Skip to content Skip to footer

Descoperă-ți lumea interioară

Ascultă Episodul 0 și află cum se va desfășura Povestea Annei

Bine ai venit în lumea Annei unde vom petrece împreună următoarele 4 săptămâni. 

Am creat special pentru tine această experiență pentru că știu că poți să trăiești viața pe care ți-o dorești dacă ești liberă de trecutul tău. 

Anna a schimbat povestea pe care și-o tot repeta despre tot ce a trăit în copilărie, în adolescență și acum când este mamă și are o afacere. Episod cu episod te voi ghida prin Povestea Annei ca să vezi cum am susținut-o să își transforme traumele în binecuvântări. 

Și te rog, setează-ți chiar acum, în timp ce citești aceste rânduri, o intenție clară și puternică pentru această experiență, iar apoi te rog să lași un mesaj pe grup în care să spui ”DA, sunt pregătită!”

Salvează această pagină.
Aici vei putea urmări episoadele și bonusurile din următoarele 4 săptămâni.
Începem pe 23 Mai când vei avea acces la această pagina doar folosind parola ta unică pe care o poți accesa din emailul de confirmare.

BONUS

3 permisiuni prin care îți dai voie să fii strălucitoare

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Vei afla cum ai dobândit programările mentale prin care nu-ți dai voie să te bucuri de viață, să fii și să ai succes.

Vei afla cum să identifici aceste programări și dacă ai copii cum să nu le reproduci în relația cu ei.

Vei afla cum să acționezi asupra cauzei cauzelor ca să-ți dai voie să fii tu însăți, să îți dai permisiunea de «a fi fericită» și de a crește dincolo de nivelul părinților tăi, astfel încât să îți împlinești potențialul.

Experiența Povestea Annei va fi moderată de Trainer Bianca Gună

Bianca Gună, Trainer și Coach în Inspired Life. 

Am acumulat o experiență vastă contribuind activ la dezvoltarea programelor din Inspired Life, cu peste 5.000 de ore dedicate auto-dezvoltării și lucrului cu clienții. Susțin programul Putere pe Tocuri de 3 ani, având o experiență de peste 500 de ore de lucru cu clienții în grupe. Dețin cinci certificări internaționale în domenii variate, de la coaching sistemic și de carieră, până la managementul riscurilor și Legi Universale.

Întrebările din grupul de WhatsApp Povestea Annei vor fi moderate de:

Poți să trăiești viața pe care ți-o dorești dacă ești liberă de trecutul tău.
Schimbă povestea despre trecutul tău ca să-ți schimbi viitorul.

Experiența Povestea Annei este creată de Monica Ion

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

clienți
0
programe
0
ore de coaching
0

Numele Anna este fictiv - clienta mea nu dorește să își dezvăluie identitatea, dar am consimțământul ei să vorbesc despre experiența ei, în speranța că povestea ei te va inspira și pe tine să începi propriul parcurs de vindecare. Procesul ei de transformare este redat cu cel mai mare respect, fără a dezvălui înregistrările ședințelor și păstrând confidențialitatea clientei mele, de aceea am eliminat orice aspect care i-ar putea divulga identitatea.