Skip to content Skip to footer

Descoperă-ți lumea interioară

Rulează videoul

Te invit să mă însoțești, pe mine și pe Anna, în procesul ei de vindecare, pentru a afla povestea și puterea transformării ei

Vei afla cum am susținut-o pe Anna să își transforme traumele în binecuvântări.

Îți voi povesti pas cu pas cum am însoțit-o pe Anna și ce am lucrat împreună cu ea, cum am gândit, și cel mai prețios, care au fost conștientizările ei.

Vei avea posibilitatea să privești în culisele unei ședințe de coaching și îți voi arăta pas cu pas care sunt transformările prin care a trecut Anna în Programul Putere pe Tocuri.

În această călătorie GRATUITĂ de 4 săptămâni vei afla: 

Știi, și tu poți să ai parte de aceeași transformare prin care a trecut Anna, dacă știi ce fel de întrebări să îți pui.

Cum va decurge această călătorie GRATUITĂ?

Chiar dacă povestea ta de viață nu este precum cea a Annei, sunt sigură că multe din lucrurile pe care le-am lucrat cu ea te vor susține și pe tine.

„Povestea Annei” este o serie de 9 episoade audio în care îți voi prezenta harta universului ei interior și procesul ei de transformare a traumelor în binecuvântări.

Timp de 4 săptămâni vei primi prin fiecare episod câte  o cheie ce te va susține să îți dai seama care sunt tiparele moștenite de la părinții tăi, durerile care te țin departe de cine ești tu cu adevărat.

Vei avea 48 de ore să urmărești fiecare episod, să îți iei notițe, să pui întrebări pe grupul dedicat de WhatsApp.

Facilitatorii se vor asigura că vei avea parte de acel cadru intim și sigur, unde ai ocazia de a împărtăși propriile AHA-uri.

Avem un număr limitat de locuri în această călătorie gratuită, așa că dacă vrei să faci schimbări și transformări semnificative în viața ta, înscrie-te acum și nu pierde nici un episod.

Anna a ales să lucreze cu mine după ani de chin

Aveam în fața mea o femeie care se vedea că suferă.

La fiecare cuvânt pe care îl rostea simțeam cum îi tremură vocea, ca și cum era gata gata să plângă.

Venise înaintea mea cu o întreagă listă de dureri, frici și credințe ce le dorea rezolvate. Și îmi erau atât de familiare…

După toate standardele trebuia să fie fericită: trăia o viață prosperă, avea un business de success și o relație cu un bărbat care o adora. 

Însă lucrurile erau mult mai complicate de atât, pentru că Anna era și mamă. Și atunci când alegi să faci un copil sau doi, și stai acasă o vreme, treci printr-un soi de criză identitară. 

Și e normal asta.

Ai dedicat ani întregi vieții de mamă, iar acum ideea de a te întoarce în business sau la cariera ta, te face să te simți ca și cum ai încerca să porți o haină care nu ți se mai potrivește. 

Anna se simțea copleșită de responsabilități, încercând din răsputeri să echilibreze așteptările celorlalți cu propriile aspirații. 

Simțea că duce tot greul pe umerii ei: își pierdea răbdarea, se enerva și era precum o bombă cu ceas, care la cea mai mică scânteie explodează. 

Deși făcea tot ce știa că trebuie și tot ce se aștepta ”lumea” de la ea, nu avea sentimentul acela de împlinire pe care îl căuta. 

Dacă și tu cauți să afli care sunt tiparele pe care le-ai preluat de la părinți, cum să te regăsești pe tine sau cum să te împaci cu trecutul tău, te invit să intri în Povestea Annei.

Numele Anna este fictiv - clienta mea nu dorește să își dezvăluie identitatea, dar am consimțământul ei să vorbesc despre experiența ei, în speranța că povestea ei te va inspira și pe tine să începi propriul parcurs de vindecare. Procesul ei de transformare este redat cu cel mai mare respect, fără a dezvălui înregistrările ședințelor și păstrând confidențialitatea clientei mele, de aceea am eliminat orice aspect care i-ar putea divulga identitatea.

error: Content is protected !!