Program The Soulmate Process

Transformă amintirile care dor în recunoștință ca să faci loc acelui suflet pereche, pe care îl aștepți de-o viață

O relație împlinită este o alegere conștientă pe care partenerii o fac în fiecare zi

Partenerul tău vine în viața ta atunci când iubești la tine
și la ceilalți tot ce ți-a provocat suferință

O relație nu este despre a suferi ci despre a te împlini

Nu trebuie să mai aștepți până la bătrânețe sufletul pereche. Poți să îi accelerezi apariția echilibrând durerile din trecut

Singurătatea a devenit singurul mecanism de evitare a suferinței

Partenerii pe care i-ai avut și dinamica relațiilor tale au urmat același tipar pe care l-ai recreat din nou și din nou, până când ai decis că singurătatea este singurul mecanism care te protejează de suferință.

Legătura dintre tipar și modul în care reacționezi, este că tiparul îți determină experiențele care se repetă, adică obișnuințele care te duc în aceleași aspecte pe care le-ai mai trăit în trecut. Cu cât ai exersat mai mult un anumit comportament în relațiile de cuplu, pe o perioadă de ani de zile, acel mod în care reacționezi este atât de adânc înrădăcinat, încât nu mai știi cum e să alegi în mod conștient, altfel.

Dacă observi că anumite situații sau tipare de parteneri s-au repetat, înseamnă că tu alegi același tipar care nu mai funcționează, care te ține blocat în cicluri care-ți aduc iar și iar aceleași experiențe, până înveți să-l transformi.

În orice relație de cuplu vei atrage același tipar al partenerului.

O experiența din trecutul tău pe care nu ai echilibrat-o, va reproduce ciclic în prezentul tău,  evenimente care se desfășoară după același scenariu din trecut. Practic vei trece prin aceeași experiență în mod repetat, până când o vindeci și o transformi.

În copilărie, în familie, ai învățat un model de comportament al mamei, cu toate fricile si temerile pe care le avea în relație cu tata.

Tiparele pot să fie schimbate, prin tehnici de remodelare ale creierului, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează.

Dacă ești aici, probabil că după mai multe relații eșuate, ai renunțat să-ți mai cauți jumătatea pentru că ai întâlnit parteneri care îți ating aceleași răni nevindecate din trecut…

Suferința apare uneori și din faptul că te-ai comparat cu alții din jurul tău, care au o relație minunată ce pare aproape perfectă în viața lor. 

Cu cât mai mult îți dorești și tu acest lucru, cu atât mai mult simți că te îndepărtezi de el și trăiești cu sentimentul de frustrare pentru fiecare moment în care acel partener la care visezi, întârzie să apară

Când vezi la alții că se poate, strângi din dinți, uneori înghiți în sec, alteori te înfurii dar în adâncul tău, știi că ai nevoie să gândești diferit ca să-ți schimbi realitatea.

Singurul lucru care stă cu adevărat în controlul tău, este felul în care gândești și percepțiile tale. 

Stiu, o să-mi spui: „Bine Monica, dar ce pot să mai fac când le-am facut pe toate?

Foarte multe doamne, îmi povestesc cu mâhnire faptul că li se repetă situații similare.

O clientă întâlnește de fiecare dată aceeași tipologie de bărbat, indisponibil emoțional.

O altă doamnă nu reușește să mențină pe termen lung relația pe care și-o dorește.

Unei alte cunoștințe i s-a întâmplat să fie înșelată de multe ori, deși și-a promis că nu i se va mai repeta așa ceva.

Altcineva foarte drag mie, mi-a povestit ca întâlnește bărbați agresivi, care inițial par echilibrați și au un temperament calm si linistit. În urma primelor conflicte din relație, devin irascibili, intimidează emoțional și uneori merg mai departe de atât.

Aceste experiențe au în comun un anumit tipar și exact ceea ce ți se repetă, are la bază obișnuințe care te duc în aceleași povești pe care ți le spui în minte, despre trecut și durere.

Te rog să citești această pagină în continuare ca să afli care sunt acele schimbări care îi pot deschide ușa sufletului tău pereche și îl pot invita să rămână alături de tine pentru totdeauna.

Oricine își dorește să găsească jumătatea perfectă
și să trăiască împlinit alături de ea

Indiferent prin câte relații eșuate a trecut înainte

E pentru prima dată când ajungi într-o astfel de cafenea. Imagini cu vedete rock sunt agățate pe toți pereții din interior. Nu ești fan al genului dar recunoști câteva personalități.

O domnișoară îmbrăcată în chelner, la vreo 25 de ani, vă spune că sunt locuri la etaj însă în 15 minute, locația se închide. E timp pentru un cappuccino și în timp ce privești portretele celebre, unul dintre ele îți atrage atenția, așa că îl întrebi pe domnul care te-a invitat la întâlnire, dacă îl recunoaște.

Reacția și răspunsul lui le primești ca și când tu nu trăiești pe lumea asta. Dintr-o dată te faci „mică” și ai vrea să ceri nota și să pleci mai repede de acolo.

Ar fi o pierdere de vreme să intri în polemici pe subiectul asta, însă felul în care a reacționat, a declanșat în tine instant o stare de neliniște. Ai senzația că vorbele lui parcă te amenință, până când ajungi să pleci capul și simți că ceea ce ai spus mai devreme a fost atât de nepotrivit.

Imaginația ta merge mai departe de atât și îți închipui că, cel mai probabil în alte situații, reacția lui va fi și mai puternică. Tu tocmai de reacțiile acestea care te amenință, ai fugit atâția ani, așa că în mintea ta ai pus deja punct acestei întâlniri, cu gândul că vei avea grijă să te protejezi de a doua.

Sentimentul acesta prin care te simți profund amenințată de reacțiile unui bărbat, l-ai trăit aproape în fiecare relație de până acum.

Dimineața când pleci spre serviciu, vezi în lift vecini care pleacă împreună, soț și soție. Chiar dacă sunt casatoriti de mulți ani iar copiii lor sunt la liceu, au o sclipire faină în ochi cu care se uită unul pe altul. Când îi privești, te întrebi adesea care e secretul lor și ce au făcut ca să se găsească unul pe altul și să rămână împreună? Oare doar au avut noroc sau e ceva ce ție îți scapă?

Asta te întrebi când vezi un cuplu unde o flacără vie arde parcă necontenit între el și ea, de fiecare dată când îi zărești în mașină sorbindu-și privirile la semafor, consultandu-se cu zambetul pe buze la cumpărături, așezați la masă în cafenea uitându-se unul în ochii celuilalt sau plimbându-se de mână în parc, chiar dacă au peste 40 de ani. 

Cel mai greu e de sărbători și în concedii pentru că atunci parcă iese și mai tare la suprafață golul pe care îl simți în viața ta, după un om cu care să împarți momentele acelea unice de bucurie. 

Adesea se transformă pentru tine în cele mai triste și apăsătoare clipe pentru că atunci îți dorești să ai ceea vezi în jurul tău, o jumătate care să-ți fie alături, cu care să trăiești viața asa cum e, cu bune și cu rele.  

Cineva cu care să vorbești despre îngrijorări și reușite, cineva cu care să împarți responsabilitățile, cineva care să te asculte și să te iubească așa cum ești, fără să-și ceară în schimb mai mult decât poți să-i oferi. 

Cineva care să te ia de mână, să meargă alături de tine, indiferent cum va fi viața. 

Să găsești pe cineva care să-ți ofere un loc de sprijin pe umărul său, pare o misiune imposibilă pentru că oricât ai căutat o astfel de persoană, ai dat fie peste parteneri indisponibili emoțional, fie căsătoriți, fie care nu vor să aibă o relație, nu vor bătăi de cap sau obligații în plus.

Ai încercat de atâtea ori încât ți-a ajuns și uneori ai făcut și compromisuri mulțumindu-te cu firimituri de atenție, așteptând un semn care nu mai venea, crezând că dacă vei lăsa de la tine și vei renunța de tot la așteptări, relația va funcționa. 

Dar nu a fost așa și mai mult te-ai închis în tine și ți-ai întărit ideea că relațiile sunt prea complicate și că sufletul tău pereche e atât de departe, încât răbdarea ta s-a terminat. Te-ai săturat să-l mai aștepți și să te tot întrebi când o să apară la orizont.

Parcă te ocolesc petrecerile de orice fel și nimeni nu te mai invită la evenimente așa cum se întâmpla mai demult și dacă totuși se întâmplă, te simți atât de stingher pentru că trebuie să explici de ce ești încă singură după atâția ani

 

Simți un soi de vinovăție că nu ți-ai refăcut viața așa că uneori preferi să eviți orice context care te provoacă să te justifici.

Iar cand te reîntâlnești cu persoane pe care le cunoști de mulți ani, de fiecare dată încearcă să te încurajeze să ieși mai mult în oraș sau iau inițiativa să te pună în legătură cu cineva care e singur la fel ca tine. Ai încercat și calea aceasta, dar pentru tine, pare că toate drumurile către partenerul perfect, sunt sortite eșecului.

Alteori ai intrat în relații cu așteptarea că în timp, lucrurile se vor așeza și ușor ușor persoana care îți plăcea oarecum se va schimba însă nu a fost așa. 

Oridecâte ori ai ignorat o vorbă care te-a durut, un gest care nu ți-a plăcut, un apel care nu s-a întors sau o privire care nu era pentru tine, lucrurile au luat-o pe o direcție care inevitabil a dus la despărtire și multă suferință

Atât de multă suferință, până într-o zi când ai renunțat să mai crezi că merită efortul de a căuta, de a mai spera că există acolo cineva perfect pentru tine. Ai renunțat să mai crezi că se poate cu adevărat și nu mai ești dispusă să-ți pui sufletul pe tavă într-o relație și uneori poate chiar ți-ai spus că e mai simplă singurătatea, pentru că doare mai puțin. Ai învățat să trăiești cu ea până când te-ai obișnuit și nu știi cum mai e altfel..

Ți-ai spus asta de atâtea ori, poate zi după zi, până când te-ai convins că așa va fi de acum încolo viața. Ai ajuns să te complaci și să te mulțumești în a trăi viața cu jumătate de măsură iar pentru tine nu se mai poate altfel… 

Și dacă se poate?

Permite-mi să-ți spun că se poate și poți să aduci jumătatea perfectă în viața ta, indiferent de vârsta pe care o ai acum și de cât de dureroase au fost experiențele trecutului.

De ce funcționează Programul The Soulmate Process?

E important să-ți spun faptul că am creat acest program pornind de la rădăcină, de la cauza cauzelor, adică de la tiparele pe care le-ai dobândit și le-ai învățat în copilărie.  

1. Identifică cauza cauzelor.

Merge la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime, problema va tot apărea, ca și o plantă care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci, ea se reface.

2. Aplică Legile Universale.

3. Asigură o transformare reală și pentru totdeauna a tiparului tău

Nu va fi doar o senzație de „un pic mai bine”, care dispare peste două săptămâni ci vrei știi cum să eviți acele percepții și reacții prin care relația se împotmolește în același provocări.

monica-ion-foto-2

Te salut! Monica Ion sunt.

  • Misiunea mea este să aduc Legile Universale, în fiecare casă din România, prin munca mea, iar oamenii cu care lucrez, familiile lor și persoanele care conteaza pentru ei, să aibă o viață împlinită;
  • Sunt expert în remodelarea creierului și am lucrat cu peste 450 antreprenori de pe 3 continente în peste 10.000 de ore de ședințe pentru: ai ajuta să-și rezolve cele mai mari provocări, să depășească nivelul de platou pe care l-au atins, să își atingă obiectivele îndrăznețe, să își definească misiunea și să construiască ceva fabulos în fiecare arie din viața lor.
  • Susțin oamenii să își atingă visele sau să depășească probleme majore pe care le au, prin echilibrare emoțională. Am lucrat cu persoane care sufereau de psihoză, depresie, dependențe, anxietate, schizofrenie și le-am susținut să treacă peste traume mari (avort, viol, abuzuri sexuale, incest);
  • Iubesc să văd cum oamenii au creșteri exponențiale în viața lor și am lucrat cu  persoane care făceau business ca să-i facă pe părinți mândri sau să-și mulțumească partenerul de viață, apoi și-au schimbat sau și-au îmbrățișat cariera pe care o voiau cu adevărat;
  • În esență, te susțin să dobândești noi moduri de gândire, care îți servesc în atingerea obiectivelor și care te ajuta să transformi mai repete acele tiparele care și-au atins limita;
  • Vreau să te asist în procesul de eliberare de acele povești care te țin pe loc și să ajungi să-ți dai voie să fii tu însuți în toate relațiile din viața ta.
  • Metodele pe care le folosesc, se concentrează pe identificarea valorilor și aplicarea Legilor Universale în procesul de remodelare a minții, astfel încât să poți obține singur rezultate, în toate cele 7 arii ale vieții tale.
foto-monica-ion-1

De ce să parcurgi Programul
The Soulmate Process?

Eviți o relație pentru că ai mai multă durere decât plăcere asociată cu ideea de relație

Vreau să-ți spun că TU ești un întreg și la nivelul sufletului nu ai nevoie de o relație.

Legea Transformării care se mai numește și Legea unului și a mai multora, spune că nimic nu lipsește cu adevărat din viața ta. În spațiul tău ai tot ce îți trebuie întotdeauna, numai să vezi forma în care ai acele lucruri pe care le consideri lipsă. Spui că lipsește ceva, în momentul în care compari ceea ce ai cu o anumită formă de care ești atașat. 

Când te detașezi de forma respectivă și alegi să vezi cum acel lucru este prezent și vezi cum îți servește forma respectivă, ești eliberat de jocul pierderii și al câștigului și trăiești jocul Transformării. Cu ajutorul acestei percepții, vezi că de fapt poți să-ți stăpânești destinul pentru că observi că lucrurile se transformă de fiecare dată pentru tine.

Ceea ce vreau să spun, este că ai relația de cuplu cu o persoană „delegată” către mai multe persoane, nu sub forma de 1, pentru că sub forma de 1, ai mai multă durere decât plăcere asociată cu relația. 

Atunci când ai avut relația cu un partener sub formă de 1 în viața ta și acea persoană dispare sau o pierzi pentru un motiv sau altul, reapare sub formă de mai mulți prin faptul că toate trăsăturile persoanei pe care ai pierdut-o, vor fi preluate și manifestate față de tine, de către mai multe persoane

Pentru că nu există antrenament în a recunoaște această altă formă în care ai partenerul ce consideri îți lipsește, mintea înregistrează doar pierderea. Forma în care ai lucrurile din viața ta se întâmplă pentru tine și îți servește în cel mai eficient mod ție, în valorile tale cele mai înalte.

Condiționările preluate în copilărie de la adulți relevanți pentru tine, sunt o altă asociere a suferinței cu ideea de relație și le-ai reprodus ca experiențe

În copilărie probabil ai experimentat situații tensionate și neînțelegeri în relațiile din familie, care au dus la separarea părinților sau la suferința trăită sub ochii tăi de către persoane relevante pentru tine. Poate la un moment dat ți-ai judecat părinții pentru faptul că nu erau capabili să discute și să găsească o cale de a-și salva relația și familia.  

Cu această experiență din copilărie, preluând condiționările relației de cuplu dintre mama și tata, ai reprodus aceeași dinamică în relația cu  partenerul de cuplu pană ai ajuns la separare

Prin judecată pe o trăsătura a părinților, ai creat aceeași experiență în viața sa.

Echilibrarea se face atunci când înțelegi că separarea din relația ta s-a întâmplat pentru tine, ca tu să poți să-ți vindeci rana și să transformi percepția durerii în recunoștință.

Dacă în copilărie ai observat că mama era cea care susținea familia, avea cele mai multe responsabilități, gestiona banii și lua decizii iar uneori o vedeai că îl contrazice pe tatăl tău, avand acest model în copilărie, ca să supraviețuiești a fost nevoie să devii puternică și independentă.

Când ai ajuns la maturitate, ai avut control asupra propriilor decizii însă prin percepția că mama a fost puternică și tata era mai puțin capabil să gestioneze sarcinile din familie, ai întâlnit în relația ta de cuplu, aceeași tipologie de bărbat.

Ai perceput că partenerul tău este indisponibil emoțional și nu se ridică la nivelul capacităților tale până când la un moment dat ai pus punct relației dintre voi. 

Din acel moment te surprinzi trăind zi de zi cu sentimentul că îți lipsește ceva ce toți din jurul tău au și de aici simți că uneori persoane din prezent pe care le întâlnești capătă alte proporții, care nu fac altceva decât să îți răscolească rănile din trecut.

Nu mai trebuie să te străduiești să ascunzi acele răni și să plătești cu alte relații complicate. E timpul să le transformi într-o binecuvântare pentru tine.

Într-o situație în care consideri că cineva ți-a cauzat o experiență negativă, durerea deja există în tine. Este foarte greu să te poți proteja de durere. Plăcerea și durerea, pozitivul și negativul, fac parte în egală măsură din existența fiecărui om din lumea aceasta.

Modul în care înțelegi lumea și experiențele pe care le trăiești, vin din percepțiile tale și interpretarea pe care tu le-o atribui. Percepțiile sunt de fapt singurul lucru asupra căruia ai cu adevărat control.

Prin felul în care l-ai perceput pe tatăl tău, ți-ai creat o anumită viziunea despre tine, ca femeie. Dacă ai avut sentimente de admirație pentru tatăl tău și l-ai pus pe un piedestal, automat vei îți vei compara partenerul cu modelul lui inteligență și sunt șanse mici ca oricine altcineva să se ridice la nivelul acestor așteptări.

În schimb, dacă simți resentimente față de tatăl tău, acest lucru va impacta legătura cu orice bărbat, pentru că vei aduce în relația ta de cuplu, tiparul resentimentelor tale. 

În situația în care ți-ai perceput tatăl ca fiind indisponibil emoțional, vei atrage un partener de viață cu un tipar identic, vei percepe același lucru în fiecare relația din prezent.

Cu cât vrei mai mult să ai o relație, cu atât o îndepărtezi mai mult de tine.

Legea Escalării Eristice spune că atunci când îți dorești doar pozitivul unei situații, vei primi rezistență și vei manifesta opusul, ca să aduci echilibrul în propriile percepții.

În același timp această lege spune că teama de un eveniment va genera tocmai evenimentul de care te temi, iar dacă extinzi această lege la nivelul dorinței de a avea o relație, înseamnă că o îndepărtezi de tine atunci când ți-o dorești foarte mult și ești atașată de ideea că următoarea relație îți va aduce doar beneficii, fără dezavantaje. 

Durerea nevindecată este ca un ghimpe pe care-l ai înfipt în braț și îți organizezi toată viața, în așa fel încât să nu mai atingi ghimpele respectiv.

În momentul în care te întâlnești din nou și din nou cu aceeași durere provocată de o altă persoană, singura cale de vindecare, este să treci prin acea durere, să o confrunți și să o transformi.

Ți-e teamă să mergi în durerea respectivă pentru că ai tendința de a căuta plăcerea și a evita durerea iar în momentul în care ești față în față cu o durere foarte mare, fiecare părticică a corpului tău vrea să scape de acea durere și nu vrea să stea în ea.

Așa apare obișnuința de a trăi în singurătate, ca o formă de evitare a durerii asociate unei experiențe dureroase în cuplu.

Singurul motiv pentru care mintea vrea să treacă prin durerea respectivă ca s-o vindece, este că în timp a durut suficient de mult, ca un ghimpe înfipt în braț pe care îl poți cu tine permanent, peste tot pe unde mergi.

Poți să ții ghimpele înfipt în braț foarte multă vreme, să-l tot ocolești și să te doară din când în când. De obicei te doare când te lovești, când te atinge cineva în acel loc, când te îmbraci cu o rochie mai strâmtă sau poți să alegi să scoți ghimpele și odată cu el să iasă și durerea.

Scopul mai mare al durerii este să iubești experiențele care ti-au lăsat „ghimpi” pană ajungi să fii recunoscător pentru el și să vezi că s-au întâmplat pentru tine.

Îți organizezi viața astfel încât să dormi într-un anumit fel, să porți sau să nu porți anumite haine, să fii în acele feluri în care, ghimpele să nu te doară.

În toate relațiile tale, cineva care te atinge pe ghimpe, îl vei trata ca fiind o persoană care aduce durere, o vei ocoli în timp ce el nu are nicio vină. Este de fapt această rană pe care tu o duci deschisă cu tine și care își spune cuvântul.

Din punct de vedere al relațiilor, poți să atragi un partener, care este de cele mai multe ori persoana care îți atinge din nou rănile pe care le ai, scopul fiind acela de le vindeca.

Prin faptul că vrei să eviți durerea, intervine Legea Escalarii Eristice și vei atrage tocmai acele persoane care îți adâncesc rana sau o redeschid și te provoacă iar și iar până când te te duci înapoi la ea ca să o vindeci.

De cele mai multe ori dacă ți s-a întâmplat o durere, sunt șanse mari ca aceeași experiență să se repete până înveți să o iubești.

Atragi situații similare tocmai din dorința de a le evita, ca să înveți iubirea la nivelul acela și să transcenzi la nivelul următor în care desigur vine o altă provocare.

Cu cât ești mai atașată de un anumit partener, cu atât mai mult el te va respinge

În momentul în care este atașată de un anumit  partener pe care il consideri ideal, îți este teamă să nu-l pierzi și prin această teamă, ajungi să îl îndepărtezi de tine atunci când ți-l dorești foarte mult.  

Prin percepția că alături de el, vei experimenta doar fericire, fără tristețe, doar bucurie fără supărare, doar plus, fără minus, vei vrea să fii mai mult cu persoana respectivă și cu cât vrei să fii mai mult cu persoana respectivă, cu atât mai mult te va respinge pentru că intră în vigoare Legea Escalării Eristice.

Când devii altcineva decât ești, vrei ca partenerul să corespundă unui rol până când fantezia destramă relația

Pentru ca o relația să funcționeze, e nevoie să fii tu însăți, fără să faci compromisuri, care se întorc împotriva relației.

Foarte multe relații incep promitător si acela este moemntul in vrei să fii cat mai mult pe placul celulat pană cand ajungi să devii o altă persoană fată de cea de care partenerul tău s-a indragostit. Îl pui pe partener pe un piedestal și îi faci pe plac adunând resentimente față de el, apoi conștientizezi că nu este așa cum ți l-ai imaginat și trăiești în dezamăgire. De obicei se întâmplă asta între 6 luni și 2 ani de la începutul oricărei relații, începi involuntar să pui presiune ca celălalt să corespundă și în perioada aceasta, partenerul ajunge de sus de unde l-ai așezat și „încasează” în drumul lui până jos, toate acele resentimentele pe care le-ai strans.

Evident urmează nemulțumirea lui că nu e prețuit pentru cine este ci pentru rolul pe care tu  îți doreai să îl joace în viața ta și acela este momentul în care fie renunță el pentru că nu își dorește să trăiască lângă  o altă persoană decât cea cu care a început relația, fie renunți tu imediat ce vezi că el nu acceptă rolul pe care tu i l-ai alocat și nu corespunde fanteziei tale.

Dar nu trebuie sa fie așa.

Așteptările nerealiste de la un partener ca el să trăiască în valorile tale sau în afara valorilor proprii sunt principala cauza a separării în cuplu

Crizele în cuplu, apar din cauza unor așteptări nerealiste ca partenerul să trăiască în afara valorilor sale și în afara Legilor Universale, adică să fie întotdeauna pozitiv, să fie întotdeauna punctual, întotdeauna cinstit, să fie întotdeauna loial.


Dacă te uiți în jos la un partener, acesta va face anumite lucruri pentru că se simte forțat, nu simte ca le face pentru el ci le face pentru tine și va reacționa la lucrurile acestea. Atunci când percepi că nu este suficient de bun, va face compromisuri pentru tine și va construi resentimente pentru tine. Îți poate face ție pe plac dar ceea ce face, nu-l atinge într-un mod în care să-l inspire cu adevărat să facă lucrurile, pentru tine.


O altă problemă cu tipul acesta de relaționare, este faptul că vei proiecta o imagine ideală asupra partenerului și te aștepți ca partenerul să trăiască conform acestui ideal pe care tu îl proiectezi asupra lui, iar acest lucru este imposibil să dureze și să funcționeze.


Cine poate să trăiască la nivelul unei imagini pe care altcineva o proiectează despre el? 

The Soulmate Process

Motivul principal pentru care nu ți-ai găsit până acum sufletul pereche este pentru că undeva în subconștient, ai asociată mai multă durere decât plăcere, legat de a avea un partener de viață alături de tine. Este posibil ca această percepție a subconștientului să fie dată de experiențele proprii sau de ceea ce ai văzut în copilărie.

Din cauza percepției că ceva lipsește, când apare o oportunitate pentru un posibil partener, vei face prea mulți pași înspre celălalt și sunt șanse mari să grăbești lucrurile. Iar celălalt se sperie, i se pare prea mult dintr-o dată și pentru că va primi prea ușor ceea ce își dorește, probabil că va pleca din relație, mult mai repede decât ți-ai dori…

Legea Escalării Eristice explică foarte bine ce se întâmplă în acest caz. Această lege care își are originea în matematică și în teoria haosului, spune că, cu cât îți dorești mai tare ceva, cu atât vei obține mai mult opusul. Cu cât împingi mai mult un lucru spre îndeplinire, cu atât mai multă rezistență vei primi. Astfel, deschiderea ta, dorința ta puternică de a avea o relație și faptul că ești dispus să faci tot, vor alunga de fapt posibilul partener.

Dar nu o relație nu trebuie să fie despre suferință sau compromis și poți să ieși din această buclă.

Ce primești la achiziționarea programului The Soulmate Process?

➡️ Programul se adresează doamnelor și domnilor de orice vârstă, care sunt în căutarea sufletului pereche și care nu reușesc să se stabilizeze într-o relație care să îi împlinească.

Cuprinsul și Programul Cursului

➡️ Programul se desfășoară pe parcursul 9 săptămâni, în care ne vom întâlni online, timp de 2 ore și 30 minute.

➡️ Vei avea acces în platforma programului, iar între întâlnirile săptămânale, vei avea acces la exerciții practice de echilibrare a percepțiilor;

➡️  Îmi poți adresa întrebări direct în întâlniri sau pe grupul la care vei avea acces;

De asemenea poți să împărtășești orice provocare cu care te confrunți pe parcursul programului, atunci când dai de greu, precum și percepții pe care le ai, după ce aplici principiile de lucru în relația ta.

În prima săptămână vei putea identifica trăsăturile partenerului ideal.

Vei învăța cum să aplici Legea Transformării în viața ta ca să vezi că nimic nu îți lipsește cu adevărat. Vei vedea forma în care ai deja partenerul, lucru care va scădea presiunea pe care o simți de a-l găsi, apoi vei afla cum să compensezi lipsa lui, folosind Legea Escalării Eristice. Vei avea claritate asupra beneficiilor formei existente a partenerului și asupra dezavantajelor variantei ideale, pe care probabil ți-o dorești de foarte multă vreme.

► În această săptămână înveți cum să echilibrezi durerea pe care ai experimentat-o în relații, lucrând asupra celor mai dureroase momente pe care le-ai trăit alături de foști parteneri de cuplu.

În această etapă vei transforma percepția asupra trecutului, aceea cu care ai manifestat sufletul pereche de-a lungul vieții și vei vedea cum fiecare partener ți-a servit în valorile tale cele mai înalte. De asemenea, vei putea să dizolvi amintirile cu încărcătură emoțională negativă, legate de a avea un partener.

► În această săptămână pe lucra la echilibrarea acelor dureri la care ai fost expus în familie, de către adulții relevanți în viața ta, mama, bunica sau tata.

În această etapă vei echilibrea acelor persoane pe care le ai în admirație și care sunt idealuri de neatins (tata, unchiul). Vei înțelege că atunci când compari realitatea cu un ideal, vei trăi o permanentă nemulțumire față de realitate. După această întâlnire, vei știi cum să elimini acele fantezii sociale care împiedica manifestarea sufletului pereche.

► În săptămâna a șasea vei lucra la echilibrarea faptului că admiri independența (la tine și/sau la mama) și vei dezvolta percepția asupra unor aspecte pe care te temi că le-ai pierde sau la care ar trebui să renunți într-o relație de cuplu.

► În acest punct, vei învăța despre valori și dinamica în relații și vei afla cum poți să ai o relație sănătoasă. Vei avea ocazia să definești acele lucruri care sunt relevante pentru tine și la care nu renunți când începi o relație. Vei înțelege care este dinamica relațiilor din perspectiva valorilor și cum să rămâi centrat și deschis.  Vei numi criterii clare de DA și NU în alegerea partenerului, raportat la ceea ce vrei tu și îți vei putea stabili obiective realiste legat de o relație, definite specific.

► În cursul întâlnirii din săptămână a opta, vei face pace cu prezentul tău, adică vei vedea cum ți-ai creat tu realitatea pe care o trăiești. Vei descoperi ce ai făcut TU în mod specific, ca să distrugi relațiile, prin ce ai determinat situația de a nu găsi persoana potrivită și vei afla ce anume poți să faci diferit.

►Întâlnirea de evaluare și sărbătorirea rezultatelor.

MOD DE LUCRU…

Programul durează 9 săptămâni și ne vom întâlni în fiecare săptămână.

Vei primi săptămânal materiale video sau audio, plus fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei putea să lucrezi zilnic cu un partener din program, ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: „da, am să fac după ce termin!” și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. Îți vei putea alege INTERPRETĂRILE și REACȚIILE numai dacă faci cu adevărat exercițiile și aplicațiile.

Pe lângă acestea, în întâlnirea săptămânală în fiecare zi de luni, de la ora 19:00, îți voi răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Pe scurt: vei dobândi acces la instrumente pe care le putea folosi în orice context, fără ajutor din exterior, ca să-ți transformi experiențele și să trăiești împlinirea în relația ta de cuplu. 

monica ion lucru clienti

Investiția

The Soulmate Process

APRILIE 2023

!! Număr limitat de participanți: 30 de Persoane

!! Primul venit primul servit!

!! Pentru a-ți rezerva locul este nevoie să achiți cursul integral.

!! Ocuparea locului este finalizată odată cu efectuarea plății.

Ce câștigi dacă parcurgi Programul The Soulmate Process?

Îți vei găsi sufletul pereche, partenerul ideal de viata, în 3-6 luni de la începerea programului.


Vei elimina convingerile nesuportive din subconștient care te-au împiedicat să găsești partenerul ideal de viață.


Vei găsi pe cineva care să te susțină cu adevărat în ce este important pentru tine.


Vei ieși din zona dezideratelor sociale și vei avea acel partener care chiar ți se potrivește, nu cel pe care l-au vrut părinții sau altcineva pentru tine.

Care sunt șansele să-ți întâlnești jumătatea, dacă toate relațiile pe care le începi, sfârșesc la fel și dai peste același tip de partener care te rănește?

Foarte mulți oameni visează la un partener ideal. Își doresc alături pe cineva cu care rezonează din toate punctele de vedere, un partener lângă care să se bucure cu adevărat de viață, de experiențe fabuloase, un om cu care pot construi o familie și lângă care să trăiască împliniți zi după zi până la sfârșit.

Dar cum arată partenerul perfect? Cum arată viața ta, fără teama de a pierde poate cel mai important om pentru tine, fără a te mai judeca sau a trăi cu sentimentul că nu meriți să ai lângă tine pe cineva care te iubește așa cum ești, care te respectă și te apreciază pentru ceea ce ești dincolo de părțile tale întunecate.

Cum ar arăta viața ta, dacă nu te-ai mai compară cu un model și nu ți-ai mai dori drept partener un ideal care nu există?

Ai vrea să știi cum să te concentrezi pe trăsăturile care îți plac la o persoană, să îl iubești așa cum este, fără să vrei să-l schimbi sau să te schimbi tu ca să-i faci pe plac.

Ai vrea să știi cum construiești o relație care să reziste de-a lungul anilor, fără teama că dacă îi vei arăta cât o iubești, persoana respectivă fie va profita de tine, te va trăda, sau după un timp vei descoperi pe cineva de care vrei să fugi cât mai departe, ca să nu te rănească.

Vrei să trăiești alături de partenerul potrivit pentru tot restul vieții nu să începi să investești sentimente în relații care nu merită efortul. 

Oricând poți cunoaște un nou partener, însă dacă nu ai integrat acele experiențe dureroase din relațiile trecute și nu ești recunoscător pentru ele, cu acele percepții dezechilibrate, vei trăi aceleași situații și emoții în relațiile din prezent. Așa că ai nevoie de puțin efort și câteva ore timp de aproape 3 luni, în care să parcurgi complet exercițiile de echilibrare.  

Poate cel mai important element legat de situațiile care se repetă este să înțelegi cum ți-ai co-creat situația respectivă, adică să înțelegi prin ce percepție ai creat în realitatea ta opusul a ceea ce ti-ai dorit de fapt.

Atâta vreme cât cauza pentru ceea ce se întâmplă o vezi doar în afara ta, în ceilalți, fără să o recunoști la tine, este imposibil să-ți iei puterea înapoi și să vindeci o rană.

În momentul în care ți-ai asumat fără vinovăție, cauza din tine și vezi clar percepția cu care ți-ai creat situația respectivă, în momentul acela jumătate din vindecare este făcută.

Îți promit că merită din plin să faci munca aceasta pentru tine și sufletul tău pereche.

*Programul garantează că în 3-6 luni de la începerea programului vei găsi persoana pe care o aștepți poate de-o viață, dacă și numai dacă parcurgi exercițiile și aplicațiile corect și complet. 

Echilibrează durerile relațiilor din trecut și așteptările nerealiste de la un partener,
ca să atragi jumătatea perfectă pe care o aștepți de-o viață