Webinar LIVE Gratuit

Cum să nu devii tu piedica în creșterea afacerii tale

Te-ai întrebat adesea cum reușește competiția ta să-și crească atât de mult business-ul în aceleași condiții de piață?

Webinarul are loc:

Vino la Webinar dacă vrei:

✅crești afacerea fără să te mai lași copleșit de aceleași probleme;

✅ Ca oamenii tăi să își asume responsabilitatea și să găsească soluții fără ca tu să-i urmărești constant;

✅ Ca echipa ta să funcționeze independent fără să dublezi numărul de oameni;

✅ Ca echipa ta să performeze fără să depindă doar de tine la orice decizie sau provocare;

✅ Să-ți conduci businessul și să investești cât mai puțin timp, în loc să muncești până la epuizare sau să sacrifici relațiile cu familia;

✅ Să găsești o nouă abordare cu care să crești accelerat afacerea.

✅ Să descoperi principalele mecanisme prin care îți sabotezi afacerea sau creșterea echipei;

✅ Să înțelegi ce sunt tiparele de conducere și cum se formează;

✅ Să știi care este descrierea celor mai frecvente tipare de conducere a unei afaceri – „the smart one”, „working hard”, „being nice” și „the directive”;

✅ Să înveți cum să folosești avantajele tiparului tău și cum să compensezi dezavantajele sale.

Înscrie-te și participă LIVE, ca să afli cum să nu devii tu piedica în creșterea afacerii tale și care sunt principalele mecanisme prin care îți sabotezi afacerea sau creșterea echipei.

Brain Remodeling Process

Pornesc de la ideea că îți creezi realitatea, prin felul în care gândești despre viață și despre lume. Modul în care gândești este singurul lucru asupra căruia ai control, în interacțiunea ta cu lumea fizică.  

Brain Remodeling Process este metodologia pe care am creat-o îmbinând principiile din neuroștiințe cu cele din Legile Universale și e pentru prima dată când sunt aplicate împreună în transformarea personală. 

Este un sistem unic ce aduce rezultate rapide în viața clienților, în mare parte antreprenori, pentru ca ei să obțină acele lucruri pe care și le doresc, concretizate în lumea și în viața lor.

Am ales Legile Universale pentru că sunt cele mai înalte legi și pentru că nimic nu poate exista în afara lor. Însăși existența în lumea noastră, de la microcosmos la macrocosmos, se manifestă după principiile acestor legi, iar asta face diferența în viteza și profunzimea cu care clienții obțin transformări în toate ariile vieții lor.

foto-monica-ion-1

Clienții aleg Brain Remodeling System atunci când:

Au o problemă foarte dureroasă, cu miză mare, pentru care soluțiile pe care le-au încercat deja nu mai funcționează și au nevoie de o rezolvare rapidă, în câteva luni, nu de ani de terapie fără rezultate.

O parte din metodele pe care poate le-ai încercat și nu au dat roade:

Dacă ești aici, probabil ai testat deja o serie de tehnici sau cursuri care promit rezultate. Multe dintre ele te fac să depinzi de cineva din exterior, pentru că de cele mai multe ori nu le poți face singur sau cer o voință de fier, imposibil de susținut pe termen lung. 

9 din 10 metode de transformare nu dau rezultate pentru că nu respectă Legile Universale, adică îți spun adevărul doar pe jumătate. Îți vorbesc doar despre cum să te concentrezi pe plus, excluzând minusul, însă cele două nu pot exista separat ci se co-creează reciproc așa cum sunt ziua și noaptea.

Te salut! Raluca Culda sunt.

  • Misiunea mea este să susțin oamenii să strălucească. Și am ales aria profesională a vieții pentru a-mi trăi această misiune.
  • Ce cred cu toată ființa mea este că piața muncii se schimbă. Rapid. Știu cu certitudine absolută că pot să traduc această schimbare în pași concreți, pentru tine.
  • Cum fac asta? Lucrez cu tot sufletul alături de tine, pentru a ne asigura că alegerile tale îți aduc o viață profesională împlinită.
  • Am formare în psihologie, consiliere familială și de cuplu, NLP și cercetări în domeniul psihogenealogiei îmi oferă o perspectiva unică și pluridimensională asupra vieții profesionale.
  • Expertiza mea de peste 16 ani în domeniul resurse umane, în rol de angajat, angajator și antreprenor, mă ajută să gândesc în strategii și planuri de acțiune.
  • Formarea în coaching systemic mi-a oferit o deschidere nouă referitoare la tipare comportamentale și Legi Universale, pe care le-am transpus în programe de coaching în carieră.

Înscrie-te și participă LIVE, ca să afli cum să nu devii tu piedica în creșterea afacerii tale și care sunt principalele mecanisme prin care îți sabotezi afacerea sau creșterea echipei.

Spune-le și prietenilor tăi despre webinarul
Cum să nu devii tu piedica în creșterea afacerii tale
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn