Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Soulmate Process

Motivul principal pentru care nu ti-ai gasit pana acum sufletul pereche este pentru ca, undeva in subconstient, ai asociata mai multa durere decat placere legat de a avea un partener de viata alaturi de tine. Este posibil ca aceasta perceptie a subconstientului sa fie data de experienta proprii sau de ceea ce ai vazut in copilarie.

Din cauza ca ai perceptia ca ceva lipseste, cand apare o oportunitate pentru un posibil partener, vei face prea multi pasi inspre celalt si sunt sanse mari ca vei grabi lucrurile. Iar celalt se sperie, i se pare prea mult dintr-o data si pentru ca va primi prea usor ceea ce isi doreste, probabil ca va pleca mult mai repede decat ti-ai dori…

Legea escalarii eristice explica foarte bine ce se intampla in acest caz. Legea escalarii eristice, care isi are originea in matematica si in teoria haosului, spune ca, cu cat iti doresti mai tare ceva, cu atat vei obtine mai mult opsusul. Cu cat impingi mai mult, cu atat mai multa rezistenta vei primi.

Astfel, deschiderea ta, dorinta ta puternica de a avea o relatie si faptul ca esti dispus sa faci tot, vor alunga de fapt posibilul partener.

Dar cum iesi din aceasta bucla?

Beneficii

  • iti vei gasi sufletul pereche, partenerul ideal de viata, in 3-6 luni de la inceperea programului
  • vei elimina convingerile nesuportive din subconstient care te-au impiedicat sa gasesti partenerul ideal de viata
  • vei gasi pe cineva care sa te sustina cu adevarat in ce este important pentru tine
  • vei iesi din zona dezideratelor sociale si vei avea acel partener care chiar ti se potriveste, nu cel pe care il vor parintii sau altcineva pentru tine

Structura programului*

  • Identificarea trasaturilor partenerului ideal.
  • Constientizarea faptului ca nimic nu lipseste si ca ai partenerul ideal in viata, in alta forma…
  • Transformarea perceptiei trecutului – manifestarea sufletului pereche de-a lungul vietii si cum ti-a servit in valorile tale cele mai inalte.
  • Dizolvarea amintirilor negative si dureroase legate de a avea un partener.
  • Eliminarea fanteziilor sociale care impiedica manifestarea sufletului pereche.

Ce face programul:

iti permite gasirea partenerului ideal de viata, prin eliminarea obstacolelor subconstiente care au impiedicat manifestarea lui.

Perfect pentru:

persoane de orice varsta care sunt in cautarea sufletului pereche.

Durata programului:

3 luni**

** Programul este usor adaptat in functie de situatia specifica a fiecarui client, timpul petrecut in fiecare dintre etape poate sa varieze.