Skip to content Skip to footer

Când știi cum să oprești timpul în loc ai acces la toată energia Universului și vezi perfecțiunea lui Dumnezeu.

Astăzi este un mesaj mai special, pentru că este puțin mai tehnic și este doar pentru urechile membrilor comunității Inspired Life. Așa că nu trimite acest mesaj mai departe, este doar pentru urechile tale. Poate vrei să-l asculți de mai multe ori. 

Principiul incertitudinii al lui Heisenberg spune că nu poți să măsori două variabile în același timp, pe care le observi în același timp. Și exemplul celebru este că nu pot să motor impulsul și locația exactă la care se află un obiect în același timp. Adică impulsul este masa ori viteza, este un corp în deplasare și este masa ori viteza dă impulsul este un corp în deplasare în esență și energia acelui corp în deplasare este impuls. Dacă măsor impulsul, adică dacă măsori energia acelui corp în deplasare, nu pot să măsor locația exactă pentru că atâta vreme cât corpul este în mișcare nu pot să-i măsor locația exactă. Dacă îi întorc locația exactă nu pot să-i măsor impulsul pentru că ar presupune să oprește cel obiect în spațiu și atunci nu mai poti să măsori impulsul. Deci cele două aspecte impulsul și locația exactă fie le măsori și pe una fie una fie o măsori pe cealaltă. Tradus în zona de fizică cuantică, cele două elemente pot fi asimilate energiei și timpului. 

Energia este frecvența sau cicluri pe secundă, cicluri pe minut. Cicluri pe timp este frecvența sau energia. În contextul în care vorbim de energie și de timp cele două sunt invers proporționale. Pentru că în situația aceasta frecvența va fi cicluri pe timp, număr de cicluri pe timp, asta înseamnă că cele două vor fi invers proporționale. Dacă este duce mai departe acest lucru adică principiul incertitudinii al lui Heisenberg, atunci când măsori timpul, nu poți să măsori energia, sau când măsori energia nu pot să măsori timpul, dar în momentul în care oprești timpul în loc și ai masurat timpul, ai observat timpul, îl oprești în loc pentru că sunt invers proporționale potențial toată energia va fi disponibilă. Mai departe dacă inversăm situația, dacă îți crești vibrația, frecvența sau energia, potențial poți să oprești timpul în loc, adică să ai un moment de percepție de eternitate. Acum să zici cum aplicăm aceste lucruri sau ce treabă au aceste lucruri. 

Principiul incertitudinii în esență spune că dintre cele două variabile observabile dacă o măsori pe una nu o pot măsura pe cealaltă. Asta înseamnă că te duci în paradigmă sau sau, sau una sau cealaltă, sau am timp sau am energie. Însă, dacă lucrezi pe un moment și ești prezent cu momentul și în acel moment, și probabil m-ai mai auzit spunând că în acel moment toată informația Universului îți este disponibilă dacă ești prezent cu momentul ca și cum toată energia îți este disponibilă, dacă ești prezent cu momentul. Poți să fii prezent cu momentul dacă ai găsit beneficii în moment pentru o situație negativă, dezavantaje în moment dacă s-ar fi întâmplat varianta ideală și dacă faci sincronicitate. Adică vezi unde se întâmplă opusul egal în moment. Când ești cu adevărat prezent cu momentul, nu doar că toată informația Universului poate să fie disponibilă, dar echilibrând un moment accesezi pentru o clipă energie infinită, iar această energie o simți de cele mai multe ori cum îți traversează corpul. Vindecări miraculoase pot să aibă loc în momentul în care faci o echilibrare pe un moment până în profunzime și toată energia disponibilă îți trece prin corp ca un val care purifică și echilibrează corpul până la nivel de celule. Asta înseamnă că atunci când faci o echilibrare, bine într-un moment ai acces la o clipă de eternitate, ai acces poate să te conectezi cu matricea din care facem cu toții parte și mai mult poate ai o sclipire de întrezărire a lui Dumnezeu și a perfecțiunii din care faci parte și la care ai acces pentru moment. 

Lasa-mi te rog frumos gândul tău legat de această împărtășire. Monica Ion sunt, îți mulțumesc că ai ascultat acest audio care este de data asta doar pentru urechile tale. 

Leave a comment

error: Content is protected !!