Skip to content Skip to footer

Când cineva îți spune ceva despre tine în viitor, acel lucru se va întâmpla dacă tu alegi să crezi asta

Astăzi este despre puterea pe care alegi să o dai altora asupra ta. Și aici vorbesc de diferite categorii de persoane cu care e posibil să fii interacționat, de la astrologi la tot felul de cititori în spațiul energetic, prezicători ai viitorului și așa mai departe. Și te invit să fii atent la poveste pe care tu crezi despre ce zice altcineva despre viața ta și doar să devii conștient pentru o clipă că ai o alegere de făcut. Dacă cineva spune ceva despre tine, că ceva o să ți se întâmple, te rog frumos să-ți fie clar că acel lucru se întâmplă dacă tu alegi să crezi povestea respectivă. Și în momentul în care ai crezut povestea respectivă acela e momentul în care ai încrederea ta și libertatea ta de a alege în mâinile altcuiva. Încrederea ta în destinul tău, în capacitatea ta de a construi ceea ce îți dorești, în mâinile altcuiva. 

Nu vreau, sub nicio formă, să spun de rău sau să îi defăimeaz pe cei care au asemenea abilități să prezică viitorul sau să spună ce urmează să ți se întâmple, este vorba doar despre asumarea responsabilității tale asupra vieții tale. Dacă cineva din afară vine și spune că o să ți se întâmple X sau Y lucru pozitiv sau negativ oricare ar fi el și tu crezi povestea care ți se spune, ai dat puterea din mână ta asupra altora, asupra destinului tău în mâinile altora. La fel se întâmplă și cu felul în care te lași definit de ceilalți. În momentul în care cineva îți spune, tu poți sau nu poți să faci un lucru, ai dat puterea din mâinile tale asupra vieții tale în mâinile altcuiva. În momentul în care vine cineva și spune ești așa și lupți cu acea etichetă, ai dat puterea din mâinile tale în mâinile altcuiva. 

Vreau să-ți spun un lucru pe care l-am auzit și care mi se pare foarte fain și care poate să aducă echilibru. Orice predicție valorează și durează 24 de ore, după 24 de ore în realitatea ta lucrurile se pot schimba și poți să ai peste 24 de ore o cu totul altă energie decât ai avut înainte și viața ta poate să arate altfel, dar în momentul în care ai crezut ceva ce spune altcineva despre tine, lucrurile acelea se materializează prin faptul că tu l-ai crezut și tu i-a dat putere acelui lucru asupra ta. Mai mult, fii atent ale cui povești de viață le crezi. Am 2 mentori de la care am învățat, am mai mulți, dar doi care mi-au impactat viața într-un mod deosebit și puternic. Unul dintre ei este ca un lup singuratic, trăiește singur nu are relație extraordinară cu copiii și are o viață destul de monotonă și liniară, din punctul meu de vedere. Nu vorbesc despre reușitele lui profesionale care sunt fără dubiu extraordinare. Celălalt mentor are o viață de familie foarte frumoasă, alocă timp pentru relația cu copiii lui, alocă timp pentru relația cu soția lui. Are o viață frumoasă, colorată, împlinită atât din punct de vedere personal cât și profesional. Povestea de viață pe care o spunem fiecare dintre acești mentori și filosofia pe care o spune fiecare dintre acești mentori, pe care o are fiecare din acești mentori, vine cu un impact deosebit asupra vieții persoanei care alege să urmărească mentorul respectiv până în cele mai mici detalii.

Dacă aș cumpăra exclusiv povestea primului mentor pe care ți-aș povesti relația cu Elena nu ar fi așa de extraordinară cum este și relația cu Ștefan ar fi la limita imposibilului. Dacă cumpăr filosofia de viață și cred filosofia de viață, adică îi dau putere asupra mea a celui de al doilea mentor pot să am și viață personală și viața profesională într-un mod extraordinar de împlinitor. De aceea foarte mare atenție la puterea și încrederea pe care o dați inclusiv mentorilor pe care îi urmăriți. Au ei viața așa cum v-ați dori voi să o împliniți, valorile voastre se regăsesc în felul în care ei își trăiesc viața, pentru că dacă cumperi filosofia de viața unui mentor, cumperi la pachet cu tot ce vine acesta, cu felul în care își definește relațiile, cu felul în care trăiește viața de familie, cu felul în care are grijă de sănătate, si asa mai departe. Si mare atentie la cui ii ai putere să intre în mintea ta și să lucreze în mintea ta, cu creier spațiu și care-i filosofia de viață pe care o cumperi. 

Așa că lasa-mi te rog frumos un mesaj legat și sau un comentariu legat de cum crezi tu că e dat putere asupra existenței tale când ai crezut povestea lor despre tine. Te îmbrățișez sa ai un week end fabulos și să te gândești cu puterea ta asupra vieții tale.

Leave a comment

error: Content is protected !!