Skip to content Skip to footer

Program Inspired Money for Women

Cine te-a creat femeie vrea să strălucești, nu să muncești cât un bărbat ca să ai de toate

Permite-i bărbatului să facă un pas în față și vei vedea prosperitatea înflorind, petală cu petală.

Dumnezeu ține o lume întreagă în palme.
Știe ce ai TU nevoie. Tu știi să primești?

Te descurci singură și lupți când nu lași banii să vină și nu te lași să-i primești

Când nu ești creată să duci lupte precum bărbații, dar VREI să te întreci cu ei

Am 47 ani. Sunt mama a doi băieți, unul student în străinătate, iar celalat încă la liceu, soția unui antreprenor, inginer constructor și inventator, pasionat de munca lui.

Am trăit toată viața sub forța ordonatoare a mamei mele cu multe credințe limitative, deși, spunea ea, doar încerca să „mă forțeze” să-mi iau zborul.

Imediat după terminarea facultății am plecat din România împreuna cu soțul meu care avea o bursă de doctorat. În urmă cu 25 de ani, ca să pot rămâne în străinătate, m-am înscris la o nouă facultate cu profil economic. Limbă nouă, matematică, statistică și multe altele cu eforturi supraomenești. Însă atunci n-am simțit că era așa pentru că eram implicata trup și suflet, probabil pentru că îmi place enorm să învăț lucruri noi, să mă dezvolt. 

Mă măcina foarte tare dorul de casă și de părinții mei.

Am stat 6 ani în afară. Acolo s-a născut și primul nostru copil, apoi ne-am întors în țară când el avea câteva luni. 

Readaptarea…cu greu, în plină iarnă, cu un copil abia născut, într-un apartament precar mobilat…

Când copilul s-a apropiat de un an, am început să lucrez în vânzări, într-o companie mare, multinațională. Mă adaptez ușor, așa că am făcut și din acest job, job-ul vieții mele. Timp de 10 ani am vândut într-un ritm infernal, ca într-o multinațională. 

De câteva ori am plecat de la birou cu ambulanța. Pe atunci aveam deja 2 copii, un soț absent fizic, pentru că el își construia cariera. Iar eu? Eu îl susțineam pe el și pe copii.

După acești 10 ani, soțul mi-a cerut să îl ajut în firma lui și în 6 luni, atat a durat până când compania pentru care lucram a găsit pe cineva care să mă înlocuiască, m-am alăturat soțului în business.

El spera ca eu să mă ocup de partea financiară în business, însă eu nu aveam nicio înclinație către așa ceva. Eu eram profesor…marea mea pasiune era lucrul cu oamenii, așa că fără să am o funcție anume, am făcut tot ce mi-a stat în putință să mă ocup de oamenii din firmă: de resurse umane, recrutare, interviuri, well being, organizare, team building-uri, orice era nevoie…și multe altele pe lângă.

La 40 de ani mi-am dat seama că nu acesta este drumul meu profesional. Aveam mult mai multe de oferit în viața aceasta. Eu eram profesor și voiam să predau, fusesem profesor și în timpul facultății și îmi plăcea enorm.

Obișnuiam să organizez la noi acasă un mini afterschool pentru copiii mei și alți câțiva pe lângă ei. În această perioadă de căutări am descoperit o metodă de educație, am urmat un curs de educator pentru copii și am fost fascinată.

Și uite așa am redevenit profesor într-o școală și am lucrat cu copii.

La un curs pentru educatori la care am participat, am întâlnit-o pe viitoarea mea parteneră de business. Ea avea deja un centru de activități de weekend pentru copii, pe care l-am transformat într-un centru educațional specializat după metoda pe care o descoperisem.

Și uite așa au trecut 7 ani de când copiii ne trec pragul. În ultimii 3 ani, partenera mea nu a mai rezistat fizic și s-a retras, iar eu am continuat singură proiectul.

Nu am avut niciodată mai mult de 20 copii în centrul educațional. Și nici nu mi-am propus asta. Nu consideram că aș fi putut gestiona un număr mai mare. Inițial, am fost educator la clasă și nu am reușit sa fac profitabil acest business. 

Este mai degrabă al 3-lea copil al meu decât un business. După 7 ani eu sunt angajată doar în business-ul soțului meu. 

Investesc aproape toată energia și timpul meu în proiectul pentru copii, plec cu ei în excursii sau tabere, dar uneori vin cu bani de acasă ca să îl susțin…Și de aici multe reproșuri…

De 8 ani sufăr de o depresie recurenta sub medicație. Am lucrat cu psihoterapeuți cu diferite orientări psihologice…

Rezultatul: Am devenit prieteni și i-am ajutat eu pe ei mai mult decât mă ajutau ei pe mine.

Ce mi-aș dori?  Să devin/redevin eu însămi, pe drumul meu în viață. Și nu ceea ce și-ar dori mama, soțul, copiii, soacra, tata, angajații mei și un lung șir de mulți alții…” – Anonim, mamă, soție, fiică, profesor, antreprenor, colegă 

Rândurile pe care le-ai citit sunt parte a unei povești reale din viața unei doamne și se aseamănă cu a multor femei. Am ales-o pentru că esența ei se regăsește în viața atât de multor doamne care lucrează cât cinci bărbați la un loc și fac asta zeci de ani fără oprire, până când corpul ajunge să cedeze. Să le spună STOP! OPREȘTE-TE!

Încerci să jonglezi cu sarcini și responsabilități, te lupți, alergi, faci …sună a treabă de bărbat

Când ești antreprenor sau manager femeie și faci cât cinci bărbați ai senzația că tu trebuie să duci tot greul și nimeni nu poate face asta mai bine decât tine sau nimeni nu e destul de pregătit să te ajute.

Însă, pe zi ce trece, trudești prea mult pentru bani sau ca să îți crești afacerea și ai adesea momente de burnout sau epuizare când îți e greu să găsești resursele interioare ca să continui. Și povestea acesta vine la pachet cu dereglări ale sistemului hormonal, cu senzația că nu ai timp, că te copleșește mormanul de lucruri pe care trebuie să le faci.

Crezi că dacă faci precum bărbații, ai rezultate cum au ei, dar acestea încetează să apară și, mai mult, vezi că deși uneori faci cât cinci la un loc, nu primești recunoaștere nici cât pentru unul.

Nu delegi suficient în afacere, pentru că nu ai încredere că alții fac la fel de bine, sunt la fel de puternici, la fel de descurcăreți ca tine și, chiar dacă lucrezi obsesiv, făcând ce trebuie, rezultatele financiare nu se arată.

Uneori ai un soi de mândrie prin faptul că ești puternică, că poți să te descurci cu orice problemă sau dificultate, dar în adâncul sufletului tău tânjești să găsești pe cineva suficient de puternic ca să te lași cu încredere pe umărul lui.

Concurezi adesea cu bărbații și te observi cum, fără să vrei, îi pedepsești pe bărbați ca și cum îți dorești să îi învingi sau să le iei puterea, chiar dacă faci asta din subconștient.

A fi independentă vine din dezamăgirea pe care o ai în relație cu bărbații. Când ai fost trădată, înșelată, umilită sau respinsă, când ai văzut-o pe mama că ducea singură tot greul casei, ai învățat că mai bine te descurci singură, pentru că atunci când ai nevoie de bărbați, ei nu se arată și nu poți să contezi pe ei.

Dezamăgirile din relația cu tatăl și cu energia masculină se reflectă în relația cu banii și consideri că doar tu poți să îi faci și că nu poți să contezi pe alții pentru asta, așa că nu ceri ajutor, pentru că te aștepți să fii dezamăgită.

 

Vrei să-i arăți tatălui tău ca ești băiatul pe care și l-a dorit dintotdeauna, să fie mândru de tine, să faci poate ce el nu a reușit să facă sau vrei să îi arăți unui alt bărbat că tu ești puternică și poți să te descurci și singură, chiar dacă uneori e cumplit de greu.

În rândul femeilor, noua pandemie este burnout-ul. E un tipar foarte foarte des întâlnit în ultima perioadă, pentru că foarte multe dintre clientele cu care lucrez ajung în context de colaborare cu mine sau într-unul din programele noastre, cu probleme de epuizare, burnout, probleme cu tiroida, boli autoimune. 

Sunt extrem de obosite, îmbătrânesc mai repede decât este cazul și nici nu găsesc bărbați suficient de puternici în jurul lor, fie în familie, fie în business cu care să împartă responsabilitățile.   

În relația cu banii, femeile învață deci să lucreze cu aceleași principii cu care operează bărbați, de competiție, luptă, grabă, trudă pe fundalul unei absențe a ajutorului pe care ar putea să îl primescă de la Dumnezeu Tatăl.

 

Relația ta cu banii se desfășoară după un tipar pe care l-ai preluat din relația cu energia masculină

Legătura dintre tipar și modul în care reacționezi este că tiparul îți determină experiențele care se repetă, adică obișnuințele care te duc în aceleași aspecte pe care le-ai mai trăit în trecut. Cu cât ai exersat mai mult un anumit comportament, acel mod în care reacționezi este atât de adânc înrădăcinat, încât nu mai știi cum e să alegi în mod conștient, altfel.

În copilărie, în familie, ai învățat un model de comportament și poate atunci ai preluat un tipar, al mamei, cu toate fricile pe care le avea ea.

Tiparele pot să fie schimbate, prin tehnici de remodelare a creierului, învățând mintea că are și alte opțiuni decât tiparele pe care le rulează.

Dacă ești aici, probabil că a trebuit să fii puternică, ai lucrat adesea singură și ai dus tot greul pe umerii tăi. Însă, prin asta ți-ai blocat potențialul financiar, de a primi emoțional și mental și de a fi protejată de un bărbat.

Trăim o perioadă extraordinară în care felul în care tu, ca femeie, faci business va defini pentru generațiile următoare de femei felul în care ele fac business.

Nu există limită pentru ceea ce noi, ca femei, putem realiza și poți fi puternică, fie că ai alături pe cineva, fie că nu, însă uneori poți să ajungi la epuizare, lucrând și lucrând. Și nu e vorba neapărat că nu ai rezultate financiare, dar te simți epuizată.

Și cu cât mai mult lucrezi, înțelegi că acest fel de viață nu mai este funcțional pentru tine.

Permite-mi să-ți spun ceva. În trecut, în copilărie, ai învățat la un moment dat, în relația ta cu bărbații, că nu poți să contezi pe ei.

Ai învățat că trebuie să te descurci singură și că trebuie să fii tu cea puternică. Și ai învățat că tu singură trebuie să-ți creezi destinul fără ajutor din afară, din partea altora.

Relația ta cu bărbații se reflectă în relația ta cu banii și dă-mi voie să-ți spun cum.

Dacă tu, în copilărie, ai observat că mama a dus tot greul familiei și că tata nu o ajuta, vei învăța să ai un tipar independent, să te descurci singură. Și acesta este motivul pentru care ajungi la epuizare. Faci lucrurile singură și tot greul este pe umerii tăi.

Însă asta înseamnă că ți-ai blocat potențialul financiar de a primi și de a fi îngrijită de un bărbat. De a primi financiar, emoțional, mental, a fi protejată și a fi vulnerabilă.

Pentru că a trebuit să fii tu cea puternică.

Relația cu tata are cel mai mare impact în relația ta cu banii și felul în care îți manifești potențialul financiar. Dacă ai avut percepția că tata a fost nedrept cu tine, vei duce sentimentul de furie în relația cu toți bărbații din viața ta și în relație cu lumea întreagă, mai ales în relația cu tine.

Fiecare experiență negativă nu numai că îți marchează povestea pe care ți-o spui despre viață, dar vine cu un dar extraordinar care te susține să îți asumi libertatea de a fi tu însăți, iar asta se va reflecta în diferite arii ale vieții tale.

De ce funcționează Programul Inspired Money for Women

E important să-ți spun faptul că am creat acest program pornind de la rădăcină, de la cauza cauzelor, adică de la relația cu primul bărbat din viața ta – TATA.  

Relația care setează felul în care lucrezi și puterea crescută a masculinului din tine este relația cu tata. Viața ta ca femeie se așează după felul în care ai perceput această primă relația cu principiul masculin.

A fi independentă, pentru că ai văzut nu te poți baza pe bărbați, deși pare cea mai bună soluție, vine din dezamăgirea pe care o ai în relație cu bărbații, și prima dată ai experimentat-o legat de tata.

Dezamăgirile din relația cu tata, fie că e vorba de lipsa prezenței lui, abuz, umilință sau orice nedreptate pe care ai perceput-o, se reflectă în relația ta cu divinitatea și în relația ta cu banii. Cu aceste experiențe dureroase vei spune că doar tu poți să faci banii și nu ai cum să contezi pe alții.

Chipul și protecția divină le vei vedea după chipul și asemănarea tatălui tău 

Această relație cu tata îți formează relația cu Dumnezeu și îl vei construi pe Dumnezeu după chipul și asemănarea tatălui. În perioada de 2-3 ani, tata este primul Dumnezeu apoi începi să îl vezi pe tata cu bune și cu rele, iar imaginea pe care ți-o creezi despre Dumnezeu este după imaginea tatălui tău. Daca tatal este neiertator, Dumnezeu va fi neiertător. Daca tata este dur, absent și nu îți dă susținere, Dumnezeu va fi asemenea tatălui.

Când aduci la echilibru femininul și masculinul din tine, acela este punctul în care îți poți defini propriul mod aliniat cu tine de a crea prosperitate în viața ta.

Felul în care ai perceput relația cu tata, a creat cadrul pentru toate experiențele tale în relația cu energia masculină și are cel mai mare impact în cât de susținută simți că ești de divinitate și câtă încredere acorzi, în general, bărbaților din viața ta.

1.Identifică cauza cauzelor

Merge la rădăcina problemei. Dacă nu mergi în profunzime, problema va tot apărea, ca și o plantă care o tot rupi la suprafață, dar pentru că are rădăcini adânci, ea se reface.


2.Aplică Legile Universale

Din experiența mea cu peste 450 de antreprenori și manageri de top, precum și cu cei peste 300 de participanți la programele Brain Remodeling System, punerea în practică a acestor Legi Universale, are cel mai mare impact dintre toate metodele de transformare mentală pe care le cunosc.
Sistemul de Legi Universale îți permite să obții schimbarea consistentă dinspre interior spre exterior, care rămâne și este sustenabilă în timp.
Poți aplica Legile Universale atât în business, cât și în viața personală, ca să aduci schimbări semnificative în relația cu tine, cu partenerul de viață, cu clienții, cu angajații, inclusiv cu copiii tăi, raportat la tiparele mentale și comportamentale pe care le ai.


3.Asigură o transformare reală și pentru totdeauna a tiparului tău 

Nu va fi doar o senzație de ”un pic mai bine”, care dispare peste două săptămâni, ci vei știi cum să eviți acele tipare de lucru prin care ajungi la epuizare.

Sunt Monica ION, expert în remodelarea creierului, creatoare a metodologiei Brain Remodeling System și a Școlii de Legi Universale. Am acumulat peste 14.500 de ore plătite de ședințe 1 la 1, în lucrul cu antreprenori care au crescut exponențial și cu doamne care trăiesc o viață împlinită, autentică, echilibrată personal, financiar și profesional.

Ofer o experiență transformațională antreprenorilor și doamnelor cu care lucrez în programe 1 la 1 și de grup, prin metode și tehnici bazate pe Legile Universale. O dată deprinse, clienții mei le pot folosi singuri pentru a obține creștere exponențială și a-și atinge orice obiective personale au, într-un context de non-judecată și prețuire a potențialului lor divin.

0
clienți
0
programe
0
ore de coaching
Testimoniale

Ce spun cei pe care i-am susținut să facă salturi exponențiale către obiectivele lor

cazanescu monica ion

Răzvan Căzănescu

Urania Cremene

Dan Luca

Lorand Soares Szasz

De ce să parcurgi Programul
Inspired Money for Women?

Masculinul și femininul formează un întreg și, pentru ca un organism sau un business să fie sănătos, sunt necesare ambele

În lumea aceasta există două principii de lucru: 

Principiul masculin definit de putere, forță brută, confruntare, determinarea care mută munții din loc, lucrează, concurează, impune voința sa asupra lumii sau numit LUX (lumină) în creștinism și 

Principiul feminin, caracteristic suportului, creației, a fi, asimilat cu transformare, culoare, viață, numit LOGOS (cunoaștere) în creștinism.

Tiparele energetice masculin și feminin nu sunt unul pozitiv și unul negativ. Adică nu vreau să spun că femeile au un tipar sănătos și bărbații unul nesănătos sau invers.

Fiecare tipar energetic sau tipar de lucru, masculin sau feminin, are plusuri și minusuri în egală măsură și amândouă sunt necesare.

În esență, în business tiparul atitudinal feminin și tiparul de lucru feminin presupune oferirea de suport, de sprijin, iar în situația bărbaților este să dea provocări și să-și ia provocări.

Cele două împreună creează un business sănătos și echilibrat, pentru că atunci când oferi și sprijin și provocări, atunci apare cea mai mare creștere.  

Tiparul de lucru masculin este activ și este despre a face, despre mișcare și de a ocupa spațiu, despre a cuceri, acționează asupra vieții și-și impune forța, ordinea, are forța prin care învinge natura, inamicii, concurența, inclusiv se depășește pe sine însuși.

Preferă simplitatea și să aibă lucruri cât de puține, construiește, vânează, iese, se mișcă.

Tiparul de lucru feminin este pasiv și primește. Nu înseamnă că nu poate să facă ceva, înseamnă doar ca este caracterizat ca esență prin “a primi”, prin “a fi” mai mult decât “a face” în comparație cu masculinul.

Oferă, creează spațiu și dă formă lucrurilor. Oferă dragoste, încredere, protecție copiiilor și creează spațiu în sens de cămin. 

Energia feminină curge cu viața, reprezintă culoare, seducție și joacă. Este principiul care îți oferă sprijinul și este principiul care te protejează prin sprijin, spre deosebire de principiul masculin care îți oferă protecție.

Atunci când o femeie vrea să facă business și acționează dintr-un tipar masculin ce se întâmplă este că îmbracă o haină care pur și simplu nu i se potrivește.

Când îmbraci o haină care nu ți se potrivește, depui efort ca să te potrivești în haina respectivă, ca să stea bine pe tine, să nu te faci de râs, să nu se vadă o parte…Și orice ai face, nu ți se potrivește pur și simplu.

La fel de mult efort necesită să faci business din tiparul masculin care se plătește cu energia ta vitală.

Modelul masculin de succes pe care l-ai preluat nu ți se potrivește

În felul în care am fost educate noi, femeile, modelele de reușită cu care ne comparam, felul unitar în care am fost educați fete și baieti, visele cu care ne hrănim, sunt major impactate de modelul masculin. Altfel spus, considerăm și măsurăm succesul în termeni masculini. 

Un exemplu este cazul doamnelor care nu au urmărit o carieră și adesea societatea consideră că nu au făcut mare lucru cu viața lor, chiar dacă au crescut doi copii în cel mai frumos mod sau dacă au creat contextul pentru ca soțul să fie cea mai bună variantă a sa.

Motivul pentru care ajungi la epuizare nu este pentru că faci ceea ce faci, ci pentru felul în care faci lucrurile pe care le faci.

Cauza pentru care noi femeile ajungem la epuizare și la probleme de sănătate de tiroidă este adesea faptul că folosim tiparele de lucru ale bărbaților. Nu cunoaștem altele.

Și pentru că lumea business-ului și lumea banilor a fost construită de bărbați în ultimele sute de ani, ei și-au impus modelele lor, iar noi n-am știut să alegem altele. Am făcut cum am văzut la ei. Însă modelul acesta nu mai funcționează pentru noi…

Faci lucruri din zona de trebuie, le faci pentru că așa ai văzut că se fac, fără să-ți pui problema că sunt într-un mod aliniat cu tine, iar acele lucruri care nu sunt în valorile tale, le delegi celorlalți din spațiul tău fără ca TU să mai ajungi să îți impui să le faci. 

Să acționezi în business cu energie masculină, tu, ca femeie, este ca și cum ai merge cu o bicicletă care are roți pătrate în loc de roți rotunde. Imaginează-ți ce efort depui ca să îți păstrezi echilibrul, ce efort îți ia să poți să înaintezi.

Când tu ca femeie vrei să conduci un business folosind tiparele bărbaților, acel efort este susținut din energia ta vitală, iar corpul tău care ajunge la epuizare sau ajunge să te atace pe tine, ca boală autoimună, nu face decât să-ți spună: Hei, nu merge așa. Nu funcționează așa pentru tine. NU acesta este modul în care tu să acționezi și să-ți atingi obiectivele.”

În acest mod de lucru, în care ne comparam cu bărbații și operăm la fel ca ei ca să avem succes, folosim energia noastră vitală și acest lucru duce la epuizare

Folosim și plătim cu energie vitală, pentru că folosim un tipar similar de lucru cu al lor, tipar care nu este naturalul nostru feminin.

Imaginează-ți că intri într-un ring de luptă, la fel cum o face un bărbat, dar regulile pentru tine sunt altele. Trebuie să ai grijă să nu îți murdărești rochița, să fii frumoasă, zâmbitoare și grațioasă, să joci cinstit, să fii cuminte și să îți faci temele, să nu îi superi pe ceilalți și trebuie să concurezi cu cineva care are un singur scop: să câștige, indiferent de mijloace. 

Poți și tu, DAR te costă foarte mult efort să renunți la tot ce e aliniat cu tine, ca să poți să ai rezultate în felul acesta. Și plătești cu sănătate, epuizare, burnout, ani de viață, îmbătrânire prematură, boli autoimune, iritare sau kilograme în plus.Te compari cu bărbații, concurezi cu ei și vrei să câștigi lucrând cu tiparul lor…pentru că nu a existat altă cale

Acum 80 de ani o femeie nu putea să aibă un card de credit în Statele Unite decât cu semnătura unui bărbat. Și este incredibil de mare evoluția pe care am avut-o de atunci până în momentul de față. Dar cei care au avut un impact major asupra felului în care noi, femeile, facem antreprenoriat și asupra felului în care noi câștigăm bani, sunt bărbații.

Practic, modelele pe care noi le-am avut în a crea un business, a construi un business, în a face bani, sunt create, gândite, aplicate și preluate de la bărbați.

Cumva, pe tot parcursul vieții tale înveți că pentru a fi apreciată trebuie să renunți la modelul tău natural și să îl îmbrățișezi pe cel al bărbaților, ca să ai succesul definit așa cum arată el pentru un bărbat.

Acest model vine cu o anumită încărcătură energetică, emoțională și mentală în spate, cu anumite tipare favorizate de felul în care funcționează corpul uman al bărbaților. Ei având testosteron se luptă și își asumă bătălii mari și, energetic vorbind, corpul cooperează cu ei pentru asemenea bătălii. Însă corpul tău are o cu totul altă structură hormonală, iar noi femeile nu suntem programate să avem aceeași luptă pe care o au bărbații cu concurența, cu angajații care își fac sau nu-și fac treaba, cu stresul pe care îl avem într-un job cu specific masculin. Așa că am împrumutat modelele de business ale bărbaților.

Însă acest model de lucru are în spate o relație defectuoasă între femininul din tine și masculinul din tine, care sunt cele două principii ce se regasesc în tot Universul, principiul feminin și cel masculin. 

Modelul tău cu energia masculină este format puternic de relația cu tatăl și dezamăgirile inevitabile pe care le-ai avut în relația cu el, ce au produs o neîncredere în bărbat, ca principiu masculin. 

Câteva dintre simptomele pe care le ai în relație cu bărbații, care arată că la nivel subtil ești într-un conflict cu energia masculină sunt atunci când ai energia masculină deformată, nefuncțională și preiei tu un rol masculin.

În momentul în care tu ai încărcături emoționale negative în relație cu bărbații acumulate de-a lungul experienței tale există 4 simptome pe care le dezvolți ca reacție la masculin. Și toate aceste 4 simptome au impact asupra relației tale cu Dumnezeu.

Primul simptom este că preiei tu masculinul.

Când tata te-a abandonat, chiar dacă nu a plecat, dacă a fost indisponibil emoțional și mama a fost lipsită de putere sunt șanse foarte mari să preiei tu masculinul.

Am văzut situații de mame singure cu fete, situație în care mamele au evitat masculinul, nu l-au preluat, au rămas în zona feminină și au fost lipsite de putere, iar aceste fete preiau rolul de bărbați în casă.

Ori dacă ești în conflict cu energia masculină înseamnă că ea nu este așezată în tine și nu poți să dispui de ea, ci ești condusă prin tiparele acestei energii. Asta înseamnă că dai o putere mare masculinului din tine și micești semnificativ femininul.

O altă situație în relația cu bărbatul este când îl eviți. Dacă pe linia ta feminină, mama, bunica, străbunica sau în experiențele tale, bărbații au rănit femeile, tu vei căuta să îi eviți ca să nu ajungi la o durere similară. Sau când bărbații au înșelat femeile și ai văzut-o pe mama ta ca suferă din cauza asta, vei evita masculinul pentru că l-ai asociat cu mai multă durere decât plăcere în relație cu tine și îți dai seama că ai învățat undeva pe parcurs că masculinul înseamnă durere. Și vei face tot ce e posibil ca să-l eviți.

Asta înseamnă că la un moment dat, bărbatul te-a dezamăgit, fie ai avut așteptări și n-a fost acolo pentru tine, fie ai suferit un soi de rană prin care ai învățat că mai bine singură decât să faci echipă cu un bărbat.

La nivel de business, asta se poate manifesta în forma faptului că nu delegi către bărbați, faci o echipă de oameni fără bărbați sau apreciezi subconștient mai mult femeile din echipă sau clientele. 

 

Imaginează-ți cum te impactează în business când tu preiei energia masculină și ai colegi bărbați cărora nu le permiți să te ajute, să te susțină și pe care adesea e posibil să vrei să îi domini emoțional și spiritual și să vrei să fii cumva deasupra lor, să arăți că ești mai competentă decât ei. Nu le permiți să te ajute, nu le permiți să fie acolo pentru tine și să-și asume ei puterea, ca tu să poți să faci un pas în spate și să creezi din energia ta feminină. 

Orice situație în care simți nevoia să concurezi cu bărbații și să arăți că ești mai bună, să arăți că poți și fără ei, să demonstrezi că ești mai puternică, că ești mai isteață că ești mai deșteaptă arată un conflict cu energia masculină. 

Nu poți să ai confortul și nu-ți dai voie tu să ai confortul faptului că ai încredere în faptul că Dumnezeu va avea grijă de nevoile tale, ci te vei zbate, te vei lupta să compensezi masculinul, să-l preiei tu, să-l manifești tu, pentru că tu ai învățat la un moment dat în experiența ta că trebuie să te descurci singură. Și în acest mod ți-ai construit imaginea despre Dumnezeu căruia nu-i permite să fie alături de tine și să te ajute. Și ce faci tu în situația aceasta este că îți iei voința ta individuală si o pui peste voința lui Dumnezeu și spui:” EU ASTA VREAU SĂ OBȚIN!

Acest VREAU nu vine dintr-o aliniere cu tine însăți și din împlinirea cu adevărat a cine ești tu, ci vine din ce poți să obții, ce poți să cucerești, care sunt trăsături specific masculine.

Iar epuizarea vine din faptul că voința ta individuală și voința divină nu se suprapun, iar tu vei căuta să compensezi acestă suprapunere, această distanță dintre cele două cu energia ta vitală.concurezi cu un bărbat și să spui: “Lasă că îți arăt eu!”, poate să vină din faptul că tata voia un băiat chiar dacă nedeclarat și te-a crescut ca pe un băiat și el a fost mândru de tine când te-ai purtat ca băieții. Când te-ai cățărat în copaci, când ai urcat un munte, când ți-ai luat prima mașină. Asta înseamnă concurența cu bărbatul și vei căuta în situația asta să învingi bărbații din viața ta, pentru că prin asta tu îți demonstrezi că ești puternică, ești independentă.

Poate dorești să fii mai bună decât ei, pentru că poate ai avut un frate cu care ai fost mereu comparată.

Sau poate vrei să fii mai bună decât bărbații, pentru că ai fost comparată cu băieți din clasă care erau mai buni pe plan sportiv sau la matematică sau la altă materie.

Asta înseamnă la nivel subtil că tu concurezi cu puterea lui Dumnezeu.

Hai să vedem care poate mai mult: “Faci tu asta sau fac eu asta?” În loc să cooperezi cu el și să folosești puterea la care ai acces prin relația cu Dumnezeu, să faci echipă cu el, să te lași ghidată de el și de vocea ta interioară, pentru că prin asta se manifestă, ca să poți să construiești ceva cu adevărat aliniat cu tine.

Un alt simptom în relația cu masculinul este când vrei să-l pedepsești, să-l umilesti sau să îi diminuezi puterea.

În varianta acesta, în relația cu bărbații ai suferit tu umilințe sau nedreptate, iar relația pe care o ai cu partenerii, cu colegii bărbați se bazează pe furie.      

Este ca și cum ești furioasă pe Dumnezeu pentru că nu înțelegi felul în care dreptatea lui funcționează.

Și ai avut situații în care ai fost furioasă pentru că Dumnezeu nu a făcut dreptate așa cum tu cu mintea ta ai fi făcut dreptate.

În situația aceasta, nu ești într-o colaborare cu Universul și cu Dumnezeu, ci ești într-un curs de furie în care vrei să-l pedepsești pe celălalt și suferi chiar dacă reușești să-l pedepsești pe celalat, pentru că satisfacția răzbunării e doar de moment.

Chiar dacă reușești să-ți impui dreptatea sau puterea pe moment nu o să dureze, pentru că revii la furia pe care o ai. Furia asta te consumă, te epuizează și te îmbolnăvește.

E adevărat că este o sursă incredibilă de energie cu care poți să mergi mai departe, însă nu are cum să dureze în timp. Dacă tu continui cu tiparul acesta distorsionat masculin, fără să aduci echilibru în relația dintre femininul și masculinul din tine, viața ta poate să devină un coșmar.

Nu îți vei da nici măcar ție spațiul ca tu să ai grijă de tine, ci vei alerga dintr-o parte în alta până, ghici ce?

Până te lovește ceva suficient de puternic, încât să vrei să faci o schimbare.

Dar nu e nevoie să ajungi la momentul acela …

Relația cu Dumnezeu și neîncrederea că EL te susține îți blochează potențialul

Când ți-e greu, îl lași pe Dumnezeu să intervină? 

În felul în care am fost noi românii educați, îl privim pe Dumnezeu ca fiind o figură paternă de energie masculină care pedepsește ori răsplătește.

Așa cum îți definești relația cu Dumnezeu, așa îți definești relația bărbații din spațiul tău. Acest lucru corespunde Legii Fractalilor care spune că așa cum faci un lucru, așa le faci pe toate însemnând că Dumnezeu va acumula toate acele trăsături pe care tu le-ai perceput în relație cu bărbații.

Acum o să spui: “Monica, dar e imposibil asa ceva, eu am încredere în Dumnezeu dar n-am încredere în bărbați. Am o relație fantastică cu Dumnezeu dar nu am o relație fantastică cu bărbații și îmi lipsește un iubit.

N-am să te contrazic, însă dacă la nivel subtil să nu ai încredere în Dumnezeu se vede în viața ta prin faptul că nu primești suportul și susținere din partea bărbaților. Îi vei crea spațiu lui Dumnezeu în viața ta în măsura în care acele răni din relația cu bărbații le-ai vindecat sau nu.

Dacă ai vindecat rana că tata te-a abandonat, îi creezi spațiu lui Dumnezeu în viața ta...

iar asta arată că poți să ai o relație de parteneriat cu bărbați din viața ta, relații de parteneriat în business, o relație personală, să ai prieteni bărbați pe care poți conta și care te pot sprijini fără să mai faci tu singură totul.

Rănile din relație cu tata le duci în relație cu Dumnezeu iar acest lucru blochează cât îi permiți să te ajute să îți atingi obiectivele. Inclusiv cât îi permiți să te călăuzească, să te ghideze. 

Deconectarea de masculinul din tine prin rănile nevindecate în relațiile cu bărbații din viața ta blochează ghidajul interior chiar dacă el există în viața ta inclusiv capacitatea ta de a primi. 

Ca atare vei face totul TU sau vei merge în cealaltă extremă în care te vei considera o victimă care așteaptă un bărbat puternic să o salveze.

Când vindeci relația ta cu bărbații îți dai voie să primești și le permiți banilor să vină în spațiul tău, consideri că meriți să aibă grijă cineva de tine și îți dai spațiul din care tu ca femeie poți să creezi ceea ce este aliniat cu tine.Durerea asociată cu energia masculină te face să o elimini din viața ta

Dumnezeu te-a creat egală cu bărbatul…nu rivala lui

Dacă nu ai o relație bună cu Dumnezeu vei compensa tu energia masculină sau vei elimina bărbații și vei bloca energia prin care îți dai voie să primești.

Vei ajunge în final unde îți dorești în ceea ce privește businessul și în ceea ce privește banii, dar poți să ajungi acolo cu stres și cu un consum foarte mare de energie și prin propriile tale puteri sau poți să atingi acel punct lucrând din energie feminină si lăsând Universul, Dumnezeu sau domnii din viața ta să contribuie la existența ta.

În prima variantă faci TU totul, însă compensezi cu energia ta vitală și plătești cu epuizare zbaterea prin care treci, iar în cealaltă variantă obții ceea ce îți dorești cu ușurință și cu eleganță.  Întrebare este cum vrei să faci?

Le permiți altora, inclusiv Universului să te susțină sau nu ai încredere în Univers că lucrează pentru tine și depui efort compensând cu energia ta vitală până la burnout sau boală?

Ca să poți să îți accesezi potențialul financiar în aliniere cu principiul feminin, e nevoie să aduci echilibrul între femininul și masculinul din tine. Cu cât masculinul din tine e mai bine așezat și poți sa colaborezi cu el, cu atât femininul din tine e mai strălucitor, capabil să creeze și să materializeze prin a fi, nu prin a face.

Cum restabilești dreptul tău divin la prosperitate

Când ajungi la recunoștință pentru evenimentele dureroase din relația cu tata și poți să spui că fost exact așa cum ai avut nevoie… și tata, și Dumnezeu, când poți să vezi asta, ți-ai regăsit echilibrul!

Dacă restabilești echilibrul cu principiul masculin divin, în interiorul tău, și înveți să folosești principiul feminin divin interior poți crea prosperitate în felul tău unic, nu după tiparele masculine ce te epuizează.

A fi în echilibru cu principiul masculin divin înseamnă să asculți îndrumarea, ghidajul interior și exterior, să înveți să urmezi în loc să fii prima în conducere, să înveți să primești, să înveți să ceri, să te apreciezi pentru cine ești tu ca femeie, să vezi abundența în a fi, NU în a face.

Înseamnă să ai încredere că cineva acolo sus îți ține întotdeauna spatele, că ai o plasă de siguranță în El și ca EL are grijă de toate nevoile tale. Când vezi că ai tot ce îți trebuie, pentru ca EL (principiul masculin) a avut grijă să ai tot ce îți trebuie, când acționezi din prea plinul de a fi nu mai pedalezi cu greu din nevoia de a face ca să umpli un gol.

În prezent în lumea în care trăim noi și în realitatea noastră nu există un sistem specific femeilor de a face bani sau de a face business.

Una dintre principalele provocări pe care le ai în echilibrul acesta între sistemul feminin și masculin este cum să le duci în business ca să poți să ai rezultate. E nevoie atât de sistemul feminin de lucru cât și de sistemul masculin de lucru, pentru că în business ai nevoie să dai provocări, să stabilești obiective din ce în ce mai mari, să impui regulile, care vin toate din zona masculină. 

Iar dacă faci prea mult asta este pentru că nu ai masculinul corect așezat în tine, adică în echilibru cu femininul. Partea feminină a business-ului este să dai suport oamenilor. Să-i înțelegi, să-i tratezi cu empatie, să le dai spațiu, să crească în ritmul lor și să fii acolo pentru ei să-i asculți.

Dacă aplici doar sistemul feminin în business, din nou vei avea o familie cu care te înțelegi foarte bine, dar cu care n-o să ai rezultate excepționale.

Ca să poți să ai un business echilibrat e nevoie ca femininul și masculinul din tine, amândouă importante, să trăiască în armonie. Nu să-și dea în cap unul celuilalt, ci să trăiască într-o armonie, iar tu să poți să fii capabilă să alegi când abordezi sistemul masculin și când abordezi sistemul feminin.

În momentul în care te consumi pentru orice, arată ca nu există echilibru între femininul și masculinul din tine.

În momentul în care te consumi înseamnă că unul dintre cele două a preluat o putere mai mare și o defavorizează pe cealaltă.

Știu că ai cel puțin două prietene care sunt manageri sau sunt antreprenori, care chiar acum sunt în pragul epuizării, care aleargă și câștigă mai mult decât soții lor și care își întrețin poate partenerul de viață sau care au grijă de toată familia, dar nu de ele însele.

Până când ajung în punctul în care nu mai există cale de întoarcere cand fie primesc un diagnostic greu, fie au un accident și li se resetează valorile.

Dar nu trebuie să ajungă acolo…The Wealth Process

Există două componente de baza ale prosperității: other worth – cât de mult îți pasă de ceilalți, astfel încât să dorești să îi servești și să le rezolvi o problemă, și self worth – cât de mult te apreciezi pe tine însăți, astfel încât să ceri ceea ce meriți pentru serviciile pe care le-ai oferit. 

Pentru ca mintea să susțină comportamentele care favorizează prosperitatea, este nevoie ca în creier să formezi circuite neuronale care cresc self worth și other worth, în egală măsură.

Doar așa mintea vede oportunitățile de a servi, care pot fi transformate în bani.

Pentru cine este programul Inspired Money for women?

➡️ femei în poziții de conducere sau antreprenoare care sunt epuizate pentru că lucrează prea mult, până în prag de burnout ca să câștige bani sau să crească un business, lucrând din energie masculină

➡️femei care au obosit să alerge, care au grijă de alții și cu greu găsesc timp pentru ele însele

➡️femei care au suferit atunci când au prioritizat mai presus bărbații decât pe ele însele

➡️ femei care  prin natura jobului sau a poziției pe care o ocupă concurează cu bărbații,  în a le demonstra că sunt independente și se descurcă singure

➡️Femei care au fost trădate sau dezamăgite de bărbați, începând cu tatăl

Ce se va întâmpla după ce vei termina programul Inspired Money for Women:

  • Vei simți că meriți și poți să faci un schimb echitabil
  • Vei ști să ceri atât cât consideri că merită serviciile tale
  • îți vor crește semnificativ veniturile – se dublează sau chiar triplează
  • îți va crește puterea de vânzare și negociere
  • Vei observa oportunitățile pe care vei putea să le transformi în business

Cuprinsul și Programul Cursului

Programul Inspired Money for Women este despre a-ți asuma feminitatea în felul în care tu ca femeie îți conduci businessul sau felul în care îți conduci viața personală și profesională.

 

➡️Programul se desfășoară pe parcursul a 8 săptămâni, în care ne vom întâlni online, timp de 2 ore și 30 minute.

➡️Vei avea acces în platforma programului, iar între întâlnirile săptămânale, vei avea acces la exerciții practice de echilibrare a percepțiilor;

➡️ Îmi poți adresa întrebări direct în întâlniri sau pe grupul la care vei avea acces;

De asemenea, poți să împărtășești orice provocare cu care te confrunți pe parcursul programului, atunci când dai de greu, precum și percepții pe care le ai după ce aplici principiile de lucru în relația ta.

Programul se numește Inspired Money for Women pentru că este despre a face echilibrul între femininul și masculinul din tine, ca să-ți dai voie să primești, în orice formă, și să ai încredere absolută că există cineva pe lumea asta, în Universul acesta, în esență divinitatea care te protejează și are grijă de tine și de toate nevoile tale.

 Nu trebuie să te mai zbați ca să ai rezultate, ci pur și simplu să fii într-un spațiu de siguranță și de aliniere cu tine și vom lucra în 3 etape, astfel încât tu să-ți  accesezi potențialul financiar fără să mai muncești până la epuizare:

Vom lucra pe restabilirea relației cu energia masculină și cu Dumnezeu Tatăl, în așa fel încât să ai încredere că, indiferent ce se întâmplă, bărbatul și Dumnezeu Tatăl vor fi acolo pentru tine să te protejeze.

Asta inseamnă că dizolvăm încărcaturile negative majore în relație cu bărbații din viața ta, de la relația cu tatăl până la relația cu iubiții pe care i-ai avut.

 

Partea a doua presupune echilibrarea relației cu femeile și cu femeia din tine. Vei reconstrui capacitatea de a avea încredere în tine și de a vedea cum, prin a fi femeie, nu ești lipsită de putere. A doua parte a cursului va fi echilibrarea relației cu femeile, în special cu cele pe care le-ai perceput în rol de victimă. Fie că e vorba de tine însăți în rol de victimă, când ai văzut că ești neajutorată, fie poate în relația cu mama ori cu bunica să vezi cum au fost ele o victimă când au fost ținta abuzului din partea soților lor. Oricare alte situații de genul acesta le vom echilibra, în care femeile au avut rol de victimă și le-ai judecat că nu sunt capabile să-și ia puterea.

Ultima parte din ce vom lucra în Programul Inspired Money for Women este despre asumarea puterii tale feminine și asumarea puterii tale creatoare. Energia feminină este energia pământului, energia creatoare, cea care dă roade cea care creează de dragul de a crea, de a fi. 

E vorba despre a crea din a fi versus masculinul care trebuie să facă, ca să creeze ceva. 

Noi femeile creăm din a fi, nu facem un copil din a face, nu facem copilul în 9 luni de zile punând celulă cu celulă. Doar suntem și prin asta creăm ceva.

MOD DE LUCRU…

Programul durează 8 săptămâni și ne vom întâlni în fiecare săptămână.

Vei primi săptămânal materiale video sau audio, plus fișe de lucru cu aplicații. Materialele au un scurt cadru teoretic, dar se bazează mult pe aplicații și exerciții care schimbă mindsetul.

Vei putea să lucrezi zilnic cu o parteneră din program, ca să te asiguri că nu va fi unul din acele cursuri în care îți spui: ”da, am să fac după ce termin!…” și nu mai ajungi să aplici ce ai învățat. 

Pe lângă acestea, în întâlnirea săptămânală îți voi răspunde la întrebări, voi demonstra aplicațiile și vei avea șansa să aplici cu colegii tăi exercițiile din săptămâna aceea. Aceste întâlniri îți vor da contextul de inevitabilitate.

Vei dobândi stăpânirea asupra unor Legi Universale și vei putea să le folosești în favoarea ta. Pe scurt: vei dobândi acces la instrumente pe care le putea folosi în orice context, fără ajutor din exterior, ca să-ți transformi experiențele și să trăiești împlinirea în relația ta cu orice bărbat și în relația ta cu banii.

monica ion lucru clienti

Ce câștigi dacă parcurgi Programul Inspired Money for women?

Scopul programului Inspired Money for Women este să te susțină să îți dublezi  veniturile, accesând 100% din potențialul feminin prin a dizolva durerile acumulate în relația cu bărbații și să:

➡️echilibrezi percepția că a fi femeie înseamnă că ești mai slabă decât un bărbat sau că îți lipsește puterea;

➡️echilibrezi suferința, umilința, nedreptatea și respingerea din relația cu tata și în relația cu alți bărbați din viața ta;

➡️înveți cum să te conectezi cu corpul tău dincolo de minte ca să ceri ghidaj divin;

➡️Spui NU și pui limite cerințelor care nu sunt aliniate cu tine; 

➡️înveți să delegi, să nu mai faci lucruri în stres pentru că trebuie, ci din INSPIRAȚIE.

➡️ai rezultate de două ori mai puternice fără să dublezi efortul sau să îți destabilizezi sănătatea;

➡️construiești un business în care să le permiți cu încredere bărbaților să contribuie și să te susțină în a câștiga bani;

➡️fii de neoprit în împlinirea misiunii tale fără să ajungi la burnout sau să renunți la feminitate;

➡️înveți să ai grijă de tine și să vezi că ești susținută de Divinitate;

➡️dai mai departe copiilor tăi un model sănătos de relaționare;

➡️îmbunătățești relația cu partenerul de cuplu și cu colegii bărbați pentru că înveți să le permiți ca ei să poată manifesta ce au mai bun de oferit;

➡️creezi un nou spațiu în viața ta pentru bărbații care vor să contribuie cu adevărat.

Testimoniale

Bianca Olahuț: tiparul working hard, directorul care îl întruchipa pe tata

“Managerul stătea în dreapta mea și îl țineam lângă mine și îl protejam, indiferent că dădea sau nu rezultate. Îmi doream să plece ca să pot să fac lucruri sau să am pe cineva eficient și nu puteam să-i dau drumul pentru că îmi țineam tatăl lângă mine, care să mă aprecieze, să mă valideze și să-mi ofere tot ce credeam eu că n-am primit de la tata.”

Bianca ne împărtășește provocările prin care a trecut ca antreprenor, cum și-a transformat tiparul “working hard”, cum au venit către ea “miraculos” sute de mii de euro în pandemie, cu care și-a achitat datoriile, cum și-a transformat relația cu soțul ei și a deschis 3 noi businessuri, în timp ce a lucrat constant în toate programele create de Monica, cât și în coaching 1 la 1, în ultimii 4 ani.

În prezent Bianca spune că toate lucrurile curg spre ea repede, fără efort, cu minim de resurse investite ca și cum se rezolvă de la sine.

Enifer Marinescu

 Am reușit să împuternicesc membrii echipei mele. Să le dau putere. Să le dau libertate. Și în punctul acesta afacerea mea funcționează fără mine. Eu încep să scap de multă presiune pe care o aveam asupra mea.

A pierdut un părinte în adolescentă și pentru că îl admira, tot ceea ce făcea, absolut “totul trebuia să fie perfect ca tata să fie mândru de mine.” 

Și asta venea mai ales în business cu multă presiune și risipă de resurse: “Iroseam energie făcând lucruri care nu-mi plăceau, nu erau în valorile mele.

Acum fac ceea ce este în valorile mele și ceea ce îmi place să fac și pot să muncesc oricât pentru că mă încarc cu energie, cu inspirație și cu bucurie.

Spune că: “Nu am nevoia să plac cuiva și este eliberator. Lucrurile se întâmplă pentru că am libertatea să fac lucrurile în felul meu. Nu trebuie să mai fac business cum fac alții. Nu trebuie să fiu ca alte femei antreprenor sau ca alți oameni de afaceri. Fac lucrurile din a fi, nu din trebuie și cand ajungi în punctul acesta, lucrurile curg către tine, nici măcar nu trebuie să faci efort.” 

Raluca Voicu: “Înainte puterea mea era să intimidez.”

“Credeam că e nevoie să contez în fața antreprenorilor experimentați, renumiți, care poate apar la TV. Simțeam nevoie că trebuie să dau 1000% ca să contez.” Spune că: “Am obținut echilibrarea relației cu tatăl meu care cumva nu a existat și dintr-un părinte cu care comunicam o dată pe lună, tata a învățat să îmi scrie pe whatsapp.”

După ce a echilibrat asta, spune: “Contează mai mai mult ce cred eu decât ce cred ceilalți. Pe lângă faptul că am făcut curățenie în proiecte și clienții mei, am păstrat proiectele în care suntem aliniați pe valori și obiective.”

“ Am avut un moment în care filmam pentru un show TV. Și mi-am dat seama că expertiza mea mă pune în valoare și nu mai e nevoie să o spun eu…Am avut nevoie de tot publicul ca să-mi spună că nu mai e nevoie. Am făcut pace cu mine. Cu partea mea bună și cu partea mea întunecată.”

Viața mea era viața clienților mei și viața proiectelor mele. Aș fi putut să discut cu tine zeci de ore despre business, dar dacă m-ai fi oprit să-mi pui o întrebare despre mine, să mă întrebi: «Cine ești tu? Ce-ți place să faci? Ce-ți dă energie?», n-aș fi putut să-ți răspund.

Cu lacrimi în ochi, în timp ce privea cerul, mi-a vorbit despre o parte importantă a transformării sale și a liniștii interioare, despre cum s-a schimbat relația ei cu Dumnezeu: “Mi-am dat seama că trăiam în iluzia că sunt conectată cu Dumnezeu. Însemna să mă rog, să nu spăl de sărbătorile cu cruce roșie și să spun Tatăl Nostru oridecateori simt că ceva nu e în regulă.”

Acum conexiunea mea cu Dumnezeu face parte în primul rând din mine și e suficient să ridic privirea spre cer și să văd poate o picătură de ploaie, poate să aud vântul sau poate să văd soarele.

Acum nu-l mai caut doar în momentele în care e greu… Dumnezeu nu te aude doar când nu îți este bine. Dacă vrei să te audă Dumnezeu, trebuie să te audă în fiecare zi din viața ta. Acum îl accesez în momentele de recunoștință, în fiecare seară înainte de culcare. Îl accesez pur și simplu în momentele în care alerg în natură și văd lucruri sau ascult păsărelele și sunt recunoscătoare pentru lucrurile mărunte.

 În momentele în care ești total deconectată de tine și de interiorul tău, nu ai cum să te conectezi cu Dumnezeu.

Acum spune că: “Sunt într-un moment în care am mai multe provocări decât eram pregătită în urmă să duc. Dar acum am instrumente și mă uit ce pot face mai bine decât ceea ce fac acum. Nu mă mai duc în zona de negativ, ci în zona de creștere.

Cum va arată viața ta, dacă toată munca pe care o faci te secătuiește de energie, picătură cu picătură până nu mai rămâne cale de întoarcere?

Dar cum ar arată viața ta dacă ai scăpa de toată presiunea pe care o iei asupra ta? Cum arată viața ta fără teama de a pierde autoritatea dacă le dai putere membrilor echipei tale și le acorzi încredere și libertate,  astfel încât lucrurile să funcționează și fără tine în business. 

Cum ar arăta viața ta, dacă nu ți-ai mai irosi energie făcând lucruri care nu-ți plac și te drenează și în schimb ai putea să muncești oricât pentru că te încarci cu energie, cu inspirație și cu bucurie. Să îți dai voie să fii autentică și să te eliberezi de măști, nu să te străduiești inutil să te ridici la nivelul unor modele de succes, ci să îți oferi libertatea să faci lucrurile în felul tău, din energie feminină.

Ai vrea să fii acea femeie așezată în locul pe care doar tu poți să-l ocupi pe lumea aceasta, care știe să aduc echilibru în familie, cu soțul și în echipa ta fără să mai alergi cât 5 bărbați, încercând să faci business cum fac alții. Nu trebuie să fii ca alte femei antreprenor sau ca alți bărbați de succes în afaceri. 

Să știi cum să faci lucrurile din inspirație, din a fi, nu din trebuie și să simți că ele curg către tine cu ușurință fără să mai fie nevoie să depui efort.

Oricine poate învăța tehnici de reconectare și moduri prin care să aducă armonie si prosperitate, dar ele te susțin să transformi frustrarea și dezamăgirea acumulată poate în ani  doar dacă le pui să lucreze pentru tine. Așa că ai nevoie de puțin efort și câteva ore, timp de aproape 3 luni, în care să parcurgi complet exercițiile de echilibrare.  

Îți promit că merită din plin să faci munca aceasta pentru tine și viitorul tău.

*Programul garantează dublarea veniturilor dacă fiecare etapă este parcursă corect și complet.

Învață să-ți crești nivelul de merit și veniturile, cu mult mai putin efort, lucrând din inspirație nu din obligație!

Spune-le și prietenelor tale despre Programul Inspired Money for Women