Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

The Personal Mission Process

Uneori ajungi intr-un moment in care simti ca le-ai bifat pe toate si totusi nu te simti implinit sau fericit. Uneori poate ajungi sa te intrebi care este calea ta, sau despre ce este cu adevarat viata ta. Poate ca te simti gol si te intrebi ce sens are viata.

Fiecare din noi e invatat de mic cum ar trebui sa isi traiasca viata si ce ar trebui sa ii aduca fericirea. Problema este ca nu toata lumea e implinita de aceleasi lucruri. Pentru unii familia aduce implinire, pentru altii munca sau firma, pentru altii banii etc.

Iar in avalansa aceasta de informatii, poti sa fii luat de val si sa uiti ce e cu adevarat important pentru tine, care este calea ta, siajungi sa faci ceea ce este asteptat de la tine, pana nu iti mai amintesti ce iti aducea cu adevarat implinire.

Acest lucru se intampla foarte des, din cauza subordonarii fata de anumite figuri autoritare, de exemplu tata, care e avocat si te incurajeaza si pe tine sa fii avocat, sau mama, care e centrata pe familie, si te invata ca a avea o familie fericita e cel mai important lucru. Nimic gresit in asta, doar ca maretia ta ajunge sa fie umbrita de ceea ce se asteapta de la tine.

Fiecare persoana a venit pe pamant sa isi implineasca potentialul, sa imbogateasca viata proprie si a altora cu acest potential si sa isi traiasca misiunea divina.

Beneficii

  • aduce claritate in viata personala si profesionala
  • transforma problemele din prezent si trecut intr-o cale clara catre misiunea personala
  • te ajuta sa descoperi sau redescoperi misiunea personala si sa te conectezi cu ea
  • vei descoperi „pentru ce esti facut” si vei avea puterea sa faci transformarile pe care le doresti, fara teama de a supara pe cineva important pentru tine

Structura programului*

  • identificarea valorilor si prioritatilor personale in prezent
  • identificarea misiunii personale de-a lungul vietii, cum s-a transformat si s-a imbogatit in timp, din copilarie pana in prezent
  • eliminarea blocajelor legate de manifestarea potentialului tau
  • echilibrarea perceptiilor legate de autoritatea care impiedica asumarea misiunii personale
  • cresterea increderii in tine si gasirea sursei de energie ca sa faci trecerea spre a trai misiunea personala

conectarea cu misiunea divina si pregatirea planului de actiune, pentru a-ti trai misiunea

Ce face programul:

te ajuta sa descoperi misiunea ta, te (re)conecteaza cu ea si iti da energia necesara sa faci schimbarile pe care le vrei, ca sa iti implinesti misiunea.

Perfect pentru:

antreprenori care au pierdut flacara pentru business, orice persoana care isi cauta calea, persoanele care simt ca nu si-au manifestat potentialul, persoanele care sunt in pragul unei transformari existentiale.

Durata programului:

3 luni**

** Programul este usor adaptat in functie de situatia specifica a fiecarui client, timpul petrecut in fiecare dintre etape poate sa varieze.