Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Wealth Process

Majoritatea oamenilor isi doresc independenta financiara. Problema este adesea ca valorile lor nu sunt aliniate cu acest obiectiv.

Practic, asta inseamna ca banii vor fi cheltuiti in ordinea valorilor, iar la final de luna ramane foarte putin sau nimic pentru contul de independenta financiara.
Apoi, din nou, la inceput de luna, apare intentia de a economisi, dar din nou, banii se duc in ordinea prioritatilor personale.

Exista doua componente de baza ale prosperitatii: other worth – cat de mult iti pasa de ceilalti, astfel incat sa doresti sa ii servesti si sa le rezolvi o problema, si self worth – cat de mult te apreciezi pe tine insuti, astfel incat sa ceri ceea ce meriti pentru serviciile pe care le-ai oferit.

Pentru ca mintea sa sustina comportamentele care favorizeaza prosperitatea, este nevoie ca in creier sa formezi circuite neuronale care cresc self worth si other worth, in egala masura.

Doar asa mintea vede oportunitatile de a servi, ce pot fi transformate in bani.

Beneficii

  • simti ca meriti si poti sa faci un schimb echitabil
  • ceri atat cat consideri ca merita serviciile tale
  • iti cresc semnificativ veniturile – se dubleaza sau chiar tripleaza
  • iti creste puterea de vanzare si negociere
  • observi oportunitatile si poti sa le transformi in businessuri

Structura programului*

  • Dizolvarea sentimentelor de vina si rusine. Ei sunt cei mai mari inamici ai prosperitatii. Aceste perceptii sunt precum niste programe mentale care iti spun ca nu meriti sa primesti.
  • Inchiderea buclelor legate de bani, datorii neinchise. Acestea iti permit sa vezi ca exista un echilibru perfect si ca in fiecare situatie a avut loc un schimb echitabil, in valorile tale si ale persoanei cu care ai avut schimbul.
  • Cum sa faci un schimb echitabil – te invata cum sa ceri suma corecta pentru serviciile pe care le oferi, fara sa simti retineri sau teama.
  • Cresterea banilor ca valoare. Permite sa remarci oportunitatile si sa le transformi in bani. Determina cresterea imediata a veniturilor.

* Programul garanteaza rezultate daca fiecare etapa este parcursa corect si complet.

Ce face programul:

aduce banii in valorile unei persoane si elimina blocajele emotionale ce impiedica manifestarea prosperitatii.

Perfect pentru:

antreprenori, soloprenori, manageri si oameni de vanzari cu experienta.

Durata programului:

3 luni**

** Programul este usor adaptat in functie de situatia specifica a fiecarui client, timpul petrecut in fiecare dintre etape poate sa varieze.