Inspired Relationship Fundamentals Program

Transformă tiparul de reacție ca să nu schimbi partenerul

O relație împlinită e consecința firească atunci când doi oameni aleg conștient să își potenteze viața unul altuia, nu doar să o facă mai frumoasă

Partenerul tău devine ceea ce-ți dorești
atunci cand îl iubești pentru ceea ce este

Relațiile nu sunt despre a te micșora ci despre a deveni

Nu trebuie să repeți povestea părinților tăi.
Poți să creezi povestea ta cu final fericit

Totul a început cu o privire care te făcea să simți fluturi în stomac, a continuat cu un sărut și poate după primii ani de relație, v-ați jurat iubire veșnică, v-ați mutat la casa voastră, aveți copiii împreună și multe amintiri.

Pe măsură ce timpul a trecut s-a așternut un soi de rutină și îți dai seama că povestea ta de iubire nu este deloc așa cum ai vrut și cu greu îți mai amintești de momentele frumoase de la începutul relației. 

Nu mai e ca altă dată pentru că tot ce trăiești acum e mai mult dezamăgire și oricât ai încercat să peticești relația, lipsește chimia și înțelegerea de la început și parcă s-a creat o distanță atât de mare între voi, încât nu mai ai cu ce s-o traversezi.

Nu poți să ierți și nici să uiți lucruri pe care le-a făcut iar supărarea pe care ai ținut-o în tine la fiecare vorbă grea, parcă e ca o piatră care te apasă pe suflet.

Au ajuns să te enervează toate lucrurile pe care ai vrea să le facă așa cum ai tu nevoie, însă nu le face parcă intenționat și când vezi asta, îți dai seama că nu mai poți să trăiești cu el/ea așa

inspired-relationship-process-foto-2

Relația ta se desfășoară după un tipar pe care l-ai exersat zi de zi

Legătura dintre tipar și modul în care reacționezi, este că tiparul îți determină experiențele care se repetă, adică obișnuințele care te duc în aceleași aspecte pe care le-ai mai trăit în trecut. Cu cât ai exersat mai mult un anumit comportament în relația de cuplu, pe o perioadă de ani de zile, acel mod în care reacționezi este atât de adânc înrădăcinat, încât nu mai știi cum e să alegi în mod conștient, altfel.

Dacă observi că anumite situații în cuplu ajung să se repete, înseamnă că un anumit tipar nu mai funcționează și atinge limita sa de eficientă, atunci când ai făcut tot ce era posibil cu acel tipar.

În relația de cuplu, partenerul opune rezistență, ca tu să evoluezi.

În copilărie, în familie, ai învățat un model de comportament și poate atunci ai preluat un tipar, care nu mai funcționează al mamei, cu toate fricile pe care le avea.

În relația ta de exemplu, tiparul geloziei nu îți mai servește și astfel ai nevoie să schimbi tiparul ca să menții relația cu partenerul tău de viața. 

Tiparele pot să fie schimbate, prin tehnici de remodelare ale creierului, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează.

Dacă ești aici, probabil relația ta de cuplu trece prin momente de cumpănă.

Vreau să-ți spun că dacă TU ești un întreg, nu ai nevoie de o relație.

O relație între două persoane independente care stau pe picioarele lor, are ca scop faptul că își pot potența viața, își fac viața mai împlinită, unul celuilalt, nu doar mai frumoasă.

Suferința apare uneori și din faptul că te-ai comparat cu alții din jurul tău, care au o familie minunată, îi vezi că nu se ceartă niciodată și pare că totul este perfect în viața lor. 

Cu cât mai mult îți dorești și tu aceste lucruri, cu atât mai mult simți că te îndepărtezi de ele și trăiești cu sentimentul de frustrare pentru fiecare moment în care relația ta nu este așa cum știi tu că ar trebui să fie. Când vezi la alții că se poate, strângi din dinți, uneori înghiți în sec, alteori te înfurii dar în adâncul tău, știi că ai nevoie să gândești diferit ca să-ți schimbi realitatea.

Singurul lucru care stă cu adevărat în controlul tău, este felul în care gândești și percepțiile tale. Stiu, o să-mi spui: „Bine Monica, dar cum să gândesc diferit și cu ce să încep când el/ea nu vrea să facă niciun pas înspre mine?


Dacă vrei cu adevărat să aduci schimbări semnificative și consistente în viața ta, te rog să citești această pagină în continuare.

inspired-relationship-process-foto-3

Oricine își dorește o relație în care să iubească și să fie iubit
așa cum este, cu bune și cu rele

Nu pentru un an sau doi ci pentru o viață întreagă

E trecut de 21:00 și pe străzile din centru orașului, vezi cupluri îndrăgostite, care se țin de mână și râd cu poftă. 

Voi doi mergeți tăcuți pe trotuar, privind fiecare în direcții separate. Nu vorbești cu el, doar îl urmezi până când găsiți o cafenea aproape goală, pe bulevard. Vă așezați afară, la o masă pe care un meniu a fost uitat. Chelnerul v-a văzut când ați ajuns și vine plictisit spre voi. 

Îți comanzi o limonadă cu gheață și multă mentă, iar soțul tău cere o cafea. Pentru o clipă, te uiți absent la un ecran din interiorul cafenelei, pe care rulează o emisiune culinară, apoi la soțul tău.

Privirea lui parcă trece dincolo de tine și cauți să surprinzi măcar o scânteie în ochii lui. Se uită la tine și ridică sprâncenele, fără să scoată o vorbă, forțând parcă un zâmbet care nu-ți transmite nimic.

Te uiți zadarnic în ochii unui om pe care simți că nu-l mai recunoști și căruia nu prea mai ai ceva plăcut să-i spui. Privești lung pe stradă la câte o mașină care pleacă de la semafor, până se pierde în noapte și te gândești la cum să deschizi discuția. Nici nu bagi de seamă când limonada ta vine fără miere și fără gheață. 

Să mai aștepți sau să te duci să ceri din interior? Altă dată s-ar fi dus el pentru tine, însă acum soțul tău soarbe calm din ceașca lui ca și cum nici nu e acolo cu tine.

Te întrebi la ce se gândește el oare, când tu simți atâta gol între voi doi?

Simți că nu ai cum să ierți și nici să uiți lucrurile urâte pe care le-a făcut sau vorbe lui aspre… 

inspired-relationship-process-foto-4
inspired-relationship-process-foto-5

Sunt supărări pe care le-ai băgat sub preș și ți-ai spus că mai bine nu vorbești despre ele, că oricum nu ajută.

De fiecare dată ai ajuns să te lovești de indiferență și nepăsare și cu fiecare moment în care nu vă vorbiți, distanța dintre voi crește mai tare, chiar dacă stați la aceeași masă sau în aceeași casă. 

Nu poți să mai treci peste vorbele lui grele de seara trecută, care îți răsună și acum în urechi. Parcă îl auzi cum îți reproșează țipând că nu e suficient cât faci și că s-a săturat de tot ce ți se pare ție că nu e în regulă între voi…

Îți amintești și de momentul acela când a reacționat pentru că l-ai rugat ceva și parcă te sfâșie pe suflet tonul cu care îți vorbea, furios și printre dinți, acolo în mijlocul magazinului, când îți venea să intri în pământ și lumea din jurul vostru se uita la voi.

Altă dată ți-a spus scurt că dacă nu îți convine situația, ar fi mai bine să divorțați. Te-ai întrebat  multă vreme de unde vin vorbele lui pentru că nu știai că asta își dorește.

Nu asta ți-ai dorit de la viață și nu așa ți-ai imaginat că vei trăi alături de el, când v-ați îndrăgostit și ceva îți spune că nici el…

Cine ar fi zis că după atâția ani de când sunteți un cuplu și ați trăit atâtea experiențe împreună, aveți o familie și o casă, veți ajunge să stați unul lângă altul ca doi străini sau că vă veți reproșa aceleași lucruri seara de seară, până la 2.00 AM.

Când îți amintești cum de multe ori ai ieșit singură pe balcon ca să-ți aduni gândurile și că îl priveai cum stă pe canapea și se uită la televizor, ca și când nimic nu s-a întâmplat, îți dai seama că e imposibil să mai trăiești așa ca într-un pustiu.

Cum ai ajuns să te întrebi cine e străinul din fața ta?

Cum ai ajuns în punctul ăsta? 

Când ai cerut tu asta de la viață și ce ai făcut să meriți asta?

Tu ți-ai dorit lângă tine un om pe care să-l iubești din tot sufletul tău și care să te iubească înapoi. Un om care să-ți vorbească cu blândețe, indiferent ce se întâmplă între voi, un om care să te înțeleagă atunci când tu nu mai poți și ai obosit, care să te respecte și să-ți fie alături, care să te completeze și să meargă în aceeași direcție cu tine.

inspired-relationship-process-foto-6
inspired-relationship-process-foto-7

Nu poți să spui cum s-a ajuns aici pentru că relația dintre voi nu mai e ca altă dată și nimic din ceea ce se întâmpla între voi nu te mai mișcă, nu te mai bucură ci doar îți provoacă dezamăgire și resentimente.

Un singur lucru îl știi sigur, că trebuie să faci ceva până când lucrurile nu ajung acolo, unde nu mai există cale de întoarcere pentru voi.

Vrei ca relația voastră să fie cu sens până la final de viață, nu să te complaci într-o poveste care nu mai aduce nimic în sufletele voastre. Nu vrei să trăiești o viață în care partenerul tău să fie doar un om cu care împarți casa de ochii lumii sau ai copiilor ci vrei ca fiecare zi petrecută lângă el, să fie fabuloasă.

Vrei să reaprinzi sclipirea în relație, fără să îi mai reproșezi sau să înghiți ce nu-ți convine ci să trăiți din nou cu sentimentul că atunci când sunteți împreună, vă aprindeți unul altuia inima și că e omul lângă care vrei să trăiești pentru tot restul vieții. 

De ce funcționează Programul
Inspired Relationship Fundamentals

inspired-relationship-process-foto-8

E important să-ți spun faptul că am creat acest program pornind de la rădăcină, de la cauza cauzelor, adică de la tiparele pe care le-ai dobândit și le-ai învățat în copilărie. 

1. Identifică cauza cauzelor.

Merge la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime, problema va tot apărea, ca și o plantă care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci, ea se reface.

2. Aplică Legile Universale.

3. Asigură o transformare reală și pentru totdeauna a tiparului tău

Nu va fi doar o senzație de „un pic mai bine”, care dispare peste două săptămâni ci vrei știi cum să eviți acele percepții și reacții prin care relația se împotmolește în același provocări.

monica-ion-foto-2

Te salut! Monica Ion sunt.

  • Misiunea mea este să aduc Legile Universale, în fiecare casă din România, prin munca mea, iar oamenii cu care lucrez, familiile lor și persoanele care conteaza pentru ei, să aibă o viață împlinită;
  • Sunt expert în remodelarea creierului și am lucrat cu peste 450 antreprenori de pe 3 continente în peste 10.000 de ore de ședințe pentru: ai ajuta să-și rezolve cele mai mari provocări, să depășească nivelul de platou pe care l-au atins, să își atingă obiectivele îndrăznețe, să își definească misiunea și să construiască ceva fabulos în fiecare arie din viața lor.
  • Susțin oamenii să își atingă visele sau să depășească probleme majore pe care le au, prin echilibrare emoțională. Am lucrat cu persoane care sufereau de psihoză, depresie, dependențe, anxietate, schizofrenie și le-am susținut să treacă peste traume mari (avort, viol, abuzuri sexuale, incest);
  • Iubesc să văd cum oamenii au creșteri exponențiale în viața lor și am lucrat cu  persoane care făceau business ca să-i facă pe părinți mândri sau să-și mulțumească partenerul de viață, apoi și-au schimbat sau și-au îmbrățișat cariera pe care o voiau cu adevărat;
  • În esență, te susțin să dobândești noi moduri de gândire, care îți servesc în atingerea obiectivelor și care te ajuta să transformi mai repete acele tiparele care și-au atins limita;
  • Vreau să te asist în procesul de eliberare de acele povești care te țin pe loc și să ajungi să-ți dai voie să fii tu însuți în toate relațiile din viața ta.
  • Metodele pe care le folosesc, se concentrează pe identificarea valorilor și aplicarea Legilor Universale în procesul de remodelare a minții, astfel încât să poți obține singur rezultate, în toate cele 7 arii ale vieții tale.
foto-monica-ion-1

De ce să parcurgi Programul
Inspired Relationship Fundamentals?

Scopul relației de cuplu nu este fericirea ci împlinirea și creșterea exponențială a partenerilor.

Scopul tău pe lumea aceasta, este să îți împlinești valorile și toate deciziile pe care le iei, sunt în funcție de valorile tale.

Mintea ta va face tot ce îi stă în putință, inclusiv într-o relație, ca tu să îți împlinești valorile.

Într-o relație, este cel mai bun spațiu de antrenament în împlinire, pentru că cel de lângă tine te oglindește foarte repede și este una dintre cele mai eficiente modalități de a învăța despre tine.

Paradoxul este că o relație funcționează cu adevărat, dacă fiecare dintre cei doi parteneri care intră în relație, este la rândul său un întreg. 

Dacă ești un întreg, nu ai nevoie de o relație, așadar o relație între două persoane independente, are ca scop faptul că își pot potența viața își fac viața mai împlinită, unul celuilalt, își oferă suport și provocare și se susțin unul pe celălalt.

inspired-relationship-process-foto-9
inspired-relationship-process-foto-10

Dinamica relațiilor trece prin diferite faze, de la a pune partenerul pe un piedestal, urmată de dezamăgire, până la revenire la echilibru, fără să păstrezi resentimentele.

Când îl pui pe partener pe un piedestal, vei tinde să îl prețuiești mai presus decât te prețuiești pe tine, vei tinde să îți sacrifici valorile tale, vei face cu drag compromisuri pentru el și îi vei face pe plac cu orice preț.

Sacrificiul în relație, este un instrument de manipulare în interacțiunea cu partenerul și este o modalitate prin care te asiguri că aduni resentimente în relație.

Proiectarea unei imagini asupra partenerului, creează așteptarea ca el sau ea să trăiască conform acestui ideal, iar acest lucru este imposibil să dureze.

Faptul că îl pui pe partenerul tău pe un piedestal și apoi coboară, este de fapt o echilibrare pentru perioada în care l-ai avut în admirație. Când vezi doar pozitivele lui și nu-i vezi negativele, tinzi să îl idealizezi și apoi vine o divergență care echilibrează percepția ta.

Când îți admiri partenerul, inevitabil ești dominat de teama de a-l pierde, pentru că vezi că are ceva prețios ce ție îți lipsește, o trăsătură pe care o admiri la el și pe care nu vezi că o ai în egală măsură, în tine. 

În acel moment, vei vrea să fii mai mult cu persoana respectivă și cu cât vrei să fii mai mult cu persoana respectivă, cu atât mai mult te respinge pentru că intră în vigoare Legea Escalării Eristice.

Dacă îl pui pe partener pe un piedestal, fericirea lui și starea lui de bine devine prioritatea ta și adesea pui întrebări de verificare cu partenerul: „Tu ce zici?”, „Tu ce părere ai?”, ca și cum nu ai suficientă putere să-ți asumi părerea, ci aștepți opinia celuilalt față de care să te conformezi.

inspired-relationship-process-foto-11
inspired-relationship-process-foto-12
inspired-relationship-process-foto-13

E o iluzie să crezi că există relații fără conflicte.

Când vrei ca partenerul să te facă fericit, proiectezi valorile tale asupra lui și nu-l prețuiești pentru ceea ce este ci îl consideri mai puțin decât ești tu.

Poți să fii loial doar valorilor tale și nu unei alte persoane. Vei fi loial unei relații, atâta vreme cât percepi ca acea relație este cea mai eficienta modalitate de a-ți împlini valorile.

Când în mintea ta, partenerul tău este în conflict cu valorile tale cele mai înalte, în timp vor câștiga valorile tale cele mai înalte.

Dacă în cuplu se ajunge la un soi de plafonare sau nu mai percepi că funcționează pentru tine relația, vei crea o ceartă cu partenerul, o explozie în care arunci totul în sus, după care lucrurile se așează într-o forma de ordine, care e mai eficientă și pentru tine și pentru celălalt. 

În cuplu, printr-o ceartă, este ca și cum ți se scoate un dop, spui toate nemulțumirile tale, le scoți din interior și poți să-ți reorganizezi viața, ținând cont de criterii reale pe care până atunci, le-ai băgat sub preș pentru un motiv sau altul.

De cele mai multe ori pentru o femeie, nevoia de conectare și nevoia de a fi văzută se ascund în spatele reacțiilor emoționale care duc la conflict. În momentul în care o femeia plânge sau strigă, se face văzută și auzită. Dacă ea este văzută și auzită fără să se întâmple lucrurile acestea extreme, atunci nu mai au loc aceste reacții extreme.

Scopul crizei într-o relație este că amândoi și individual fiecare să ajungă la forme superioare de autenticitate, adică la modurile cele mai eficiente de a-și trăi valorile.

Relația durează atâta vreme cât timp tu îți susții partenerul, în cel mai eficient mod să-și împlinească și să-și trăiască valorile

O relație de cuplu durează și e inspirațională atâta vreme cât tu îl susții pe partener în cel mai eficient mod, în împlinirea valorilor sale și el te susține în cel mai eficient mod, în împlinirea valorilor tale.

Scopul unei relații este ca tu să te împlinești, să vezi că ai toate trăsăturile care percepi că îți lipsesc, să vezi că ai inclusiv acele trăsături pe care le judeci la ceilalți.

Pentru ca o relația să funcționeze, e nevoie să fii tu însuți și să-l susții pe celălalt în valorile lui cele mai înalte, într-un mod în care îi servește, fără să faci compromisuri, care se întorc împotriva relației.

Intimitate sau prietenie - valori care se suprapun sau sunt complementare

Există un principiu care spune că atunci când tu ești așezat la locul tău, toate lucrurile din jurul tău se reașează la locul lor. Tradus la nivel de familie și la nivel de cuplu, înseamnă că dacă tu ești așezat pe calea ta și îți trăiești misiunea, toți din jurul tău se vor așeza pe calea lor să își trăiesc misiunea.

Iubirea înseamnă să îți prețuiești partenerul pentru ceea ce este, nu să vrei să-l schimbi, ci să fii recunoscătoare pentru felul în care este el și în felul acesta, el va deveni ceea ce tu îți dorești.

Cea mai frecventă cauză a conflictelor în cuplu: așteptările nerealiste de la partener să trăiască în valorile tale sau în afara valorilor proprii.

Când un cuplu trece cu amândoi partenerii printr-o perioadă de reorganizare a valorilor, partenerii experimentează haos, dezordine, certuri, neînțelegeri, tensiune și frustrare, pentru că fiecare își reorganizează valorile și în același timp trebuie să corespundă celuilalt partener, care este obișnuit să-i fie susținute valorile în cuplu, într-un anumit fel.

Crizele în cuplu apar din cauza unor așteptări nerealiste ca partenerul să trăiască în afara valorilor sale și în afara Legilor Universale, adică să fie întotdeauna pozitiv, să fie întotdeauna punctual, întotdeauna cinstit, să fie întotdeauna loial.

Foarte multe relații ajung la un punct de încheiere, în momentul în care unul dintre parteneri este pus pe un piedestal, apoi conștientizezi că nu este așa cum ți l-ai imaginat și o să „cadă într-o groapă”. De obicei se întâmplă asta între 6 luni și 2 ani de la începutul relației și în perioada aceasta, partenerul ajunge de sus de unde este, până jos.

Dacă te uiți în jos la partenerul tău, acesta va face anumite lucruri pentru că se simte forțat, nu simte ca le face pentru el ci le face pentru tine și va reacționa la lucrurile acestea. Atunci când percepi că nu este suficient de bun, va face compromisuri pentru tine și va construi resentimente pentru tine. Îți poate face ție pe plac dar ceea ce face, nu-l atinge într-un mod în care să-l inspire cu adevărat să facă lucrurile, pentru tine.

O altă problemă cu tipul acesta de relaționare, este faptul că vei proiecta o imagine ideală asupra partenerului și te aștepți ca partenerul să trăiască conform acestui ideal pe care tu îl proiectezi asupra lui, iar acest lucru este imposibil să dureze și să funcționeze.

Cine poate să trăiască la nivelul unei imagini pe care altcineva o proiectează despre el? 

The Couple Process

De cele mai multe ori sursa conflictelor în relații, sunt resentimentele generate de așteptarea ca alții să trăiască în conformitate cu valorile tale sau tu să trăiești conform cu valorile altei persoane.

Problema este că atunci când alegi să trăiești în afara propriilor tale valori, de dragul altcuiva, „fac asta pentru tine”, după scurt timp, vei dori să revii la valorile tale și nu vei mai fi dispus să trăiești în valorile altcuiva. În același timp, vei dezvolta resentimente față de partener, pentru ca nu ai fost tu însuți în acea relație.

Atunci când proiectezi valorile tale asupra altcuiva, obligi persoana apropiată să trăiască în valorile tale și chiar dacă acceptă, dupa un timp, va reveni la cine este ea cu adevărat și va dezvolta resentimente pentru tine, pentru simplul fapt că nu este iubită pentru ceea ce este.

Aceste resentimente acumulate în timp și neprelucrate, încarcă relația, până la nivelul în care poți să spui „nu se mai poate cu el/ea”, „mă irită”, „nu pot nici sa îl/o mai văd”.

Dacă alegi să pleci din relație, fără sa dizolvi resentimentele, vei atrage din nou același tipar de persoană, până vei învăța să integrezi acele resentimente și să le transformi în recunoștință.

Ce primești la achiziționarea programului Inspired Relationship Fundamentals?

➡️ Programul se adresează cuplurilor care trăiesc în conflict, au neîntelegeri, au așteptări neîmplinite și trăiesc cu un sentiment profund de dezamăgire în relație.

➡️ Persoanelor în prag de divorț, care sunt supărate pe partenerul de viață și păstrează resentimente sau își reproșează lucruri demult trecute, în certurile din prezent. 

➡️ Persoanelor care sunt într-o relație în care, își doresc să trăiască împlinite.

inspired-relationship-process-foto-19

Cuprinsul și Programul Cursului

➡️ Programul se desfășoară pe parcursul a 9 săptămâni, în care ne vom întâlni online, timp de 2 ore și 30 minute.

➡️ Vei avea acces în platforma programului, iar între întâlnirile săptămânale, vei avea acces la exerciții practice de echilibrare a percepțiilor;

➡️  Îmi poți adresa întrebări direct în întâlniri sau pe grupul la care vei avea acces;

De asemenea poți să împărtășești orice provocare cu care te confrunți pe parcursul programului, atunci când dai de greu, precum și percepții pe care le ai, după ce aplici principiile de lucru în relația ta.

► Afli ce sunt valorile personale și care este importanța lor într-o relație de cuplu.

Înveți care sunt tipurile de relaționare în cuplu prin perspectiva valorilor.

► Identifici acele așteptări nerealiste pe care le ai în relație și cum proiectezi valorile tale asupra partenerului de cuplu.

► Înveți cum să conectezi valorile tale cu ale partenerului și cum să comunici în valorile partenerului, astfel încât el să te asculte, să te înțeleagă și să-și dorească să te susțină.

► Vei afla cum să pui întrebările potrivite, cum să îl susții cel mai eficient în valorile lui cele mai înalte și vei putea descoperi ce este cu adevărat important pentru partenerul tău.

► În această etapă, vei aduce la echilibru partenerul tău, lucrând pe trăsăturile pe care le admiri la el, prin care l-ai pus pe un piedestal.

► În această săptămână echilibrezi percepțiile asupra partenerului tău, lucrând pe acele trăsături pe care le disprețuiești. Scopul acestei etape, este să nu mai atragi același tip de evenimente în viața ta, tocmai prin faptul ca le disprețuiești, conform Legii Escalării Ersitice, prin care impunerea unei extreme, va duce la crearea opusului ei. De asemenea vei învață să aplici Legea Dualității și vei vedea că lucrurile care s-au întâmplat, ți-au servit în împlinirea priorităților tale individuale.

► În această săptămână lucrezi la dizolvarea fricii de a pierde în relație. Adesea, teama de a pierde ceva, te face să devii posesiv, irațional și astfel determini opusul a ceea ce îți dorești: să păstrezi partenerul. Astfel, vei vedea că trăsăturile pe care simți că poți să le pierzi, vin în mod egal cu beneficii și dezavantaje, iar temerea se dizolvă.

► În săptămâna a șasea vei lucra la planul relație tale și vei crea o viziune în viitor,  legată de unde îți dorești să ajungă relația ta de cuplu și care sunt acțiunile concrete care vă susțin să atingeți aceste obiective.

► În acest punct, vei putea să conectezi acțiunile pe care le-ai definit pentru relație, cu valorile tale cele mai înalte și vei învăța ritualuri de conectare.

► În cursul întâlnirii din săptămână a opta, vei lucra pe intimitate, pe dizolvarea sentimentelor de vină și rușine. Vei spune ce vrei cu adevărat de la relația ta și de la partenerul tău, ce nu ești dispus să faci și ești dispus să delegi în afara cuplului.

► În ultima întâlnire din curs înveți cum să rezolvi conflictele în cuplu.

MOD DE LUCRU…

Programul durează 9 săptămâni și ne vom întâlni în fiecare săptămână.

Vei primi săptămânal materiale video sau audio, plus fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei putea să lucrezi zilnic cu un partener din program, ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: „da, am să fac după ce termin!” și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. Îți vei putea alege INTERPRETĂRILE și REACȚIILE numai dacă faci cu adevărat exercițiile și aplicațiile.

Pe lângă acestea, în întâlnirea săptămânală în fiecare zi de marți, de la ora 19:00, îți voi răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Pe scurt: vei dobândi acces la instrumente pe care le putea folosi în orice context, fără ajutor din exterior, ca să-ți transformi experiențele și să trăiești împlinirea în relația ta de cuplu. 

monica ion lucru clienti

Investiția

Inspired Relationship Fundamentals

în curând în 2023

!! Număr limitat de participanți: 30 de Persoane

!! Primul venit primul servit!

!! Pentru a-ți rezerva locul este nevoie să achiți cursul integral.

!! Ocuparea locului este finalizată odată cu efectuarea plății.

Ce câștigi dacă parcurgi Programul Inspired Relationship Fundamentals?

Aduci partenerul la echilibru, fără să te mai sacrifici pentru a menține relația.
Trăiește autentic, într-o relație împlinită, în care tu și partenerul vă susțineți reciproc.
Dizolvi resentimentele pe care le-ai acumulat poate timp de ani de zile, vina și rușinea de a nu corespunde așteptărilor sau de a avea o relație conform unui model ideal.
Lucrezi cu percepțiile tale și îți transformi tiparele de reacție, astfel încât să ieși din ciclul situațiilor care s-au repetat și au creat conflicte în relația cu partenerul.
Vei știi cum să obții atenția și respectul partenerului, cum să comunici ținând cont de prioritățile lui și cum să vă susțineți reciproc în a trăi o viață împlinită, nu doar fericită, împreună.
Vei câștiga capacitatea de a construi o viziune în viitor pentru relația voastră, conectand cu valorile voastre, acele acțiuni care duc la îndeplinirea ei.
Vei primi tehnici concrete pe care le poți aplica oricând, în orice situație, cu care poți obține schimbări majore în comportamentul tău.

inspired-relationship-process-foto-20

Cum va arată viața ta, dacă toata căsnicia va fi un chinuitor carusel emoțional sau mai rău, veți ajunge la separare

Foarte mulți oameni visează la o căsnicie fericită, până la adânci bătrâneți. Își doresc armonie, fidelitate, stabilitate, își doresc să păstreze cât mai mult aprinsă acea scânteie sau emoție de la începutul relației și să se simtă împliniți, alături de partenerul lor.

Dar cum arată o relație fabuloasă? Cum arată viața ta, fără teama de a pierde poate cel mai important om pentru tine, fără a te mai judeca pe tine sau partenerul tău și fără să mai compari relația și viața voastră, cu un model din exterior, care arată perfect.

Cum ar arăta viața ta, dacă tu și partenerul tău ați trăi autentic, fără să vă doriți să vă schimbați unul pe altul, ca să corespundeți unor așteptări și fără să vă mai reproșați aceleași lucruri iar și iar.

Ai vrea să fii acel om care știe să asculte și spune ce își dorește de la o relație, fără teama că persoana pe care o iubești, fie va pleca de lângă tine, sau va deveni cineva de care vrei să scapi.

Vrei să vezi din nou în partenerul tău, acel om de care te-ai îndrăgostit, cu care vrei să trăiești pentru tot restul vieții

Oricine poate învăța tehnici de reconectare și moduri prin care să aducă armonie în relația de cuplu, dar ele te susțin să transformi frustrarea și dezamăgirea acumulată poate în ani,  doar dacă le pui să lucreze pentru tine. Așa că ai nevoie de puțin efort și câteva ore timp de aproape 3 luni, în care să parcurgi complet exercițiile de echilibrare.  

Îți promit că merită din plin să faci munca aceasta pentru tine și viața ta.

Programul nu garantează reuniunea în situația în care despărțirea a avut loc în cuplu, deși adesea, împăcarea este o consecința a participării. Programul garantează că, indiferent ce decizie iei, o vei lua echilibrat și va fi spre binele tău.

Clarifică ce așteptări ai tu într-un cuplu și
folosește această cunoaștere pentru a-ți crea relația la care unii doar visează