Skip to content Skip to footer

Inspired Money Foundation

Programul care îți dublează veniturile.

"Normalul este să ai bani, să trăiești în prosperitate"

Programul cuprinde

Dizolvarea sentimentelor de vina si rușine.

Rezultatul acestui modul din program este ca îți vei da voie să vezi că meriți mai mult și să acționezi în consecință. Vei îndrăzni să ceri cu curaj ce consideri că meriți, fie că este vorba de bani, relație, sau job.

Îți vei da voie să te prioritizezi pentru că vezi că nu ai greșit cu nimic și pentru că meriți.

Vom folosi două Legi Universale pentru a echilibra vina și rușinea: Legea polarității sau a dualității și Legea sincronicității.

inspired money foundation monica ion
Programul cuprinde

Inchiderea buclelor legate de bani.

Rezultatul acestui modul este că ai spațiu în minte pentru noi oportunități de a face bani în loc să îți preocupi mintea cu datorii neinchise, care nu fac decât să adune resentimente în tine. Acest modul este esențial! 

Fie că percepi ca ți se datorează sau că datorezi bani cuiva, acestea ocupă spațiu și timp în mintea ta. Și aduni resentimente ca nu ai primit banii înapoi, sau te judeci ca nu ai avut puterea să pui piciorul în prag, sau te judeci pe tine că ai rămas dator cuiva și acumulezi Vină sau Rușine din cauza aceasta. Iar toate aceste emoții sunt inamicii prosperității. 

Ca să ai spațiu pentru oportunități noi, e nevoie să închizi în mintea ta buclele deschise care nu fac altceva decat să te țină în aceleași capcane mentale și te împiedica sa vezi noi oportunități și să le abordezi cu curaj și inspirație.

Money and business profits
Programul cuprinde

Creșterea banilor în valori.

Rezultatele acestui modul sunt vizibile în pași concreți pe care îi faci pentru a crea prosperitate financiară. Practic, îți vei învăța mintea să creeze oportunități financiare, să economiseasca bani, și să vadă un scop spiritual pentru bani, astfel încât să nu plece din mâinile tale pentru chestiuni materiale.

Acest modul se face după ce am eliminat cauzele majore ale lipsei de prosperitate. Aceste aplicații te ajuta sa vezi oportunitățile din jurul tău și să le spui DA, precum și să ai o viziune, să ajungi la o avere financiară care depășește nivelul existenței tale.

Activitatea aceasta e foarte importantă. Banii sunt un scop și un mijloc în același timp. Dacă nu ai un scop mai mare pentru bani, ești prins în mijloace. 

De exemplu, economisești de dragul de a economisi dar nu ai un scop mai mare, o viziune mai mare, pentru banii economisiți, sunt șanse bune ca ei sa fie cheltuiți pentru lucruri pe termen scurt: cum ar fi accidente, un televizor nou, un eveniment neprevăzut. 

Însă dacă ai un scop mai mare pentru bani, scop cu adevărat aliniat cu valorile tale, mintea nu va mai crea metode de a cheltui banii aceia, ci de a-i acumula.

Mod de lucru...

Programul durează 8 săptămâni. Vor fi 9 întâlniri săptămânale.

Vei primi în fiecare luni și în fiecare miercuri un material video sau audio, plus niște fise de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimba mindsetul.

Vei fi invitat sa lucrezi zilnic un un partener din program, pentru ca sa te asiguri ca nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui, da am sa fac după ce termin, și nu mai ajungi sa aplici ce ai învățat. Vei putea ajunge la dublarea veniturilor numai dacă faci cu adevărat aplicațiile și Exercițiile.

Pe lângă aceasta, vom avea o întâlnire săptămânală, în care voi Răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa sa aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate

monica ion coaching 1 la 1

PROGRAMUL CARE ÎȚI DUBLEAZĂ VENITURILE.

Programul cursului

0. Kick Off meeting – cunoaștere și stabilirea obiectivelor, agrearea principiilor de lucru

Tema: Introducere

Sesiune de grup online: 2,5 ore

1. Bazele si Dizolvarea emoțiilor care împiedica prosperiatatea si creșterea sentimentului de merit

Tema: Vina si Rusine

Sesiune de grup online:  2,5 ore

2. Dizolvarea emoțiilor care împiedica prosperiatatea si creșterea sentimentului de merit

Tema: Vina si Rusine

Sesiune de grup online:  2,5 ore

3. Închiderea buclelor legate de bani si crearea de spațiu pentru oportunități noi

Tema: Vina si Rusine + bucle bani

Sesiune de grup online:  2,5 ore

4. Închiderea buclelor legate de bani si crearea de spațiu pentru oportunități noi si dizolvarea sentimentelor de îndatorare.

Tema: Bucle bani – indatorare, cei care s-au sacrificat pentru altii.

Sesiune de grup online:  2,5 ore

5. Creșterea banilor in valori – a oferi valoare si a economisi

Tema: Întroducerea banilor în valori

Sesiune de grup online:  2,5 ore

6. Creșterea banilor in valori – eficientizare si acumularea unei averi financiare

Tema: Introducerea banilor în valori

Sesiune de grup online:  2,5 ore

7. Creșterea banilor in valori – a construi o misiune pentru 100 de ani

Tema: Introducerea banilor în valori

Sesiune de grup online:  2,5 ore

8. Întâlnirea de evaluare și sărbătorirea rezultatelor

Tema: Review & celebration

Sesiune de grup online:  2,5 ore

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

clienți
0
programe
0
ore de coaching
0
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

P.S. Amânarea este un alt mod în care nu te prioritizezi și în care îți arătați că nu meriți. Când acum e cel mai bun moment să te prioritizezi și să-ți demonstrezi că meriți?

error: Content is protected !!