Skip to content Skip to footer

Indiferent ce faci, ești menit să ai un impact global. Însă îl vei manifesti până la nivelul la care îți asumi că anumite persoane vor fi supărate pe tine.

Săptămâna aceasta am fost și sunt într-un spațiu binecuvântat, într-o excursie – croazieră organizată de Uprisez – Lorand Soares Szasz, și am binecuvântarea să fiu aici cu Ștefan. Unul dintre lucrurile care m-a preocupat foarte mult săptămânile acestea și pe care le-am regăsit și în întâlnirile pe care le-am avut aici cu diverși oameni, a fost impactul pe care o persoană poate să-l aibă în lumea aceasta și vreau să spun un lucru foarte, foarte important: indiferent ce faci ești menit să ai un impact global. Indiferent ce faci, ești menit să poți să servești un număr incredibil de mare de oameni. Oricât de local sau global lucrezi, gândești sau acționezi, puterea ta este mult mai mare decât îți dai voie să o vezi. Și puterea ta este în directă proporție cu nivelul misiunii tale și vreau să spun mai multe lucruri aici. 

Unul din elementele esențiale ale muncii mele cu clienții în mod direct este partea de aliniere și cum probabil știi deja prima aliniere are loc cu sinele. Adică, cât de aliniat este ceea ce faci tu cu misiunea ta, cu calea ta, cu menirea ta, cu sufletul tău și cu deciziile pe care le iei zilnic, atunci când ai de ales între familie și business, atunci când ai de ales între sănătate și familie, atunci când ai de făcut diferite alegeri. Cu cât mai aliniat ești cu tine, autentic și iei aceste decizii dintr-un spațiu de autenticitate, cu atât mai multă putere reușesc să creezi în spațiul tău pentru împlinirea misiunii tale și pentru împlinirea viziunii tale. 

Primul nivel de aliniere este cu tine însuți. Asta înseamnă că în momentul în care lucrezi cu cineva, prima aliniere e important să fie cu persoana respectivă. Următorul nivel de aliniere este poate cu familia ta, poate cu business-ul tău, cu cercul de oameni de lângă tine. Următorul nivel de aliniere este cu comunitatea din care faci parte, următorul nivel de aliniere este cu țara din care faci parte, sau cu lumea din care fac parte, sau cu Universul acesta. 

Acum am un secret spun în momentul în care tu ești cu adevărat aliniat cu tine se creează potențial pentru impactul global pe care îl ai, doar că îți dai voie să manifești acest impact global până la limita subordonărilor pe care le ai față de diferite persoane. Asta înseamnă că practic potențialul impactului global este în tine și este în spațiul tău, însă îți dai voie să-l manifești până la nivelul la care îți asumi ca unele persoane să fie supărat pe tine. Spre exemplu eu am un impact global, un potențial de impact global, dar mi-e teamă că o să o supăr pe mama dacă îl manifest și încep să spun niște teorii care pe ea ar deranja-o. Dacă am această subordonare față de mamă, o să manifestat potențial de impact până la nivelul la care o supăr pe mama sau nu o supăr pe mama. Dacă temerea mea este că o să dea cu roșii cineva pe Facebook, către mine cineva care e autoritate, să zicem, în domeniu. Nivelul impactului meu global va fi până la a nu supăra persoana respectivă. 

Ce vreau să spun prin asta, este de fapt un secret extraordinar de mare. În momentul în care tu te aliniez cu tine cu adevărat, te aliniezi cu întregul Univers și ai un potențial de manifestare a misiunii tale incredibil de mare. Doar că îți dai voie să manifest acest potențial în funcție de gradele de subordonare pe care le ai și în funcție de până unde ești dispus să mergi fără să superi pe cineva. Când ai supărat pe cineva și percepi că nu poți să merg mai departe pentru că o persoană anume nu e de acord cu tine, acela e nivelul la care potențialul tău se va bloca. Nu că nu există, tu îl blochezi pentru că alegi între împlinirea misiunii tale și a nu supăra o persoană. Și da-mi voie să spun ceva: indiferent cine este acea persoană din spațiul tău, nimic nu se compară cu datoria ta față de potențialul tău și față de misiunea ta. 

În lumea asta nu ar trebui să existe pentru mintea umană concurență între: îmi împlinesc misiunea sau aleg să fac frumos să nu supăr pe mama, pe tata sau orice fel de autoritate din lumea aceasta. Și în momentul în care tu cu adevărat te aliniezi cu misiunea ta alegerile sunt foarte ușor de făcut. Aleg misiunea mea sau să nu supar vreo colegă sau vreun coleg prin faptul că îi dau un feedback care nu-i convine, sau că aleg între misiunea mea și a lăsa sau nu un coleg să plece; aleg între misiunea mea și a face pe plac tatălui meu că nu vorbesc despre trecutul meu în relație cu el.

 În momentul în care ai aliniere cu tine și cu misiunea ta aceste decizii sunt incredibil de ușor de luat pentru că pui în balanță ceva ce este relevant pentru sufletul tau si relevant pentru mintea ta cu ceva ce este din afară și este mai puțin important pentru mintea ta. Pui în balanță alinierea cu sufletul tău vs. ce cere o altă minte umană și deciziile sunt mult mai ușor de luat atunci când ești aliniat cu tine cu adevărat și cu misiunea ta. Și acela e momentul în care puterea pe care o ai în spatele tău te duce înainte cu o viteză incredibil de mare de manifestare. Și ghici ce! doar mintea ta poate să-i pună blocaj la această viteză și la această putere de manifestare. 

Întrebarea mea pentru tine este „ce alegi?”; alegi să-ți trăiești misiunea și să fii uneori neconfortabil pentru unele persoane din viața ta. Sau alegi să faci frumos și să riști să primesc feedback-uri de la univers în diverse forme ca să te pună înapoi pe calea ta și pe misiunea ta. 

Te îmbrățișez cu drag și îți doresc un weekend fabulos și abia aștept să aud gândurile tale legat de ce te am înregistrat acum.

Leave a comment