Skip to content Skip to footer

Incursiune în Legile Universale
cu John Demartini

Cum să înțelegi viața și să îți găsești scopul

Dr. John Demartini, cel mai renumit specialist în comportamentul uman din întreaga lume și unul din mentorii mei, îți dezvăluie viziunea sa despre Legile Universale și calea spre a deveni maestrul propriei tale vieții.

Ascultă acest interviu exclusiv pentru Comunitatea Inspired Life pe care am avut ocazia să îl avem cât am fost împreună pe The World, pentru a afla:

  • Viziunea lui Dr. John Demartini despre Legile Universale
  • Cum ne impactează Legea Dualității
  • Tipuri de recunoștință și cum să le accesezi
  • Cel mai bun mod de echilibrare a traumelor
  • Ce se întâmplă când viața îți este condusă de…amigdală
  • Cum îți blochează banii gândirea de supraviețuire
  • Care este legătura concretă dintre valori și bogăție
  • Ce schimbare majoră de mindset îți poate aduce prosperitatea

Și multe altele!

Despre Dr. John Demartini

Dr. John Demartini este un expert în comportament uman și un polimat recunoscut la nivel mondial.

Este fondatorul Institutului Demartini și a Metodei Demartini, instrumente revoluționare în psihologia modernă, dedicate explorării și extinderii conștiinței și potențialului uman, cu impact în toate cele 7 arii ale vieții.

Dedicat îmbunătățirii vieții individuale și sociale, Dr. Demartini a contribuit la sistemele de învățământ și reformele sociale din întreaga lume, lucrând atât cu profesori cât și cu elevi în diferite țări, împărtășind expertiza sa în comportamentul uman.

Este autor de best-seller-uri internaționale și a dezvoltat peste 72 de cursuri din cercetările sale extinse, publicând peste 40 de cărți în 29 de limbi.

Învățăturile sale sunt sinteza cunoștințelor și înțelepciunii adunate de la cele mai luminate minți de-a lungul istoriei. Acest lucru îl situează drept unul dintre cei mai căutați consultanți pe probleme de leadership și performanță din lume.

"Normalul este să ai bani, să trăiești în prosperitate"

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

clienți
12
programe
0
ore de coaching
123