Skip to content Skip to footer

Vindecarea nu se face, se primește

Te îmbrățișez! 

Acesta este FRIDAY spark-ul, gândul meu care să te însoțească pentru weekend, care să te invite să gândești din perspective diferite lucrurile sau să găsești răspunsuri și să găsești soluții. Sau poate, în adâncul sufletului meu sper că pot să îți dau câteva răspunsuri la întrebările pe care le ai legat de viață, legat de viață, legat de felul în care funcționează mintea, și legat de cum poți să aplici Legile Universale pentru a-ți transforma prezentul și viitorul, dar și trecutul. 

Într-una din conectările mele cu Universul, am avut o discuție cu Universul despre boală și vindecare. Și, mesajul pe care l-am primit, m-a impresionat foarte mult, pentru că am întrebat cum se face vindecarea. 

Răspunsul pe care l-am primit a fost: “Vindecarea nu se face, se primește.” 

Și am spus: Bine, bine, dar ce înseamnă că se primește vindecare? 

Adică, ce înseamnă că se primește vindecarea? 

Și aici urmează niște paranteze și niște discuții un pic mai profunde și un pic mai…, poate, contraintuitive. 

1️⃣Faptul că se primește vindecarea înseamnă că, la nivel subconștient, cu adevărat te aliniezi cu vindecarea. Dacă, la un moment dat apare o boală în viața cuiva, este pentru că acea boală este cea mai eficientă metodă a ta de a te conecta cu misiunea ta și a te realinia cu sufletul tău.

Boala este cea mai eficientă cale de vindecare a sufletului, dacă subconștientul tău a ales o boală. 

Deci, a primi vindecarea înseamnă această aliniere a subconștientului tău cu mesajul pe care-l aduce boala respectivă. 

Nu întâmplător, o persoană alege o boală anume sau alta. Nu întâmplător, procesul prin care se vindecă și prin care trece, prin boală însăși, este vindecător la nivel sufletesc.

Boala se creează prin faptul că trăiești nealiniat, nu trăiești aliniat cu misiunea ta, cu menirea ta. Faci lucrurile pe care trebuie să le faci, nu lucrurile cu care ești cu adevărat aliniat. Iar recalibrarea, realinierea cu sufletul tău, cu misiunea divină, este, de fapt, procesul de vindecare.

2️⃣A doua nuanță la ce înseamnă «vindecarea nu se face, ci se primește» este că vindecarea și starea de vindecare este deja acolo. Nimic nu lipsește! Boala însăși este vindecare. 

Și știu că sună contraintuitiv și știu că sună paradoxal, dar, până la urmă poți să crești până la nivelul la care poți să îmbrățișezi paradoxurile, să le vezi că amândouă-s adevărate și împreună fac parte dintr-un întreg mult mai mare, mai înălțător, mai profund. 

Când spun că vindecarea este acolo, deja, este acea credință în Dumnezeu și în Univers, că poți să fii aliniat cu această misiune divină și că, în sine, spațiul acesta de vindecare este deja prezent cu tine. Doar trebuie să-l alegi, dacă vrei să îl alegi. 

E efectiv o alegere de a te calibra cu acest spațiu de vindecare. 

În momentul în care realizezi că vindecarea este deja acolo, nu o mai cauți cu disperare, nu te mai lupți cu boala, ci pur și simplu trăiești din spațiul acela de conectare, care însăși acel spațiu de conectare aduce vindecarea. 

3️⃣Un alt lucru important pe care aș vrea să-l subliniez aici este că, dacă îți pui acele două întrebări cu care apăs butoanele majorității oamenilor:

👍🏻Care-i beneficiul tău că ai această boală? 

✌🏻Ce dezavantaje ai fi avut dacă s-ar fi întâmplat varianta ideală și ai fi putut să beneficiezi de viață din plin, așa cum ai fi fost, dacă ai fi rămas sănătos în continuare

Când pui aceste întrebări, de fapt, ce faci cu mintea este că o ajuți să vadă cum însăși boala este o binecuvântare și în momentul în care faci asta, ceva miraculos se întâmplă în corpul tău fizic și în mintea ta, pentru că nu te mai lupți cu boala. 

Știi, atunci când te lupți cu ceva, dai, ai mai multă putere acelui lucru cu care te lupți:

👉🏻 Dacă te lupți cu șeful tău, îi vei da mai multă putere șefului tău asupra ta, pentru că starea ta de bine depinde de acțiunile lui. 

👉🏻Dacă te lupți cu un partener de luptă, de tenis, de exemplu, cu cât împingi mai tare, cu atât el împinge înapoi cu aceeași forță. 

👉🏻Dacă ai făcut vreodată lupte sau te-ai bătut cu cineva, știi exact despre ce vorbesc. 

Cu cât împingi mai tare și te lupți cu ceva, cu atât mai multă putere câștigă acel ceva cu care te lupți. 

De aceea, lupta cu boala nu este o exprimare corectă, pentru că dacă te lupți cu ea, îi dai putere și ajungi să fii epuizat la sfârșitul acestui proces. Dar dacă îți pui cele două întrebări:

1️⃣ Ce beneficii ai că treci printr-o situație de boală, poate, gravă? 

2️⃣ Ce dezavantaje ai avea dacă ai fi perfect sănătos și te-ai bucura din plin de viață? 

În fapt, vezi binecuvântările bolii și în loc să te lupți cu ea, colaborezi cu ea pentru vindecare, îi recunoști contribuția ei în viața ta.

În momentul în care recunoști contribuția ei, a bolii, în viața ta și poți să fii recunoscător pentru boală, ea și-a făcut treaba, pentru că ai învățat ce ai avut de învățat din experiența respectivă.

Și dacă ea și a făcut treaba, pentru că tu ai învățat ce ai avut de învățat, nu mai este necesară, ca atare, boala dispare.

În momentul în care ai învățat ce ai avut de învățat din boală și ai privit boala, în sine, ca un proces de vindecare, în momentul acela, boala și-a terminat treaba și nu mai are de ce să stea în spațiul tău. Pentru că, a adus acele lucruri pe care tu oricum trebuia să le înveți ca să poți să fii aliniat cu tine. 

Și acum, ca o concluzie scurtă, este: 

1️⃣ Boala e creată atunci, de tine, de subconștientul tău, atunci când nu trăiești aliniat cu misiunea ta și voința ta nu este aliniată cu voința divină. 

și

2️⃣ Vindecarea se întâmplă în momentul în care voința ta se aliniază cu voința divină, primul pas pentru asta fiind: să îmbrățișezi boala ca fiind cel mai mare vindecător al tău. 

Îți mulțumesc frumos că m-ai ascultat! 

Te rog, foarte mult, să-mi lași un mesaj în care îmi spui:

Te rog foarte mult să-mi lași un mesaj în care îmi spui:

1️⃣Care este acea boală cu care poate te lupți?

 și 

2️⃣Care-i modalitatea prin care poți să recunoști contribuția extraordinară și benefică a acestei boli în viața ta? 💚

Te îmbrățișez cu drag! 

Îți mulțumesc că ești! 🙏🏻

Monica

Ascultă aici varianta audio.

Leave a comment

error: Content is protected !!