Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Emotional Healing

Uneori se aduna multe suparari, nemultumiri si frustrari, care te impiedica sa iti traiesti viata din plin. Pot sa fie frustrari adunate din relatia cu parintii, partenerul de viata, copilul, altcineva din familie, seful sau un coleg. Iar aceasta persoana continua sa iti apese butoanele si ajungi sa traiesti niste stari emotionale puternice, pe care iti este greu sa le gestionezi.

Acumulezi furie si resentimente si e chiar posibil sa ai dureri frecvente de cap sau de stomac. Uneori aceste frustrari le acumulezi fata de tine si te judeci legat de ce ai facut sau nu ai facut. Poate compari viata ta cu altii, sau cu un ideal de cum ar fi trebuit sa fii, si regreti ca ai luat anumite decizii sau ca nu ai luat deciziile care te-ar fi dus intr-un cu totul alt loc in viata.

Ai vrea sa faci o schimbare, dar poate nu consideri ca ai suficienta energie sau ca ai o alta sansa, sau poate schimbarea ar veni cu prea multe costuri. Asa ca alegi sa ramai in situatia care iti apasa butoanele, chiar daca percepi ca nu mai merge asa.

Beneficii

  • schimba comportamentele persoanei care iti apasa butoanele
  • restabileste echilibrul intre tine si persoana fata de care ai acumulat resentimete si furie
  • restabileste echilibrul cu tine insuti
  • iti aduce pace in suflet, armonie si deschide poarta catre oportunitati pe care ti le da noua situatie
  • iti prelucreaza emotiile puternic negative

Structura programului*

  • Identificam prioritatile personale de viata, pentru tine.
  • Echilibram resentimentele pana ajungi sa simti recunostinta fata de persoana pe care lucram.
  • Identificam incarcaturile emotionale pozitive fata de persoana fata de care ai resentimente (tu sau altcineva).
  • Echilibram sentimentele de admiratie, pana ajungi sa simti recunostinta fata de persoana pe care lucram.

Ce face programul:

dizolva resentimentele fata de persoanele relevante din viata personala sau profesionala si aduce inspiratie in realtie.

Perfect pentru:

fiecare persoana care are resentimente acumulate fata de cineva, furie, frustrare sau dezamagire. Perfect pentru tine daca esti membru al unei familii, al unei echipe sau organizatii.

Durata programului:

3 luni**

** Programul este usor adaptat in functie de situatia specifica a fiecarui client, timpul petrecut in fiecare dintre etape poate sa varieze.