele pe care ți le dorești cu adevărat. 

Și dacă se poate?

OPREȘTE-TE puțin! Nu trebuie să te mai învârți într-un cerc fără ieșire.

TU știi ce poți și știi unde te poate duce viziunea ta! 

Permite-mi să-ți spun că se poate să te desfășori pe deplin la nivelul maxim de putere. 

Pentru asta e nevoie să îți asumi PUTEREA reală asupra vieții tale și să faci tot ce poți ca să rămână a TA pentru totdeauna.

Dacă în viața ta ajungi să te ocupi mai mult de orice altceva decât de obiectivele tale

…e momentul să recunoști că, așa cum procedezi acum, nu vei ajunge acolo unde știi că ai putea.

Există o formulă specială prin care poți să fii cu adevărat stăpânul propriei tale vieți. Să faci ce vrei tu, nu să rămâi încătușat în tiparele preluate din familie sau de la alții, pentru că așa ai învățat că “trebuie”.

Când cedezi insistențelor venite de la alții, de fapt, repeți un tipar ca pe singurul mecanism de evitare a suferinței.

Legătura dintre tipar și modul în care reacționezi este că tiparul îți determină experiențele care se repetă, adică obișnuințele care te duc în aceleași aspecte pe care le-ai mai trăit în trecut. Cu cât ai exersat mai mult un anumit comportament pe o perioadă de ani de zile, acel mod în care reacționezi este atât de adânc înrădăcinat, încât nu mai știi cum e să alegi în mod conștient altfel.

Dacă observi că anumite situații s-au repetat, înseamnă că tu alegi același tipar care nu mai funcționează, care te ține blocat în cicluri care-ți aduc iar și iar aceleași experiențe, până înveți să-l transformi.

În orice relație vei răspunde urgențelor și solicitărilor după același tipar.

O experiența din trecutul tău pe care nu ai echilibrat-o va reproduce ciclic în prezentul tău  evenimente care se desfășoară după același scenariu din trecut. Practic, vei trece prin aceeași experiență în mod repetat până când o vindeci și o transformi.

În copilărie, în familie, ai învățat un model de comportament de la adulții relevanți în viața ta, cu toate fricile și temerile pe care le aveau în relația cu banii, siguranța unui viitor și relația cu familia.

Aceste experiențe au în comun un anumit tipar și exact ceea ce ți se repetă are la bază obișnuințe care te duc în aceleași povești pe care ți le spui în minte despre trecut.

Te rog să citești această pagină în continuare ca să afli care sunt acele schimbări care îți pot deschide calea spre a-ți asuma puterea și a transforma tiparele pe care le-ai preluat.

Tiparele pot să fie schimbate prin tehnici de remodelare ale creierului, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează.

Dacă ești aici, probabil că multe dintre metodele și modele de creștere pe care le-ai încercat și le-ai aplicat nu au dat rezultate pentru tine.

De ce funcționează Programul Brain Remodeling for Men?

Brain Remodeling for Men are ca scop să te susțină să-ți asumi cu adevărat puterea ta ca bărbat. E important să-ți spun faptul că am creat acest program pornind de la rădăcină, de la cauza cauzelor, adică de la tiparele pe care le-ai dobândit și le-ai învățat în copilărie.  

1. Identifică cauza cauzelor

Mergem la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime, problema va tot apărea, ca și o plantă pe care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci ea se reface.

2. Aplică Legile Universale

Din experiența mea cu peste 450 de antreprenori și manageri de top, precum și cu cei peste 300 de participanți la programele Brain Remodeling System, punerea în practică a acestor Legi Universale, are cel mai mare impact dintre toate metodele de transformare mentală pe care le cunosc. Sistemul de Legi Universale îți permite să obții schimbarea consistentă dinspre interior spre exterior, care rămâne și este sustenabilă în timp. Poți aplica Legile Universale atât în business, cât și în viața personală, ca să aduci schimbări semnificative în relația cu tine, cu clienții, cu angajații sau cu partenerul de viață, inclusiv cu copiii tăi, raportat la tiparele mentale și comportamentale pe care le ai.

3. Asigură o transformare reală și pentru totdeauna a tiparului tău

Nu va fi doar o senzație de ”un pic mai bine”, care dispare peste două săptămâni, ci vei știi cum să eviți acele percepții și reacții prin care businessul și relațiile se împotmolesc în același provocări.

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

clienți
0
programe
0
ore de coaching
0
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

De ce să parcurgi Programul
Brain Remodeling for men?

Am creat programului Brain Remodeling for men astfel încât, la finalul lui, să-ți asumi cu adevărat puterea ta deplină ca bărbat și să poți să spui că nimeni și nimic nu te poate deturna de pe calea ta pentru că:

➡️ești acel antreprenor care ia decizii rapid și cu fermitate, fără să mai facă altora pe plac cu întâietate;

➡️ești părintele perfect pentru copilul tău și partener de cuplu în felul tău unic, fără să te compari cu alții care par să aibă relații perfecte;

➡️ești acel bărbat care își manifestă pe deplin capacitățile mentale, financiare și profesionale și nu face compromisuri la ceea ce și-a propus;

➡️ești acel bărbat puternic și capabil să își susțină familia și echipa și, în același timp, să-și materializeze viziunea.

➡️ ai creat o viziune imbatabilă și ai certitudine că tot ce se întâmplă în jurul tău te susține să o atingi;

Contextul perfect nu va veni niciodată, pentru că nu există așa ceva! Eviți să iei anumite decizii cu impact pentru că ai mai multă durere decât plăcere asociată cu ideea de putere

Când observi că în mod frecvent ești nevoit să faci un compromis, să alegi între a rezolva urgența altcuiva și a nu îți respecta promisiunile față de tine, e posibil să te întrebi la un moment dat 👉 Cum ies din această capcană a situațiilor în care amân ce e important pentru mine?

Cum poți să faci cât mai mult din ceea ce vrei tu și cât mai puțin din ce vor alții?

Cum poți să ieși din această buclă în care spui DA urgențelor? și 

Cum poți să îți iei puterea înapoi asupra propriei vieți? 

Acestea sunt întrebările la care vreau să te susțin să îți găsești răspunsuri. 

Cele două puncte cu care te sabotezi în atingerea obiectivelor tale de business și financiare sunt tiparele preluate de la părinți și, pe de altă parte, toate acele momente în care ai făcut altora pe plac.  Acestea ți-au diluat puterea.

Și uneori ai nevoie de ajutor din afară ca să aduci transformări puternice în ambele puncte. Acesta este motivul pentru care doar 1% dintre companiile create au cu adevărat un impact extraordinar și își ating potențialul

Până când tu nu lucrezi la mindsetul tău ca antreprenor și mindsetul tău ca bărbat, lucrurile nu se schimbă de la sine în business.

Foarte mulți domni care conduc afaceri ajung să facă cu ei înșiși un compromis, încercând să corespundă așteptărilor din afară. Adesea fac lucrurile așa cum trebuie, pentru că nu vor să-și dezamăgească familia. Astfel, respectul pe care-l au față de sine scade, iar puterea de a lua decizii cu impact se diluează mult.

Faptul că te pui în situația în care ai de ales între două lucruri pe care ți le dorești are în spate mentalitatea de lipsă. Astfel, îți condiționezi mintea că nu le poți avea pe amândouă și tocmai acest mod de a gândi este cel care cultivă sărăcia.

Toate condiționările preluate în copilărie de la adulți relevanți pentru tine le reproduci ca experiențe

În copilărie probabil ai experimentat situații tensionate și neînțelegeri în relațiile din familie, care au dus la separarea părinților sau la suferința trăită sub ochii tăi de către persoane relevante pentru tine. 

Poate la un moment dat ți-ai judecat părinții pentru faptul că nu au făcut destul de mult și au rămas la un anumit nivel pe care l-ai considerat insuficient. Prin faptul că îi judeci pe o trăsătura manifești în viața ta aceeași trăsătură a lor.

Ca să nu îți învinovățești părinții e important să înțelegi cum îți creezi tu realitatea, iar dacă părinții tăi au programat în tine anumite comportamente în primii 6 ani de viață, nimeni nu te împiedică să schimbi acele programări

Când îți învinovățești părinții, te condamni să le repeți soarta pentru că tot ce judeci devii.

Dacă îi iubești pe părinții tăi și ești recunoscător pentru moștenirea pe care ți-au dat-o, în felul de a gândi, în felul de a simți, în felul de a interacționa cu banii și cu lumea, atunci ai cele mai mari șanse să-ți schimbi destinul. 

Dacă ai învățat în trecut că trebuie să muncești din greu ca să primești apreciere, acest lucru se va vedea în toate aspectele vieții tale: muncești din greu pentru sănătate, formă fizică, relație sau chiar afacere. În tiparul working hard creierul NU vede altă alternativă să ajunga la rezultate, decât prin multă muncă. 

Însă nu trebuie să plătești cu sănătatea ta sau cu cele mai importante relații pentru a câștiga mai mulți bani și, cu atât mai puțin, să muncești din greu ani la rând.

Tiparul “lucrez din greu pentru bani”  este unul dintre tiparele frecvent preluate din familie, mai ales dacă ai fost prezent în situațiile în care ai tăi au suferit, pentru că fie nu au avut suficienți bani, fie au pierdut bani sau doar i-ai auzit des vorbind despre bani în sens de lipsă.

Ai preluat acest tipar atunci când i-ai văzut pe părinți muncind din greu pentru tine ca să-ți ofere o educație mai bună decât cea pe care au primit-o ei și condiții mai bune decât au avut ei. De fiecare dată când te surprinzi motivând această muncă excesivă și dedicând-o copiilor tăi și educației lor, predai mai departe modelul de muncă excesivă.

Comportamentele și convingerile părinților nu le poți șterge din subconștient prin puterea voinței

Când  observi că ajungi să faci aceleași alegeri sau ai aceleași emoții ca ale părinților tăi, atunci preiau controlul programările din copilărie învățate în perioada de 0-6 ani, din ce a făcut mama și ce a făcut tata, dar nu doar la nivel de comportament ci și la nivel de mindset. 

Acea perioadă de învățare accelerată a fost necesară supraviețuirii și tot ce ai preluat de la adulți a fost ca să poți să supravietuiești fără ei, dacă ar fi fost nevoie.

Iar acele programe sunt adânc întipărite în subconștientul tău și reacționezi  pe baza lor, iar ele nu pot fi compensate prin educație în totalitate, nu pot fi compensate de a educația despre bani și nu pot fi compensate de puterea voinței. 

Este nevoie să lucrezi cu adevărat în profunzime ca să poți să le echilibrezi în subconștient.

 

Într-o situație în care consideri că cineva ți-a cauzat o experiență negativă, durerea deja există în tine. Plăcerea și durerea, pozitivul și negativul, fac parte în egală măsură din existența fiecărui om din lumea aceasta.

Modul în care înțelegi lumea și experiențele pe care le trăiești vin din percepțiile tale și interpretarea pe care tu le-o atribui.

Percepțiile sunt de fapt singurul lucru asupra căruia ai cu adevărat control.

Prin felul în care l-ai perceput pe tatăl tău, ți-ai creat o anumită viziunea despre tine. Dacă ai avut sentimente de admirație pentru tatăl tău și l-ai pus pe un piedestal, automat te vei compara cu modelul lui inteligență și sunt șanse mari să nu depășești nivelul realizărilor sale.

În schimb, dacă ai resentimente față de tatăl tău, acest lucru va impacta inclusiv relația ta de cuplu și relația ta cu copiii și angajații tăi prin tiparul resentimentelor tale. 

În situația în care ți-ai perceput tatăl ca fiind indisponibil emoțional și l-ai judecat pentru asta, același lucru îl vei reproduce și tu în toate relațiile tale din prezent, încercând să eviți să fii ca tata.

Cu cât mai mult vrei să îți atingi obiectivele, cu atât le îndepărtezi de tine.

Să vezi doar pozitivul unui lucru este una dintre cele mai mari capcane ce poate crea suferință în viața ta, pentru că încalcă Legile Universale. 

Ca să aduci în realitatea ta un obiectiv pe care ți-l dorești în business sau în plan personal, e foarte important să vezi că are beneficii și dezavantaje în egală măsură. 

Dacă simți că nu atingi acel nivel de performanță la care visezi, este pentru că ești mult prea „îndrăgostit” de obiectivele pe care ți le-ai stabilit. 

Când îți stabilești un obiectiv ambițios și vezi exclusiv avantajele lui pentru tine, în momentul în care îl vei atinge, intră în vigoare Legea Escalării Eristice. Este ca și cum forțezi ca obiectivul să se întâmple și cu cât mai mult vrei să atingi un obiectiv ideal, cu atât mai mult vei obține opusul lui în realitatea ta.

 

Teama de un eveniment va genera tocmai evenimentul de care te temi

 

Dacă ai tendința să spui că împlinirea acelui obiectiv îți va aduce doar plusuri, e nevoie să vezi unde vei avea dezavantajele lui, ca să-l vezi mai aproape de realitate. 

Asta înseamnă că îl aduci în obiectivitate. De departe poate părea perfect, dar varianta echilibrată este să îl vezi cu plusuri și minusuri.

Legea Escalării Eristice spune că, atunci când îți dorești doar pozitivul unei situații, vei primi rezistență și vei manifesta opusul, ca să aduci echilibrul în propriile percepții.

În același timp, această lege spune că teama de un eveniment va genera tocmai evenimentul de care te temi.

 

Suferința nevindecată este ca un ghimpe pe care-l ai înfipt în mână și îți organizezi toată viața, în așa fel încât să nu te mai doară rana unde a rămas ghimpele.

În momentul în care te întâlnești din nou și din nou cu aceeași durere provocată de o altă persoană, singura cale de vindecare este să treci prin acea durere, să o confrunți și să o transformi.

Ți-e teamă să mergi în durerea respectivă, pentru că ai tendința de a căuta plăcerea și a evita durerea, iar în momentul în care ești față în față cu o durere foarte mare fiecare părticică a corpului tău vrea să scape de acea durere și nu vrea să stea în ea.

Așa apare, de exemplu, obișnuința de a face altora pe plac, ca o formă de evitare a durerii asociate unei experiențe dureroase în copilărie.

Singurul motiv pentru care mintea vrea să treacă prin durerea respectivă ca s-o vindece este că în timp a durut suficient de mult.

Poți să ții ghimpele înfipt în braț foarte multă vreme, să-l tot ocolești și să te doară din când în când. De obicei, te doare când te atinge cineva în acel loc sau poți să alegi să scoți ghimpele și, odată cu el, să plece și durerea.

Scopul mai mare al durerii este să iubești experiențele care ti-au lăsat “ghimpi”  până ajungi să fii recunoscător pentru ele și să vezi că s-au întâmplat pentru tine.

De cele mai multe ori, dacă ți s-a întâmplat ceva ce te-a deranjat, sunt șanse mari ca aceeași experiență să se repete până înveți să o iubești. Atragi situații similare tocmai din dorința de a le evita, ca să înveți iubirea la nivelul acela și să crești la nivelul următor în care desigur vine o altă provocare.

Brain Remodeling Process

Pornesc de la ideea că îți creezi realitatea, prin felul în care gândești despre viață și despre lume. Modul în care gândești este singurul lucru asupra căruia ai control, în interacțiunea ta cu lumea fizică.  

Brain Remodeling Process este metodologia pe care am creat-o îmbinând principiile din neuroștiințe cu cele din Legile Universale și e pentru prima dată când sunt aplicate împreună în transformarea personală. 

Este un sistem unic ce aduce rezultate rapide în viața clienților, în mare parte antreprenori, pentru ca ei să obțină acele lucruri pe care și le doresc, concretizate în lumea și în viața lor.

Am ales Legile Universale pentru că sunt cele mai înalte legi și pentru că nimic nu poate exista în afara lor. Însăși existența în lumea noastră, de la microcosmos la macrocosmos, se manifestă după principiile acestor legi, iar asta face diferența în viteza și profunzimea cu care clienții obțin transformări în toate ariile vieții lor.

Brain Remodeling Process te susține să:

1.Îți identifici sistemul de priorități personale pe baza căruia iei absolut orice decizie.

2.Echilibrezi traume, dureri emoționale sau percepții extrem pozitive sau negative asupra oricărui eveniment din viața ta, astfel încât să nu se mai repete și să te dezechilibreze.

3.Înveți să găsești beneficiile pentru tine în orice situație și să vezi că, în raport cu valorile cele mai înalte, te susține să-ți îndeplinești obiectivele și nu este împotriva ta.

4.Înveți să te echilibrezi emoțional folosind ca instrument principiile Legile Universale și să îmbrățișezi orice provocare identificând beneficiile ei pentru tine;

5.Vei ști cum să iei decizii care să se materializeze și să-ți servească în orice arie a vieții tale dintr-un spațiu mental în care vezi că ai deja resursele necesare ca să-ți atingi obiectivele;

6.Vei simți că devii acel antreprenor/manager/părinte/partener în cuplu care nu doar inspiră, ci aduce o schimbare profundă în viața oamenilor din jurul său;

Clienții aleg Brain Remodeling System atunci când:

Au o problemă foarte dureroasă, cu miză mare, pentru care soluțiile pe care le-au încercat deja nu mai funcționează și au nevoie de o rezolvare rapidă, în câteva luni, nu de ani de terapie fără rezultate.

O parte din metodele pe care poate le-ai încercat și nu au dat roade:

Dacă ești aici, probabil ai testat deja o serie de tehnici sau cursuri care promit rezultate. Multe dintre ele te fac să depinzi de cineva din exterior, pentru că de cele mai multe ori nu le poți face singur sau cer o voință de fier, imposibil de susținut pe termen lung. 

9 din 10 metode de transformare nu dau rezultate pentru că nu respectă Legile Universale, adică îți spun adevărul doar pe jumătate. Îți vorbesc doar despre cum să te concentrezi pe plus, excluzând minusul, însă cele două nu pot exista separat ci se co-creează reciproc așa cum sunt ziua și noaptea.

Ce primești la achiziționarea programului Brain Remodeling for Men?

Programul se adresează exclusiv bărbaților care își doresc să crească business-ul pe care l-au construit, celor care simt că stagnează sau nu mai cresc în ritmul în care știu că au potențial, cât și bărbaților care au trăit experiențe precum divorț, faliment, pierderi consistente în business sau au ratat parteneriate importante.

Program Brain Remodeling for Men este primul nivel în a-ți echilibra trecutul și a te alinia cu tine însuți. Dacă vrei să-ți iei puterea înapoi din relația cu trecutul, ca să poți să fii de nestrămutat pe calea ta și să ai putere să-ți urmezi misiunea, indiferent ce se întâmplă, acest program este pentru tine.

Cuprinsul și Programul Cursului

➡️Programul se desfășoară pe parcursul a 8 săptămâni, în care ne vom întâlni online, timp de 2 ore și 30 minute.

➡️Vei avea acces în platforma programului, iar între întâlnirile săptămânale vei avea acces la exerciții practice de echilibrare a percepțiilor;

➡️ Îmi poți adresa întrebări direct în întâlniri sau pe grupul din care vei face parte;

De asemenea, poți să împărtășești orice provocare cu care te confrunți pe parcursul programului, atunci când dai de greu, precum și percepțiile pe care le ai după ce aplici principiile de lucru în viața ta.

Programul este structurat în 2 Module care te vor aduce în punctul în care vei putea să te menții pe calea ta și să-ți atingi obiectivele într-un ritm accelerat, fără să te mai abați într-o parte sau alta de ceea ce se întâmplă în jurul tău, oricât de urgent sau dramatic ar părea.

În primele 6 săptămâni vei lucra pe relația cu tata și pe relația cu mama și ne vom concentra pe a aduce la echilibru percepțiile dezechilibrate, trăsăturile admirate și judecate în relația cu modelul masculin și modelul feminin. De asemenea, în această etapă vei echilibra acele persoane pe care le ai în admirație și care sunt idealuri de neatins (tata, bunicul). Vei înțelege că atunci când compari realitatea cu un ideal, vei trăi o permanentă nemulțumire față de realitate. După această întâlnire vei știi cum să elimini acele “fantezii sociale” care împiedica manifestarea potențialului tău.

În ultimele 2 săptămani ale cursului vei lucra pe experiențele traumatice, acele experiențe care te-au marcat profund, indiferent în ce context au apărut ele.

Vei lucra la echilibrarea acelor dureri la care ai fost expus în familie de către adulții relevanți în viața ta, tata, mama sau bunicii.

 

Poate au fost momente de violență la care ai fost expus, poate sunt frici pe care le ai și care te împiedică să crești, poate sunt lucruri de care ți-e rușine din trecutul tău. 

Îți vei alege două teme importante pe care vei lucra în ultimele două săptămâni de curs.

 

Toate aceste lucruri care te trag în urmă și te împiedică să îti manifești potențialul și puterea de manifestare în lumea aceasta le vom echilibra în această etapă.

 

Acesta este tărâmul pe care poți să construiești apoi orice.

Dacă trecutul tău nu este în ordine, este băgat sub preș, când îți e lumea mai dragă, o să apară o problemă nerezolvată din trecut, care te va invita să mergi în momentul în care s-a petrecut și să o rezolvi.

Și în loc să te concentrezi pe a avea impact mai mare, vei fi cumva tributar trecutului și vei tot întoarce ca să rezolvi trecutul.

MOD DE LUCRU…

Programul durează 8 săptămâni și ne vom întâlni în fiecare săptămână.

Vei primi săptămânal materiale video sau audio, plus fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei putea să lucrezi zilnic cu un partener din program, ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: “da, am să fac după ce termin!…” și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. Îți vei putea transforma percepțiile asupra evenimentelor din trecut numai dacă faci cu adevărat exercițiile și aplicațiile.

Pe lângă acestea, în întâlnirea săptămânală, îți voi răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Pe scurt: vei dobândi acces la instrumente pe care le vei putea folosi în orice context viitor, fără ajutor din exterior, cu care să-ți transformi experiențele trecutului și să aduci în realitatea ta  manifestarea obiectivelor tale aliniate cu viziunea ta.

monica ion lucru clienti

Ce câștigi dacă parcurgi Programul Brain Remodeling for Men?

➡️ îți stăpânești emoțiile și poți să iei decizii cu impact, într-un mod ferm în relațiile de business și în familie;

➡️ onorezi felul tău unic de a fi părinte sau partener de cuplu, fără să te compari cu alți bărbați sau să reproduci tiparul părinților în relații;


➡️ îți manifești cu adevărat capacitățile tale mentale, financiare și profesionale fără să pendulezi sau să faci compromisuri când ești deturnat de la prioritățile tale;


➡️ îți creezi o viziune imbatabilă pe care știi cum să o comunici altora, astfel încât să-și dorească să te urmeze și să contribuie la împlinirea ei.


➡️ devii acel bărbat de neclintit precum o stâncă, ce are puterea deplină să își susțină familia și echipa și în același timp să-și materializeze viziunea.

Care sunt șansele să devii acel bărbat cu rădăcini atât de bine ancorate încât, oricât de mare ar fi o furtună, tu să rămâi neclintit?

Foarte mulți bărbați visează măreț.

Tiparul masculin în sine este despre acțiune și a se depăși pe sine însuși. El este caracterizat de a face, de mișcare și de a ocupa spațiu prin a-l cuceri. 

Energia masculină pătrunde, mișcă și acționează. La nivel de spirit și materie, masculinul este considerat ca fiind echivalentul spiritului, iar la nivelul celor  4 elemente,sunt elementele de aer și foc adică cele care sunt mai ușoare și înălțătoare. La nivelul religiilor, tiparul masculin este reprezentat de lux, de lumină care pătrunde, care penetrează.   


Tiparul de lucru masculin se caracterizează prin ordine, este plin, corespunde organelor pline din corp după medicina chineză, acționează asupra vieții și-și impune forța. Și, fiindcă se caracterizează prin această manifestare a forței, prin ea învinge natura, inamicii și concurența. Este simplu, monocrom, adică preferă simplitatea și spațiile goale, preferă să aibă lucruri cât de puține și cât mai puțin colorate, construiește, vânează, iese și se mișcă continuu.

Cum ar arăta viața ta, dacă nu te-ai mai compara cu un model din afară care are valori și experiențe de viață diferite de ale tale?

Dar cum arată realitatea ta? 

Cum ar arăta, de fapt, viața ta, fără teama de a pierde respectul sau aprecierea celor din jur când le spui NU, fără a te mai judeca sau a trăi cu sentimentul că nu meriți să trăiești viața la care visezi?

Cum ar arăta viața ta, dacă nu te-ai mai compara cu un model din afară care are valori și experiențe de viață diferite de ale tale?

Ai vrea să știi cum să te concentrezi pe viziunea ta fără să te lași înmuiat de conjuncturi speciale. Poți spune că ai trecut peste provocări și te-ai ridicat deasupra lor, însă dacă nu ai integrat acele experiențe dureroase din copilărie și nu ești recunoscător pentru ele, cu acele percepții dezechilibrate vei trăi aceleași situații și emoții în relațiile din prezent cât și în business, iar ele îți vor bloca potențialul

Așa că ai nevoie de puțin efort și câteva ore, timp de aproape 3 luni, în care să parcurgi complet exercițiile de echilibrare.

Poate cel mai important element legat de situațiile care se repetă este să înțelegi cum ți-ai co-creat situația respectivă, adică să înțelegi prin ce percepție ai creat în realitatea ta opusul a ceea ce ți-ai dorit.

Atâta vreme cât cauza pentru ceea ce se întâmplă o vezi doar în afara ta, în ceilalți, fără să o recunoști la tine, este imposibil să-ți iei puterea înapoi.

În momentul în care ți-ai asumat, fără vinovăție, cauza din tine și vezi clar percepția cu care ți-ai creat situația respectivă, în momentul acela jumătate din vindecare este făcută.

Îți promit că merită din plin să faci munca aceasta pentru tine și pentru familia ta, pentru copiii tăi și pentru acel vis măreț care te energizează.

*Programul garantează că în 3-6 luni de la începerea programului vei  crește impactul viziunii tale devenind acel bărbat de neoprit pe calea lui, dacă și numai dacă parcurgi exercițiile și aplicațiile corect și complet.

error: Content is protected !!