Skip to content Skip to footer

Dacă ți-ai stabilit un obiectiv, înseamnă că acum nu ai toate uneltele prin care să-l atingi.

Unul din lucrurile pe care le folosesc în tehnicile de remodelare a creierului este să creez o punte între unde este antreprenorul cu care lucrez și unde vrea să ajungă și unde este descris ce fac când se întâmplă asta și ce pot să faci în mod specific și tu ca să ajungi mai repede la obiectivele tale. În primul rând dacă îți stabilești un obiectiv pe care încă nu l-ai atins înseamnă că în prezent nu ai toate abilitățile competențele cunoștințele setarea mentală. Să fii atins obiectivul respectiv pentru că dacă l ai fi avut ai fi atins deja obiectivul respectiv.

Deci de obicei atunci când stabilești un obiectiv este în afara spațiului tău de. Existență de control de lucru de competențe. Eu cred că e o întindere e o prelungire a acestui spațiu. Deci este în afara zonei tale de control ca felul în care gândești ca emoții ca obiceiuri ca competențe. Dacă vezi acel obiectiv posibil în capul tău cu certitudine ai abilitățile pe care poți să le lucrezi ca să poți să te atingi obiectivul. Dar în momentul în care astăzi stabilești un obiectiv pe care vrei să l atingi peste un an de zile nu ai starea mentală emoțională și comportamentală în întregime aliniată cu obiectivul pe care vrei să l atingi pentru că dacă l ai fi avut atunci ai fi atins deja obiectivul respectiv.

Nu că nu poți să lucrezi până la nivelul acela sigur că poți. Dar în prezent ele nu există în spațiul tău manifestat. Ce facem noi prin programele noastre și prin metodele cu care lucrăm în interior este că vedem care este acel obiectiv pe care vrei să l atingi. Și sunt două lucruri importante. Unu elimină din calea ta acele obiecte acele piedici care te rețin în a atinge obiectivele fi piedici. Sunt foarte ușor de descoperit dacă ai este de un milion de euro și vrei să spui dânsul tău la nivelul următor la două milioane de euro într un an de zile există mai multe beneficii decât dezavantaje sau raportul beneficii.

Dezavantaje îți este favorabil pentru un milion de euro dar nu este setat pentru două milioane de euro. Dacă ar fi fost setat pentru două milioane de euro ai fi avut astăzi două milioane de euro. Imaginează ți acest lucru ca pe o axă a timpului în care într o parte din locul de pornire ești unde este acum și obiectivul tău este la o anumită distanță în timp și spațiu. Ești unde ești acum pentru că minții tale subconștiente îi convine unde este acum și are mai multe de câștigat din a fi unde este acum decât în a atinge obiectivul respectiv pe care îl stabilesti sus de două milioane de euro spre exemplu ca să descoperi ce te ține pe loc și ce te împiedică să îți atingi obiectivul.

Sunt două întrebări foarte simple pe care să ți le pui.

Prima întrebare este ce aș pierde dacă îmi ating obiectivul. Îi vei vedea care sunt acele condiționări care te țin la etajul la care îi ținut cinci zece case și ce câștigi dacă rămâi pe loc. Și din nou vei afla care sunt acele blocaje care pe urmă să le lucrezi. Prin aceste două întrebări descoperi care sunt piedicile iar mai apoi folosind legile universale cu tine fiecare persoană să elimine aceste piedici după principiul 2080 adică 20 la sută din cauze care determină 80 la sută din efecte.

Al doilea lucru pe care îl facem este să facilităm ca tu să ai setările mentale de la nivelul de 2 milioane de euro și anume să ai acel white ring intern al creierului wiring adică setările interne si condiționările si cablarea internă mentală în asa fel încât mintea ta să ajungă la nivelul de două milioane de euro ca să poată să se manifeste în plan fizic. Cele două milioane după principiul că avem gânduri emoții acțiuni.

Primul lucru care determină manifestarea fizică sunt gândurile pentru că emoțiile urmează gândurilor. Acțiunile urmează emoțiilor și primul lucru asupra cărora sunt căruia să acționezi sunt gândurile. Deci dacă tu astăzi reușești să gândești la nivelul de două milioane de euro timpul pe care îl vei cheltui până ajunge la două milioane de euro va fi mult mai scurt. Vei reuși să gândești strategic vei reuși să devii acea persoană mult mai repede care va fi împlinit. Două milioane de euro adică faci un salt în timp și spațiu la pub ul care este capabil să împlinească cele două milioane de euro.

Să știi că am spus mai devreme că este vorba despre competențe despre cunoștințe despre setare mentală testare emoțională și așa mai departe. După ce eliminăm blocajele între unde e și unde vrei să fii. Vedem cum arată acea persoană care va fi împlinit obiectivul de 2 milioane de euro și vei vedea care dintre cei din jurul tău oameni pe care îi cunosc a făcut deja acest lucru și vei vedea că acele trăsături care le au dus la acel rezultat mai apoi le a ieșit. Adică găsești altă persoană care a împlinit acel obiectiv pe care ți l dorești tu în cel mai eficient mod cu putință. Si vei vedea care sunt trăsăturile pe care le percepi ca fiind admirate și judecate negativ la acea persoană iar mai apoi vei vedea că și tu ai aceste trăsături în egală măsură cu persoana respectivă.

Asta te duce ca tu să fi mental emoțional și mai apoi comportamental la nivelul acela al persoanei care va fi împlinit obiectivul tău și vei ajunge mult mai repede acolo. Vei manifesta mult mai repede atât de două milioane pentru că poți să gândești strategii poți să le poți alege comportamentele acțiunile strategice în așa fel încât să ți atingi mai repede obiectivul. Asta se poate face doar după ce a eliminat blocajele adică după ce ai făcut primul pas acum. În partea aceasta a doua de creștere atunci când vezi că și tu ai trăsăturile pe care le admiri și pe care le disprețuiește celelalte folosim în principal legea transparenței și reflecției.

Mai sunt și altele în proces ceva mai lung de atâta dar în principal folosim legea transparenței și reflecției care spune că tot vezi întâi ai și tu în tine în formă ta unică atâta vreme cât tind să îi copiezi pe ceilalți să faci ca ceilalți ca să ajungi la două milioane de euro va fi foarte dificil. Dar când recunosc în tine forma pe care o ai deja prin care pot să manifest cele două milioane de euro țin descătușeze potențialul tău care era acolo pentru că altfel nu ai fi văzut cele două milioane de euro. Lucrurile se întâmplă cu rapiditate pentru tine se pot întâmpla lucruri în afara spațiului tău de realitate la care nici nu te ai gândit că se pot întâmpla atât de repede și atât de miraculos pentru tine.

Este dacă vrei un truc dar este bine documentat inclusiv științific. Este folosit în mai multe tehnici nu doar în zona asta în care folosim legile universale dar efectiv face minuni. 

Leave a comment

error: Content is protected !!